10/10
suxel 2012 máj. 17. - 20:26:19 10/10
(1923/2153)
PART3
-Luciat mindenki faggatja otthon. Lucrecia még mindig kételkedik. Ork Saul egy rendes gyerek, jó család. Lucia még a nevérõl sem akar hallani.. Ork Saulra a csirkefogó enyhe szó.
-Camilo panaszkodik Esthernek Camilo miatt. Jobb lenne neki a halál, inkább, mint a börtön. Esther: Minek kellett annyi pénzt lopnod? Hát Esther nem élt biztosan királynõként. A gringó meg ellopta az egyetlen értelmes fiát. Esther eredj onnan, nincs rá szüksége, sírhatsz a rácsok mögött.
-Ivan Berenicenél. Olyan jó az a fotel/kanapé/ülõbútor vagy mi a fene. Ivant aggasztja Lucia távoltartása. :) Viselkedési tanácsokat kér.
-JJ-nál a könyvelõ, vagy ki. Meg kell úszni a problémát, õ is JJ.-ra verné, de sáros õ is. Esther hallgatózik. Rákenné szívesen Saulra JJ. az ügyet. Kenjük rá Estherre. Esther hallott mindent és összeomlik, hogy JJ. rá akar kenni mindent.
-Megjött a vizsgálat a sikkasztott összegrõl.
-MP. keresi Camilot. Megrázta õt is Lucia esete, de nem hanyagolhatja el õt sem. Megöli az unalom magában. Úgy érzi, hogy csak a szexre kellett, Camilo el is mondja, hogy arra épült. Tisztázni kellene a dolgot közöttük. MP. a pokolra küldi.
-Lucia a bölcsõ felett, nem érdekli Perlita fogantatása, mert szereti. Ivan telefonál, Lucia fél, hogy nem tud megbirkózni a problémával, megint arra kéri Ivant, hogy felejtse el. Viszont az nem fog menni. Szerinte nem képes egy új kapcsolatra, hol új ez - kérdem én. Ivan meg: akarsz fogadni? :D :D :) :)
10/10
suxel 2012 máj. 17. - 20:12:06 10/10
(1922/2153)
PART2
-JJ. már készpénznek veszi a házasságot. De Saul szerint nem fog menni. Elmondja a részleteket is, fél a rendõrségtõl, na két pofont kap. Megérdemli a börtönt, de inkább halál járna neki. Nem ad neki a pénzt a szökéshez, inkább JJ. átmenne kutyába, minthogy Saul a fia legyen. Gyógyszer kell megint neki. Lenyeli az víz nélkül is. Úgy csinálnak, mintha edd
-Na pincér nincsen, s ugyanaz a zene a diszkóban. Antolint nem lehet csillapítani. Antolin most viszont segít Ivannak, mint 3 jó testvér. Ivan: harcolunk az orkok ellen. :D :D :D Hát ez hülye! :D :D :D Sok gyûrûk urát nézett biztosan!
-Saulnak már becsúszott a pelusba a büdöske, nagyon be van rezelve. Gordo meg le van égve teljesen. Menni kell a hermosilloi koszfészekbe, most még az is jó lesz nekik.
-MP. Judithot hívja látogatóba, bulizni. Õ már dolgozik, kinõtt belõle. Megváltozott az élete. Esther nem szereti, hogy találkozik Mp-al. MP: miért, büdös vagyok talán??? :D :D :D Esther számonkéri az új barátot, örül neki, de ... Judith leállítja, megint konzervatívoskodik anyuci.
-Arcelia szörnyülködik. Camilo is kibelezné Sault. Képzelje el Lucia nélkül Camilo az életét, de szerinte ez a város túl kicsinyke ahhoz.
-Ivan hívja Luciat. Érdeklõdik irántuk. Nem jó egy nap sem találkozni. A kocsi meg nem kell neki, na csak kölcsönbe, de úgy sem jó. Azért a puszi meg az aludj jól, hiányzik Lucianak.
-Másnap ki a taxis? Ivan. Na már be is zsuppolta Perlitat a kocsiba. Semmi dolga nincsen éppen. Ivan felügyeletet biztosít Lucianak. :) Megint aranyos a kislánnyal. Prédikáció a vér szerinti és nem vér szerinti apaságról. Hol a nagy szerelem? Valahol mélyen, de Lucia nem válaszol. Viszont megkéri, hogy ne menjen el.
-Oleico reklám. Amúgy állítom ez a képviselõ, nem színész! Tuti Oleicos beépített ember. Így kell beépíteni egy reklámot a sorozatba, csak úgy, mint a Herdezt. Lehet rendelnem kellene nekem is a neten Mexikóból. Jó Camilonak ez a mondata, tényleg, amit leírtál korábban Napraforgó. :)
-Cutberto meghallgatást követel Camilotól JJ. trükkjeit illetõen.
-Lucia nem érti mi történik vele. Már várnak a hipnózisra. Lucia bemegy, elmeséli a precedenst.
-Antolin megkérdezi minek volt ott Cutberto, lebukás veszélyben JJ. Antolin õt is rács mögött látná a legszívesebben, na ki érkezett meg? JJ.
-Luciat hipnotizálják, kezdõdik a lidérc.
-JJ. bemegy Antolin meg ki. Már bottal kell mászkálnia. Hogy mennek a dolgok barátom? :)
-Lucia nem akarja látni a támadó arcát. Még kellene egy kezelés, de Lucia nem feltétlen akarja, fél az érzésektõl.
-JJ.-t bosszantja az egész folyamat. A vád: hûtlen kezelés. Camilo nem tudja leállítani õket. Vádat is emelhetnek ellene. Sault meg a könyvelõt akarja JJ. hibáztatni. Camilo következményekrõl beszél, a bottal verné vissza JJ. a támadásokat. Rosszkor jött neki a betegség.
-Berenice gyõzködi Luciat, hogy folytassa a terápiát. Pszichoanalizálja.
-Ivan is szeretné tudni mi volt, s még Judithhoz lök egy kérdést JJ.-ról. Megtudja, hogy mivel vádolják JJ.-t. Ivant nem zavarja, Tony meg egyezséget akar. Vissza kellene adnia a pénzt. Ivannak meg meg kellene bocsátania. Még mindig túl késõ van hozzá.
10/10
suxel 2012 máj. 17. - 19:43:48 10/10
(1921/2153)
Köszönöm a linket, mûködik. :-)

PART1
-Lucrecianak is tetszik JJ. házassági ötlete Sault és Luciat illetõen. Carlotanak viszont nem, na õ nem segít ebben.
-Hozza Ivan Luciat. Alexet haza kell vinni. Lucia közli Carlotaval, hogy Saul volt. Ivan nem tágít maradni akar.
-Saul megkeresi a pincért. Érdekes: "rossz" a pincér memóriája is. Saul eltûnést javasol neki.
-Lucia nem akar Ivannal beszélni, de a két nõ erõsködik beszéljen vele. Rááll a hipnózisra. Lucia csak kijön hozzá. Retteg Lucia az érintésektõl. Ivan próbálja megérteni a dolgokat. Ivan is sejti, hogy Saul volt, de nem erõsíti meg Lucia konkrétan. Ivan bocsánatot kér a félmondatért.
-Lucrecia nem akarja elhinni, hogy Saul volt. Marad a remény, hogy összejön Ivannal.
-Tony is érdeklõdik az erõszakoló iránt Ivantól. Sault börtönbe akarja csukatni, de Lucia is ezt akarja?
-Carlota nagyi próbál lelket önteni Luciaba, de nem nagyon megy. Na a kérdés: szerelmes vagy még Ivanba? Nem tudja.
-Camilo, Ivan megint tárgyalnak. Mi volt Luciaval? Jön Antolin is. Lassan már nyílt titok, hogy Saul volt. Antolin megint fellázad. Camilo és Ivan nyugtatgatják. Antolin tudja, hogy a pincért kell keresni. Erõszakot nem akar a másik két fiú!
napraforgó 2012 máj. 17. - 19:39:32
(1920/2153)
offtopic
napraforgó 2012 máj. 17. - 19:20:23
(1919/2153)
Talán sikerült, ha nem, írd be: hófehérke és a hét elgyötört törpe.

http://www.youtube.com/watch?v=UxPyEJoX5xo&feature=g-vrec
10/10
suxel 2012 máj. 17. - 18:20:07 10/10
(1918/2153)
Esetleg egy linket hozzá? Vevõ vagyok az ilyesmikre is. :)
offtopic
napraforgó 2012 máj. 17. - 17:38:41
(1917/2153)
Errõl az étolajreklámról eszembe jutott a kabaréjelenet Hófehérkérõl és a 7 elgyötört törpérõl. Fiatalabbak tán nem is ismerik. Érdemes megnézni, fenn van a youtube-on.

(Csak néhány reklám ebõl:
Hófehérke:hová feküdhetek? Kuka: Feküdj a róla elnevezett Szundi heverõre! Mikor szundin hevertem, nem ébredtem leverten.
Vagy: 'Vipera' rúzs, pipere-álom, magamat ezzel kipreparálom.
Mit adunk a vendékeknek? Ráma margarint! Rámás csizmát visel a babám...)
offtopic
napraforgó 2012 máj. 17. - 16:21:59
(1916/2153)
Én úgy általában egyik fehérköpenyest sem szeretem, fõleg ha tû is van náluk...
10/10
suxel 2012 máj. 17. - 16:12:19 10/10
(1915/2153)
Elöl felül vagy 2-3 foga be van neki ültetve, s azt nyilatkozta, hogy még depressziós is lett tõle, hogy kényelmetlen volt meg fájt is, nahát én se lettem volna a helyében, amúgy is minden bajom van már csak attól, ha meghallom a fogorvos szót.
napraforgó 2012 máj. 17. - 15:50:03
(1914/2153)
Off
Ismerem a fogalmat, láttam is, hogy ezt írták róla (illetõleg azt, hogy õ annak tartja magát). Nincs semmi gondom azzal, ha egy férfi ápolt, tiszta, jóillatú, de már ezek az agyonzselézett, égnek állított frizurák, meg a szõrszálról szõrszálra nyírott fura fazonú szakállcsodák nem tetszenek.