Téma: Alinda

pneklara 2015 szept. 24. - 16:58:10
(8/88)
Nagy érdeklõdéssel figyeltem Nemes doktor szavait, amint számon kérte az "államon", a magánembereken, hogy nem álltak be a menekülteken segíteni, nem vittek többen vizet, élelmet, ruhát, takarót. Önzõk az emberek, csak saját magukra gondolnak. Õ bizony kimegy, elmegy, s hordja a vizet a tengerbe.
Már csak egy dolog érdekelt volna: ugyanilyen vehemenciával harcolt a munkahelyén a saját magyar betegeiért? Harcolt ellene, hogy a kis betegei szülei ne egy leterített kabáton aludjanak napokon át a beteg gyermekük ágya mellett éjszakánként? Harcolt ellene, sõt operált akkor is, ha a halálos beteg gyermek szülei nem tudták összetalicskázni a pénzt az egészségügyi ellátáshoz? Valahogy úgy érzem, Nemes doktor a ló másik oldalára került. A saját környezetében is szükség lenne ilyen harcos emberekre. Persze, ha ott minden rendben volt, akkor természetesen kalapot emelek, mert messzebb tájakra is kiterjesztette karitatív képességeit. Sose szerettem azt a mentalitást, ami hódolt a messzi földrõl érkezettnek, közben magasról tett a saját környezetére.Az a szerencse, hogy mûködik bennünk a tolerancia és a megértés: én tisztelem a doktor úr nemes szándékait, õ viszont egyet ne tegyen, hogy elítéljen azért, mert nem mentem életerõs, kisportolt menekülteknek vizet osztani. Pláne, miután láttam, hogy eldobálták a szeretettel összecsomagolt elemózsiát, s a kapott ruhákat, cipõket, sátrakat hátrahagyták, amikor továbbálltak.
Ezek után néztem meg a mûkereskedõvel készült beszélgetést.
Mennyire más világ!Az a szerencséje, hogy vannak sznob emberek, akik képesek egy vagonnyi pénzt kifizetni egy kétes értékû festményért, aminek az értékét az adja, hogy sokat kérnek érte. És milyen boldog az a tulaj, aki azt meg tudta vásárolni! Mennyivel értékesebb lett a vásárolt festménye által! De gondolom, egy fél vagonnyi pénzt elõtte kifizetett a hajléktalanok etetésére is. Ha nem, akkor majd kap Nemes doktortól leszólást.
Úgy látom, Alinda beszélgetései nem nekem szólnak.
xdm 2015 szept. 23. - 20:25:20
(7/88)
Dehogy hagyta. Folyamat vergõdött a jólértesültségével, hogy õ mennyire tudja az interjúalany életét. Csak épp ez senkit nem érdekel. Rosszul kérdezett, rossz kérdéseket. És még ráadásul bunkó is volt nem egyszer. Az a baj, hogy bulvár mûsort csinált, csak nem a szokásos módon. Õ is a meghívott életét túrkálta ahelyett, hogy az illetõ világlátását és véleményét adott dolgokról hagyta volna kibontakozni.
tortura 2015 szept. 23. - 19:57:15
(6/88)
Én elég sok Záróra adást láttam anno és abszolút hagyta kibontakozni az interjúalanyokat. Nem lehet, hogy Fábryval kevered?
xdm 2015 szept. 23. - 19:47:12
(5/88)
Mintha az jelentene valamit :D Azt amúgy is rosszízléssel osztják, és gondolom aláfeküdt bizonyos köröknek, csak hogy megkaphassa, láttunk már ilyet nem egyszer.
Cordelia 2015 szept. 23. - 19:01:47
(4/88)
az a tehetségtelen, éredektelen nõ mégis csak prima primissima díjas...
xdm 2015 szept. 22. - 20:43:43
(3/88)
Ez a tehetségtelen, érdektelen nõ megint támad, nem értem minek. Kit érdekelnek a magyar celebek... senkit. De ha még érdekes embereket hívna meg, azokat sem hagyná kibontakozni, pont úgy mint a záróra mûsorában, ahol senkirõl semmit nem tudhatott meg a nézõ, mert az alinda fontoskodását kellett nézni. A magyar médiában a mûsorvezetõk 99%-a nem rendelkezik önkritikával, se gerincoszloppal, de ez sajnos az összes celebre meg a lakossák 70%-ra is igaz. Ezért tartunk itt ahol.
pneklara 2015 szept. 22. - 16:32:35
(2/88)
Azért néztem meg a mûsort, mert abban bíztam, hogy visszatér a képernyõre az az Alinda, aki oly sok estén adott értékes,érdekes, továbbgondolkodásra késztetõ beszélgetéseket.
Ez a mai nem tetszett. Lehet, hogy az alanya miatt. Tereskova neve fogalom volt, a hü.. pi... szinonimája. Most fordult a kocka, s "megjátszotta" az érett mûvészt. De kérdem én, hihet az ember egy szerepet játszó mûvésznek?
Aztán mi volt elõbb a tyúk, vagy a tojás? A képernyõn, sajtóban hangot kapó emberek nevelik ki azt a közönséget, akik csak a trágárságra, a bohóckodásra lesznek vevõk, vagy a mûvészeknek kell lemenni kutyába /farkas lantos/, hogy figyelmet kapjanak? Õszintének és hitelesnek kellene lenni az elsõ pillanattól. Nehezebben jön így a siker, de a "mûvész" nem köpi szembe a saját tükörképét a hazugságai miatt. Attól mûvész, hogy képvisel egy értéket. Na, persze kenyeret kell venni a boltban. Én a Tereskova név elhangzása után is a h. p. -ra gondolok, aki bizony volt, nem a komoly, érett mûvésznõre.
Alindának fájt a füle, vagy a foga? A bal kezét örökké az arcán tartotta. Már zavaró volt. Ennyire izgult, hogy önmagába kapaszkodott? Vagy a kütyün adták az utasításokat - no, ezzel csak vicceltem. Remélem lesz ez még jobb, mint az elsõ!
olahmiki1959 2015 szept. 21. - 17:11:29
(1/88)
Megnéztem a neten a mai elsõ adás beharangozóját, - kb. 25 másodperc -, és szomorúan azt kell mondanom, hogy Alindát én ennél sokkal többre tartottam.
A trágárság soha nem volt rá jellemzõ, azt is értem, hogy az elsõ adásnak "ütõsnek" kell lennie, mégis, csalódás számomra ez a közönséges hangütés.
Természetesen meg fogom nézni a mûsort, de a rossz szájíz biztosan sokáig meg fog bennem maradni.