2/10
Tordainé Gelencsér Éva jún. 16. 21:52:54 2/10
(32/32)
Valaki elolvassa a hozzászólásain- kat? Vagy csak a pénzünk kell a reklámokra?.Semmibe vesznek bennünket . Nem is reagálnak !!!
Konzulens jún. 16. 21:50:24 Előzmény kekval
(31/32)
Arról szól a műsorpolitika, mivel lehet lenyomni az RTL-t. Nem hiszem, h ennyivel jobb a nezettsége a tv2-nek, ahogy propagálják. Tények, hírek, gusztustalan.
Konzulens jún. 16. 21:44:13 Előzmény marisál
(30/32)
Ennyire képes a tv2
Tényleg felháborító, h a semmitmondó Szerencsekerék megy főműsoridőben.
kekval jún. 13. 20:52:37
(29/32)
Csak az a baj, hogy mi itt hiába háborgunk, a kutya nem törődik vele.
Ezeket a hozzászólásokat szerintem rajtunk kívül, akik itt vagyunk nem is olvassa el senki. 😢
8/10
napraforgó jún. 13. 05:26:34 8/10
(28/32)
Hát ez az! ha ez a 6. ismétlés lenne, nem érdekelne. Na de így bemutatni! Egyre szarabbak ezek a kereskedelmi adók, csak a sok hülye vetélkedőjüket nyomatják, meg a még hülyébb celebműsoraikat. Mert azokra mindig van pénz. Csak tudnák, kik nézik azokat, mert értelmes ember nem.
10/10
marisál jún. 13. 00:03:25 10/10
(27/32)
Végre egy új sorozat, ami jó és érdekes is, erre beteszik éjjel 1 órára! Hogy gondolták ezt? Miért nem az ismétléseket teszik éjszakára? Alig lesz néző, aki fent tud maradni, aztán nagy bölcsen megállapítják, hogy nézettség hiányában le kellett venni a műsorról! Egyáltalán miért kell 2 orvosos filmet ugyanazon a napon adni? Most a Hegyi doktorból két részt vetítenek egymás után, a Vidéki doktornőből egyet, eddig abból volt kettő. Ez egy olyan jó film, ami főműsoridőt érdemel!
MaggieB jún. 12. 07:46:05 Előzmény suvine
(26/32)
A harmadik evadot most nezem a SAT1en, van egy nemet FBcsoportja a sorozatnak es mar ottegirrak korabban, hogy 120 reszes, vegul a napokban lattam, hogy konkretan 122 lesz. Az osztrak kozszolgalatin most adtak le a masodikat es a 80. resszel ert veget. A FB csoportban pedig az epizodok leirasa mellett van egy osszesitett epizodszam, amibol, ha levonom a masodik evad 80jat, es hogy haznyadik resznel tart a 3. evad, akkor megvan, hogy az elso 60 reszes. Illetve valami dereng, mert az elso evadot mar neztem korabban a TV2 Klubon. 🙂
Ha megis tévednék: elnézést. 🙂
8/10
napraforgó jún. 11. 05:39:01 8/10
(25/32)
Hát ez az! minek a sok ismétlés, ha hoznak be új sorozatokat? ha meg vég nélkül ismételgetnek, hát ne tegyenek be éjszakára új sorozatokat. Aztán meg hirtelen majd ezeket kezdik el vég nélkül ismételgetni. Borzalom.
kekval jún. 10. 20:43:53
(24/32)
A rengeteg ismétlés helyett inkább vetítenék ezt a sorozatot. Ha már úgyis megvették. Teljesen érthetetlen a TV2 műsorszerkesztése.
8/10
napraforgó jún. 07. 16:43:37 8/10
(23/32)
A Wikipédia szerint:

Die Landarztpraxis
Genre Drama
Country of origin Germany
Original language German
No. of seasons 3 Seasons
No. of episodes 182 Episodes broadcast
Production
Running time 30-35 minutes
Original release
Network Sat.1
Release 16 October 2023 –
present
suvine jún. 06. 08:32:33 Előzmény MaggieB
(22/32)
Azt hol nézted meg hány részesek az évadok? Mert az imdb teljesen más mutat.
MaggieB jún. 05. 23:13:45
(21/32)
Az első évad 60, a második 80, a harmadik évad 120 részes és a negyedik évadot már lehet, hogy forgatják, de ez még nem megerősített. A SAT1-en most ér véget a 3.évad, június 27-én, már csak tizenpár epizód van hátra.
Vérlázító, mennyire semmibe veszi a magyar csatorna a nézőket. Minek-kinek vetítik ezt a nagyon is szerethető sorozatot éjféli kezdéssel. Persze, hogy eleve alacsony a nézettsége. A Kincsvadászokat bezzeg vég nélkül kell tolni. És mától még egy hírműsort is be kellett tuszakolni elé...
2/10
Tordainé Gelencsér Éva jún. 04. 23:04:38 2/10
(20/32)
Élvezhetetlen, 5 percenként reklám.Nézze,akinek éjszaka nincs jobb dolga.
kekval jún. 04. 17:02:51
(19/32)
12 rész van fent és ma már a 15.-16. részek mennek. Egyébként teljesen élvezhetetlen. 5 percenként megszakítják 1-2 perces reklámokkal, sokszor a mondat közepén. Fél órás film alatt 5-6 reklám blokk. 😡
dosandor jún. 03. 20:27:37 Előzmény napraforgó
(18/32)
Akinek van rá lehetősége, aTV2 lapján is megnézheti a részeket korlátozott ideig legálisan, bármikor. https://tv2play.hu/szalag/5109
Még az első részek is elérhetőek 1-2 napig. Kb. 1 hétig szoktak fent lenni.
8/10
napraforgó jún. 03. 05:36:30 8/10 Előzmény kekval
(17/32)
Pofátlanság, hogy nem jelzik előre a műsor változást. Én napközben a Port.hu-n és este a TV műsorújságján is az eredeti műsor leosztást láttam. Amúgy is pofátlanság, hogy egy tisztára családsorozatot nem emberi időben, hanem késő este sugároznak.

A hegyi doktornak sem szabadna este 8 után kezdődni, mint ahogy a vidéki doktornőnek sem. Egyáltalán miért kell ugyanazon a napon adni mindkét sorozatot????
Ez a két sorozat hasonló témájú, hasonló millöben játszódik, a bajor Alpokban, miért kell egy napon sugározni?
Ha ezt valaki vég akarná nézni, akkor másnap reggel képtelen felkelni, hogy időben dolgozni mehessen.
De úgy tűnik, hogy a műsorszerkesztőket minden érdekli, csak a néző nem.
kekval jún. 02. 21:54:02
(16/32)
Most még későbbre tették, már majdnem éjfélkor kezdődik, mivel az előtte vetített Hegyi Doktort is 1 órával későbbre tették a hülye kincsvadászokból miért kell 2 adagot leadni egymás után?
suvine jún. 02. 16:00:40
(15/32)
Még nem kezdtem el, és úgy látom, csak az első évad van tervbe véve, a 2. évad csak 5 részes, és a 3. évadot most kezdték forgatni. Jó magyar szokások maradnak.
8/10
napraforgó jún. 01. 20:01:36 8/10 Előzmény suvine
(14/32)
Elkezdtem nézni és nagyon tetszik. Ebben is szép tájak vannak, gyönyörű az a tó és körben a hegyek. Szimpatikusak a szereplők is. Külön tetszik, hogy nem művi szépség a főszereplő, hanem egy kissé molett 40 körüli nő. (igaz hogy a rövid nyári ruhácskák nem állnak jól neki.)
suvine máj. 31. 17:30:03 Előzmény napraforgó
(13/32)
Nagyon szívesen, én a Hegyi doktor - Újra rendel sorozattal voltam így, aztán írtam nekik, és ezt a linket küldték. De az oldalon csak később találtam meg, pedig régi motoros vagyok. Különben igazad van, én a legjobban a német sorozatokat szeretem, mert hétköznapi témákat adnak, családias hangulatúak. Persze van az Álomhajó, Álomhotel, ami viszont olyan gyönyörű tájakra visz el, ahová az életemben nem jutnék el.