Téma: A völgy ura

Constanzia Corleone 2006 júl. 28. - 12:44:25 Előzmény Thistle
(4/4)
Köszi a választ, tényleg Irene:)
Gollyt eszméletlen jó volt, amikor udvarolt, virágot vett...
Nem tudom, hogy mennyire macsó, inkább szerintem a vidékiességétõl ilyen. /már ha van ilyen szó/ olyan jó értelemben véve egyszerû, ezt szeretem benne.
Magányos életforma is a csak a munkának élek...nagyon okos, de hallgatag...most így hirtelen Matula bácsi ugrott be a Tüskevárból:))))

Régebben a hideg rázott szegény Kilwillie-tõl, az a hang és kinézet..:)) Hát, nem tetszett, de mostanában kezdem megkedvelni. Vagy csak megszoktam. A komornyikját viszont állatira szeretem, nagyon jófej. Pláne, amikor féltékenykedett Mollyra az esetleges esküvõ miatt:) Aztán mikor Molly felbontotta az eljegyzést, a komornyik bevitt valami italt Kilwillenek, és megbeszélték, hogy a mai fürdõzéshez a kacsákat vagy a hajókat készítse oda...na, ezek teljesen kifeküdtem:))))))))
Thistle 2006 júl. 24. - 08:21:49
(3/4)
A lányt Irene-nak hívták, és visszament a volt pasijához, a gyereke apjához. Nem volt egy nagy befejezése a sztorinak Duncannel: vitatkoztak, aztán kibékültek, csak hogy békében váljanak el.

Golly is olyan szeretni való ezzel a mai szóval "macsóságával"!! Azt hiszem mindenki szeretne egy ilyen fickót a családjába minimum nagybácsinak. :) Amikor udvarolt Irenenak ("Ájrín") és felvett egy-két városiabb ruhát, azért elõbújt hogy milyen lehet a színész az életben. :)
Meg a sztori, hogy mért hívják Gollynak amikor az kb annyit jelent angolul, hogy "a csudába!"! És amikor fiatal volt és meglátott egy csinos lányt és ledöbbent és ezt mondta és rajta maradt... Na jó abbahagyom! :)

Szeretünk Glenbogle!
Constanzia Corleone 2006 júl. 22. - 00:41:44 Előzmény Thistle
(2/4)
Szia!

Duncan nekem is kedvencem, bírom a ruháját és a hozzá tartozó mozgáskultúrát is...:))) És a farkasos jeleneteket is mindig kifeküdtem...:))

Volt az a lány, akire Gollyval egyszerre nyomultak, de végül Duncan 'gyõzött'. Õ vezette a háztartást egy ideig..emlékszem az elsõ kajájára, mindenki azt hitte, h csak elõétel:)) Egy szõke hajú leányzó, csak a neve nem ugrik be...Kiderült, hogy terhes, de nem Duncantõl...na, vele mi lett? Kihagytam néhány részt, most meg nem látom sehol....
Thistle 2006 júl. 16. - 12:36:07
(1/4)
Egy igazi családi délutáni sorozat, kedves emberekkel, szinte mindig megoldódó konfliktusokkal, gyönyörû tájakkal.

Mi sem jellemzi jobban, minthogy az ifjú földesúr elveszi feleségül a kastélya házvezetõnõjét... :)

A fiatal színészek üde színfoltjai a történetnek, de figyelni az idõsebbek alakítására érdemes!

Kedvenc szereplõm Golly,
de ahogy Duncan képes napi szinten hordani a

skótszoknyát bõrdzsekivel (!!!)

az valami hihetetlenül stílusossá teszi õt is!