Téma: Ablak

ladyemm 2009 nov. 20. - 16:27:11
(6/6)
Tényleg jó, hogy van ilyen mûsor!
A villamosipari dolgozók is fizetnek, ha nem is annyit mint az átlag ember, valamikor én is az voltam,és anyám is. Tudom mennyit kell a nyugdíjas Eonosnak fizetni.
Valamikor a fizetésünk kiegészítésének minõsítették az áramdíj kedvezményt,(nem ingyen volt akkor se)de ez is megszûnt. Viszont a nyugdíjukba nem számított bele és ennyivel kevesebb a kiszámolt nyugdíj. Tehát? Ez van.
10/10
Sz23 2008 aug. 29. - 16:43:57 10/10
(5/6)
Jó, hogy újra van ez a mûsor, lehet, hogy öregszem:D (vagy csak sok a problémám?), de sokszor olyan dolgokkal is foglalkoznak, ami- közvetve vagy közvetlenül- engem is érint. Meg eleve szeretem a "problémakörbejárós-tanácsadós" mûsorokat, sokat lehet belõlük tanulni.
rrrrzzzz 2008 márc. 17. - 12:22:11
(4/6)
Ahogy a tartalmat nézem, adrenalinhiányban szenvedõeknek való ez a mûsor, mert a végére biztos meglesz az indulat a fejekben. Csak szét ne verjék otthon a tv-t! :)
bizakodó 2008 jan. 11. - 12:42:17 Előzmény csmiska
(3/6)
Kedves csmiska! Sajnos kevesen akarják elfogadni ha valamiért fizetni kell, viszont mindnyájan tudjuk hogy nagy baj van az egészségüggyel ..., mindenki azt mondja hogy fizessen más és ne Õ. Ez baj. Nagy baj kérem. Mindenki keres valamilyen kibúvót és indokot hogy ne kelljen fizetni..., de kérdem én miért ne támogatná Ön is ennek a rendszernek az egyik segítõjét még ha rokona is? Ez más de mégis hasonló és elgondolkodtató!?! A minap hallottam a rádióban hogy 45.000 villamosipari nyugdíjas dolgozó van aki nem fizet az áram szolgáltatásért, vagyis azt mi fizetjük meg a fizetõ réteg...! Mikor lesz már ennek vége, hogy végre tudomást vegyünk arról hogy az élet pénzbe kerül. Ne mindig mástól várjuk azt, hogy a saját költségünket megfizessék! Elég a rokon, sógor és jó barátokból! Ez lenne a korrektség. Üdvözletem
oncogito 2007 szept. 28. - 15:04:59 Előzmény csmiska
(2/6)
Szia!
Itt nem fogsz hivatalos választ írtni.
Vagy telefonálj be a megadott telefonszámon, vagy írj emailt a megadott címre.

Szerintem mivel a vizitdíj egységes és kötelezõ, ezért mindenkire egyformán érvényes. Az, hogy megmarad az orvosnak, nem azt jelenti, hogy az övé, hanem azt, hogy a körzeti rendelõ számára marad meg.Tehát ez nem hálapénz.

Mint ahogy az adód egy százalékával is rendelkezhetsz, de ugy nem, hogy nem fizeted be.
csmiska 2007 febr. 16. - 14:49:25
(1/6)
Vizitdíj:
Kérdésem: - ha a vizitdíj minden estben ott marad a háziorvosnál (ezt a Miniszter Úr és az Államtitkár Asszony is többször kijelentette), akkor õ miért nem döntheti el, hogy kitõl kér, vagy nem kér?
Nevetséges lenne, ha a közvetlen családtagoktól, munkatársaktól, barátoktól is be kellene hajtani, vagy a háziorvosnak megfizetni!
Mi a teendõ?
Várom, és köszönöm válaszukat Debrecenbõl!