8/10
Zsolti-kun aug. 20. 11:21:51 8/10
(49/149)
A lehúzások többsége nem is megalapozott, csak dobálások. Például vicces CGI-t mondani, mikor alig készült azzal a film. :-)
1/10
Higgs Monaghan aug. 20. 10:48:20 1/10 Előzmény Gabi192
(48/149)
Teljesíthet jól egy film attól még hogy nem jó.
10/10
drg0602 aug. 20. 08:15:40 10/10
(47/149)
Szerintem semmi gond ezzel a filmmel. Minden szempontból jól sikerült ez az alkotás. Ami egy kicsit talán nem jól sikerült az a Ash-re hajazó android! De ez szerintem belefér. Érdemes megnézni moziba. Értékelés: 10/10
Gabi192 aug. 20. 01:53:14
(46/149)
Ahhoz képest, hogy itt szídják mint a bokrot, egész jól teljesít anyagi szempontból. Viszont a Furiosa, ami szerintem egy tök jó film, az pedig bugdácsolt a mozikban. Ennyit erről a vilagról. Na mindegy holnap megnézem ezt a "fost" és akkor kiderül hogy mégis mit tud.
1/10
bodomeheszet aug. 20. 00:53:03 1/10
(45/149)
Nagyon gyenge. Az előző részekből merít ötletet, semmi saját megoldás, rendkívül bugyuta ostoba film. Nem ajánlom senkinek. Életem egyik legnagyobb filmes csalódása. Bugyuta nevetséges CGI... Semmi saját ötlet, még a szöveg is Alien 1, Alien 2, Alien Isolation.... ha ezeket ismered a film 80%-ban ezt fogod látni, a többi meg ökörség.... Elpazarolt pénz az életemből, az időről ne beszéljünk.
8/10
Hungary.095 aug. 19. 22:51:04 8/10
(44/149)
Vegyesek az érzéseim. A képi és zenei világ teljesen rendben van és tetszett a sok utalás az előző részekre. Valahogy az utolsó 20 perc nem illett az egészbe, pedig (nem folytatom, mert már az is spoiler lenne). Legszívesebben 7,5 pontot adnék, de Alien-rajongóként felfelé kell kerekítenem :)
2/10
drrencz aug. 19. 22:51:00 2/10
(43/149)
Nagy csalódás. Meg sem közelíti egyik Alienes filmet,még mindig a top 1 az eslő 3 rész.
Gyenge szereplők,gyenge történet és kivitelezés.
Akinek meg tetszik,egészségére,hallelujaaa.
8/10
Adriamus aug. 19. 16:19:16 8/10
(42/149)
Minél több a vergődő hozzászóló, annál jobb a film.
4/10
Csalódott aug. 19. 15:31:39 4/10
(41/149)
Semmitmondó szereplők, semmitmondó cselekvései. Gagy tini slasher filmekhez hasonlítható, szaladnak a biztos halálba, de szerencsére annyira nyomorultak, hogy egyáltalán nem kár értük. A feltámad a halál szálat kár volt benne erőltetni. Igazából a színészek rosszak voltak és teljesen feleslegesek voltak bele, az alien nélkülük is kiváló alakítást nyújtott. Így neki jár a 10 pont . Unalmasan indul, középtájon van benne az androidos résznél egy-két jó húzás, de utána elszabadul a tini hülyeség, és igazából mindenki "öngyilkos" lesz . Egy kellően karakteres erős szereplő kellett volna talán bele, mert ezek közül senki nem volt az. Netflixre való, nem moziba .
8/10
Zsolti-kun aug. 19. 14:30:36 8/10
(40/149)
Többnyire jó és kevésbé jó szegmensként is megidézi az összes Alien-t, a Promit, a Kaptárt is, ráadásul még Lars Von Trier Birodalmát is! Visszaadta azt a feszültséget és hangulatot, ami 26 évvel ezelőtt - vagy már akkor sem teljesen - volt utoljára. Nekem abszolút a Kaptár jutott eszembe, de egyáltalán nem rosszként. Kétszer meg is ugrottam. Ráadásul még lánybarátomnak is elfogadható film lett, aki pedig nem Alien rajongó és alapvetően a sci-fi műfajt sem szereti. Csak miattam találta ki, úgyhogy ez igazán nagy dolog a Romulus-tól. Emellett a látványvilágot egyöntetűen dícsérjük. Egészen a végkifejlet 20 percéig imádtam és 10/9 lenne. Kifejezetten tetszett egy karakter visszacsempészése és szószkavarása. Viszont - még mindig a végkifejlet előtt járva - valóban követtek el logikátlan hibákat is a készítők, mint például más ötlet hiányában a gyors kifejlődés és a visszatérő karakter túl sok pofázása. Utóbbiról a cég konkrétan nem is tudhat semmit és ettől nagyon húztam a szemöldökömet. De a 3. Alien megmagyarázhatatlan kezdése továbbra is dobogón marad ilyen témakörben. S akkor jön a vitatott végkifejlet.
Az a baj, hogy a végét dramaturgiailag tényleg nem így kellett volna és rendkívül béna. Sőt: nekem gyanúm van korábbi 100 perc módosításával... Ugyanis nagyon sokáig 100 percesnek volt hirdetve a film és hirtelenül lett átírva 2 órásra. Szerintem valaki vagy pont Ridley beszólt, hogy valami "rohadás" kéne még a végére és gyorsan lett egy idióta 20 perc. Ennél még a 4. Alien húzása is jobb volt, pedig az alapötlet itt - fájdalmassága ellenére - jobb volt és mégis a brutális ötlet elbénázása. Sokkal jobban meg lehetett volna csinálni. Bár én pont kapcsolódó karakternek szurkoltam és vele voltak a legjobb jelenetek, majd ez a végén - minden értelemben - fájdalmas lett. Na ez konkrétan 18+ és mintha a Filmiroda nem nézte volna végig a filmet! De ha a fájdalmasságot tekintjük, végülis erről szólhat egy Alien film életszerűen. A következő helyzet pedig biztos. Beszélnek róla az emberek, hatása lett - akárhogyan is, konkrétan ezt el kellett érnie és el is érte. Végül a botrányos Covenant után mégis siker nálam a Romulus. Részemről jöhet az "Aliens: Awakening". Akár Fedé-vel, akár James Cameron-nal. 7 plusz fél pont.
6/10
Manduza aug. 19. 14:30:24 6/10
(39/149)
Lehet hogy az Aréna screenX terme (kivetitője) okozta, de a képminőség borzalmas volt, a '80as évek SDminőség. Ha ez szándékos volt (ahogyan a starwars folytatásokat és kissé oldschool stilusban forgatják), nagyon nem jött be, élvezhetetlen volt a képminőség. Maga a film - klisé, klisé után, lapos, unalmas, nem volt benne egyszerűen semmi, ami eredeti, érdekes, figyelemfelkeltő. Olyan VHS B kategória lett az egész...
tiborius aug. 18. 22:19:55
(38/149)
Ezt a filmet úgy kell kezelni, mint egy széria sokadik darabját, pont emiatt nem kell nagy elvárásokat támasztani. A széles közönségnek készült nem a műkedvelőknek. Voltak benne a régebbi filmekre utaló jelenetek, de a rendező a saját ötleteit is bele tudta vinni amik jóra sikerültek. Nálam 10/7 ez a film, és én Alien rajongó vagyok.
10/10
szebil aug. 18. 21:54:47 10/10 Előzmény kareshu@citromail.hu
(37/149)
Ugyan már. Sigourney Weaver 29 éves volt az első részben, ebben a főszereplő pedig 26 éves. Kábé egyidősek.
10/10
szebil aug. 18. 21:51:05 10/10 Előzmény kareshu@citromail.hu
(36/149)
Remélem nem volt drága a mozijegy, ha már a film első felében elhagytad a termet...
10/10
szebil aug. 18. 21:49:54 10/10 Előzmény KriszXD56
(35/149)
Ebben Bishop nem volt tudtommal. Csak egy másik android, aki Ash-re hajazott.
7/10
pikigeri aug. 18. 21:27:24 7/10
(34/149)
Nekem csak jóindulattal közepes a film. Egyszerűen nincs meg a feszültség érzése, nincs meg az ismeretlentől való félelem érzése és nincs meg az idegennek az a fenyegetettség érzése, mint a A nyolcadik utas: a Halálban. Cailee Spaeny smink nélkül is gyönyörű benne. Rain és Andy karakterei viszik a hátukon az egész filmet. 7/10
10/10
jmisi31 aug. 18. 19:50:42 10/10
(33/149)
Kellemes csalódás. A fanyalgókkal nem értek egyet, de ez az ő véleményük. Az atmoszféra nagyon erős, a képi világ és a mocsok szinte kézzel fogható. A szörnyek és az új szörny nagyon adta. Újat tudott mutatni annak ellenére, hogy már betéve ismerem eme univerzumot. 10-est adtam rá, mert nem értek egyet a(z) 1-6 pontszámokkal. Ez a film bőven 8/10. Várom a következőt Mr. Alvarez.
3/10
Hicks tizedes aug. 18. 11:40:06 3/10
(32/149)
Ezt a filmet azoknak csinálták akik nem látták az első négy Alien filmet. Mindegyik részből volt benne egy kicsi. A szereplők gyengék voltak. Nagy csalódás volt ez a film.
9/10
Alien800 aug. 18. 08:11:44 9/10
(31/149)
Egyáltalàn
Nem olyan rossz mint ahhogy a magyarok többsége lehúzza
Külföldön pl sikeres is
Nekem csak a hibrid szál nemjött be
Szerintem jobb mint a prometheus
Covenant
Alien 4
Meg avp filmek
1/10
Hellblade aug. 18. 01:56:44 1/10
(30/149)
Jellemtelen szereplők, nincs kiért izgulni, flashback jelenetek innen, onnan, a végén még a Prometheus is befigyel. Totál felesleges volt ez a rész, nézőként. Csak a nevéből él. 0/10