Téma: Alkonyat

10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 23:26:40 10/10
(90518/91798)
TWILIGHT IN FORKS' DVD

Twilight in Forks DVD részletei, és hogy a 'New Moon' mellé adják-e majd!

Szeptemberben bejelentették, hogy a 'Twilight' sorozat stúdiója, a Summit Entertainment szeretné kiadni a 'Twilight In Forks: The Saga Of The Real Town' DVD-t a 'The Twilight Saga: New Moon'-nak DVD megjelenésekor, és most a sajtónak köszönhetõen rengeteg új információval szolgálhatunk a dokumentumfilmrõl.

Megtudtuk, hogy a 'Twilight In Forks' film 84 perc hosszú és az ára 19.99 dollár. Az Amazon jelenleg 17.99 dollárért kínálja az elõrendelés idejére.

A dokumentumfilm DVD ugyanazon a napon fog megjelenni mint a 'New Moon' DVD, vagyis március 20-án és itt a hivatalos leírás:

Ez a DVD bemutatja Forks városát, amelyet a 'Twilight' könyvek és filmek tettek híressé. A rajongók lehetõséget kapnak, hogy megismerjék a várost, amely Stephenie Meyer romantikus könyveinek alapjául szolgált. Az ott lakóktól hallhatjuk, hogy milyen is az õ városkájuk amelyért a rajongók odavannak, ott van a rendõrkapitány, a forksi Outfitters’ alkalmazottja, és a vámpírátalakító aki Alice szerepét játssza a való világban. Meglátogathatod Forks iskoláját, halhatod ahogy Jacob nagyapja elmeséli a legendát, hogy a Quileute-ok a farkasoktól származnak, és sok embert és helyet láthatsz Forks-ban és a La Push-ban akik bemutatják a 'Twilight' Saga világát.

Katt ide az elõzetesért: http://www.youtube.com/watch?v=sZ3yeet0AGU

Forrás: http://www.examiner.com/x-4908-Twilight-Examiner~y2010m1d26-Twilight-in-Forks-DVD-details-to-be-distributed-alongside-New-Moon?cid=examiner-email
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 23:21:27 10/10
(90517/91798)
PATTINSON A CORNELL EGYETEMEN?!

Robert Pattinson a nyáron talán a Cornell Egyetemen forgat majd egy filmet!

Felröppentek a pletykák, hogy Robert Pattinson talán a 'Water for Elephants' egy-egy részletét Ithaca-ban, NY-ban forgatja majd ezen a nyáron. A film története, amely a Cornell Egyetem egy veterán tanulójának útját követi, arról szól hogy a fiú a szülei halála után feladja a tanulást és a cirkuszhoz szegõdik, és talán ezért vált lehetséges helyszínné Ithaca.

Azt is írták, hogy a filmet talán a Cornell campusán forgatják majd Ithaca-ban idén júniusban, de egyelõre semmi sincs megerõsítve. A Cornell Egyetem sajtósa, Blaine Friedlander aztmondta az Ithaca Journal-nak hogy nem mondhatja el, hogy milyen iskolát választottak a film helyszínéül.

Egyelõre Rob szereplését és szerepét nem erõsítették meg, így semmi sem biztos!

Forrás: http://www.onlocationvacations.com/2010/01/27/robert-pattinson-may-film-movie-at-cornell-university-this-summer/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 23:19:07 10/10
(90516/91798)
BLOCK @ CHARLIE BEWLEY

Charlie Bewley-rõl nemrég a Block magazin készített egy új fotósorozatot és egy rövid interjút.

10 rövid hónapja, Charlie Bewley egy bárhelyiségben dolgozott koktélokat keverve Vancouver West End-ben, amikor kapott egy telefonhívást ami megváltoztatta az életét: az ügynöke azt mondta neki, hogy szerepelni fog a nagy sikerû 'Twilight Saga'-ban.

Demetri, a Volturi õr szerepére jelentkezett a 'New Moon'-ban, ezzel pedig egyenesen megkapta az 'Eclipse'-ben való szereplést is. "Izgatott voltam. Aznap elmentünk a barátommal futni, de sosem gondoltam volna, hogy valaha is fogok ennyire gyorsan futni. Futottam, ugrottam és fák ágait törtem le. Olyan voltam mint egy gyerek."

Bewley - aki Közép-Angliában nõtt fel - mûvészcsaládból származik és nem olyan régen kezdett el színészkedni. Eredetileg kanadai snowboardként és a Whistler dolgozójaként, mindig tudta, hogy valami különlegeset fog tenni. "Sok mindent akartam csinálni az életemmel. Azt hiszem nekem egy elég kreatív A.D.D.-m van. Nem vagyok válogatós, hogy ha ez kreativitáshoz vezet. Minden ember megengedi magának az ömlengést, és be akarom magamat meríteni ahogy ezt mások is teszik." Bewley hisz abban, hogy Demetri szerepe ad neki egy kezdõlökést abba, amit szeretne csinálni. Ír, énekel és azt tervezi, hogy elõ is adja majd ezeket a közeljövõben.

"Egyik pillanatban még a bárpultoknál állsz és vársz, a másik pillanatban pedig az álmaid elkezdenek valóra válni...hátra kell lépnem, és muszáj felmérnem mi is folyik itt. Itt az ideje, hogy olyan dolgokat tegyek, amikrõl álmodtam."

Katt: http://charlie-bewley.dynamicweb.hu/galeria/thumbnails.php?album=4
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 23:14:12 10/10
(90515/91798)
semmi :P
tisztában vagyok ám vele :DDD russian roulette, mi? :P :DDD
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 28. - 23:10:06 10/10
(90514/91798)
sapis papi:DDD
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 23:10:04 10/10
(90513/91798)
a szeretõ férj ^^
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 28. - 23:09:44 10/10
(90512/91798)
vagyok újra...bocsika...csak olvastam...
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 23:09:24 10/10
(90511/91798)
PETER FACINELLI - LOS ANGELES

Peter Facinelli és felesége Jennie Garth január 26-án egy Lacoste üzletben jártak Los Angeles-ben.

Katt: http://www.popsugar.com/Photos-Peter-Jennie-Shopping-7184233
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 23:07:43 10/10
(90510/91798)
MICHAEL SHEEN - 'VENUS IN FUR'

Michael Sheen január 26-án, kedden este megjelent a Classic Stage 'Venus In Fur' nyitóestjén. Michael néhány képen az 'Amerikai Szépség' színészével Wes Bentley-vel látható, aki a 'Venus In Fur'-ban is szerepel.

Katt: http://michaelsheen-online.com/gallery/thumbnails.php?album=283
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 23:05:18 10/10
(90509/91798)
CANADA @ KRISTEN STEWART

Joan Jett kemény szavai inspirálták a 'Twilight' színésznõjét!

PARK CITY, Utah — Kristen Stewart leállítja magát mielõtt elkezdené Joan Jett szavait felidézni, amikor széjjelvert egy elektronikus gitárt a hogy a 70-es évek rock-csaját alakítsa.

Lehet hogy azt mondják a 'Twilight' sztárja mindig csendes, és fekete pulcsiba és nadrágba rejti magát a világ elõl - ez lehet számára a hadi öltözet. És senki sem hinné, hogy amikor végre kinyitja a száját, akkor a szavak amik elhagyják a száját, nos elég trágárak.
“tedd a f****-dat az erdõbe! b**** meg a gitárodat!” mondta Stewart, Jett-et idézve.

Ezek a szavak lehet hogy kicsit kemények, de Stewart számára, amikor Jett elmesélte a rock ‘n’ roll élményeit a 'The Runaways' forgatásain az maga volt a mennyország.

Stewart játssza Jett szerepét az új filmben, közben Dakota Fanning alakítja a szexszimbólum, Cherie Curriet. Mindkét fiatal színésznõ azt mondja, hogy nagyon családias volt a kapcsolatuk Jett-tel amikor leszerzõdtek a filmre, de a Runaways története valami nagyon új.

“Az emberek nem veszik észre, hogy a The Runaways volt amikor a lányok ilyen zenét játszottak. És tényleg ez akár bárki lehetett volna, de ezek õk voltak (akikért megalkották) akik egy érdekes filmmé tették,” mondja Stewart.

“Mindegyikõjüknek (nõnek közülük) meghatározó a szexualitása. Küzdeniük kellett,” mondja Stewart. “Az embereknek, mondjuk a lányoknak szexisnek kell lenniük és miután megteszik, nagyon is azok, de más értelemben. Nem akarják, hogy megbasz*** õket (a lányokat), õk akarják megbasz** õket.”

Stewart, akinek szokása az, hogy a szemeivel úgy néz mint egy kiskutya és valami furcsa energiát áraszt magából, hogy elhívják bálba bálkirálynõnek, azt mondja, hogy Jett személyiségét néhány hétig tanulmányoznia kellett, hogy értelmezze a saját generációja szempontjából a szexualitást és a nemiséget.

“Általában, ezeket a lányokat a hosszú csizmáikban és a rövid szoknyákban talán túlkompenzálják, valahogy úgy, hogy ‘Megtehetem amit a srácok megtesznek.’ Nem azt akarom mondani, hogy azok a lányok nem tudják kivágni magukat ebbõl, és ez nem olyan, hogy teljes véleményem van errõl — bármelyik is, de fura — és úgy érzem — (mert) mi sosem voltunk (egyértelmûen) támadóak, és azok a lányok azt csinálják mint most a pasik, és talán ez nem egészséges. Érted mire gondolok?”

Ez mindenkinek elég kemény terep, fõleg egy fiatal nõ számára, akinek sok embernek kell megfelelnie és még eleget kell tennie a 'Twilight' franchise egyik sztárjaként a szerzõdéseknek.

De Stewart nem vonul vissza. Majdnem úgy tûnik, hogy élvezi, hogy megmutathat magából egy kis Bella Swant itt a Sundance-en, azáltal hogy újra megerõsíti a személyiségét, mint erõs színésznõ, valamint tiniszenzáció.

“Van egy rajongótáborom, akik ... szeretik Bellát, és én is szeretem õt, de én nem vagyok õ,” mondja.

“Nem hiszem hogy az emberek másképp is eltudnak képzelni, a karrierem további részében, hogy volt az a közönség aki egyszer szerette a 'Twilight'-ot, érted mire gondolok. Úgy gondolom, hogy ez õrültség. Ez tényleg olyan mint egy utógondolat. Eldöntöm, hogy csinálok egy filmet és aztán, ó, a 'Twilight' rajongók valószínûleg reagálnak majd rá, de ez csak utógondolat. Nem tervezem meg a dolgokat, hogy hogy fogadja majd a többi ember. A tapasztalatért csinálom.”

Stewart azt mondja, hogy Jett története egy univerzális történet a hatalommal felruházásról, és bárki tanulhat belõle. Ez az amiért nem hisz abban, hogy ki kéne vágni azokat a dolgokat amelyek talán nem kedveznek a vámpíros rajongóknak - még akkor sem, ha ez a Runaways-es lánycsókot jelenti a két fõszereplõ között.

“Az emberek mindig találnak valami fura, pletykás dolgot a filmben és felkapják ezt. Nem gondolom, hogy ez igazán idevaló. Ez nem egy romantikus kapcsolat. Õk legjobb barátok és egy elmúló szerelem, és mindketten rájönnek erre. Most állati dolognak találják ... de ráadásul errõl többet nem is beszélnek.”

Stewart azt mondja, hogy mint színész nem a csókjelenet volt a legnehezebb része a annak a bizonyos forgatási napnak.

“Csináltunk aznap egy dalt ... és én sokkal, sokkal jobban aggódtam emiatt,” mondja Stewart, aki megtanulta, hogy hogyan énekeljen és gitározzon a tökéletesség kedvéért.

“Bár emlékszem pár extrára, képeket készítettek (és ez) nagyon, nagyon felidegesített.” A 'The Runaways' március 19-én debütál majd a mozikban.

Forrás: http://www.canada.com/entertainment/Harsh%20words%20from%20Joan%20Jett%20inspire%20Twilight%20actress/2480015/story.html
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 22:57:15 10/10
(90508/91798)
A SUNDANCE 'IT' LÁNYA

Kristen Stewart, a Sundance "It" lánya!

Az ilyen viselkedés nem illik egy olyan filmhez amely arra lett kitalálva, hogy lenyûgözze a 13 éves lányokat, és Stewart megfizetett érte. Stewart most mesélt a tapasztalatairól, és ez olyan volt mintha valakit belekényszerítettek volna az iskolai egyenruhájába amikor végre valahára megkapta az elsõ farmernadrágját.

“Nehéz volt kijönni a 'Twilight' dologból... Megcsináltam egy filmet,” mondta arról a két hétrõl amikor eljött a 'Riley' forgatásairól, hogy a 'New Moon'-t promotálja.

“Volt egy csomó ember akik azt mondták, ‘Váú, csak így átváltottál egy új dologra… Nagyon jól ki tudod magad fejezni, nagyon, nagyon elegánsan amikor érdekel téged a dolog és Ó! Mosolyogj néha!' És ez olyan: Csináltam egy filmet! Nem kellett volna ott lennem ahol voltam! New Orleans-ban kellene lennem! Ez az amiért teljesen alkalmatlan voltam. Mármint emiatt. Mert nem ott kellett volna lennem.”

És amikor a Q&A-t csinálta a 'Rileys' premiere után, Stewart lábai rettenetesen remegtek, és úgy tûnt azon nyomban eltörnek majd. Amikor elvesztette az irányítást a kérdések és a média rengetegében, Leo beugrott a helyére és válaszolt a színésznõnek szegezett kérdésekre.

A 'Rileys' new orleans-i forgatásáról, Stewart azt mondta, “Eléggé otthonnak nevezném. Úgy mint, Mallory, hogy nem onnan származik, de amikor odaköltözik, akkor az õ városa lesz. És amikor ott voltam, az enyémnek éreztem — annyira nyugodt volt. Sétálhattam az utcákon és nem ismertek fel. Az utcán sétálva, összehasonlítva azzal hogy hogyan sétálnék, teljesen más volt. Mintha felszabadultam volna.”

Stewart arca teljesen felvillanyozódott a szabadság emlékétõl, amely teljes luxusnak számított. ...Egy délutánt azzal töltött, hogy a 'Rileys'-ról mesélt, és már készülhet is a 'The Runaways' premierjére.

“Beszélni az olyan filmekrõl amelyek nagyon érdekelnek, az tényleg a legnehezebb dolog számomra, fõleg az olyan embereknek akiket nem ismerek," mondta Stewart. “Így ez ijesztõ.”

“Nagyon, nagyon, nagyon szeretem ezeket a filmeket," folytatta nagyon gyorsan. “Sokat fektettem beléjük, többet mint másokba. Így mind a kettõ itt a fesztiválon—ez fura. Ez olyan, Jézusom! Egy kicsit kimerítõ.”

Forrás: http://www.thedailybeast.com/blogs-and-stories/2010-01-25/kristen-stewart-sundance-it-girl/2/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 22:55:32 10/10
(90507/91798)
JÖN A 'NEW MOON' ZENEGYÛJTEMÉNY!

Miután a 'The Twilight Saga: New Moon'-jának hivatalos filmzenéje platinalemez lett, egyértelmûvé vált, hogy ez egy ünnepelt szépség. Így akik kedvelték a 'New Moon' hivatalos filmzenéjét azoknak nagyszerû hírekkel szolgálhatunk!

Tegnap az hír jelent meg a neten, hogy a filmzene hivatalos 'gyûjteménye' március 16-án kerül a boltok polcaira, pont akkor amikor a 'Twilight: The Graphic Novel, Volume 1' - 'Twilight' képregény - megjelenik és pont 4 nappal a 'The Twilight Saga: New Moon'-jának DVD-je elõtt.

A gyûjtemény egy CD és DVD formátumban megjelenõ csomag lesz, és a következõ dalok szerepelnek majd rajta:

CD
1. Lupe Fiasco – Solar Midnite
2. The Magic Numbers – All I Believe In
3. APM Orchestra – Die Fledermaus – Duettino: Ach, ich darf nicht hin zu dir
4. Eskimo Joe – Thunderclap
5. BB Brunes – Cavalier Noir
6. No Way Out – Sed
7. Ximena Sarinana – Frente Al Mar
8. Jennifer Rostock – Es tut wieder weh
9. Anya Marina – Satellite Heart [Air Mail Remix]

DVD
1. Interjú Chris Weitz-cel és Alex Pastavas-szal
2. Interjú a Death Cab For Cutie-val és Alex Patsavas-szal
3. Death Cab For Cutie – Meet Me On The Equinox (videóklip)
4. Anya Marina – Satellite Heart (videóklip)
5. Lupe Fiasco – Solar Midnite (videóklip)
6. Hurricane Bells – Monsters (videóklip)

Egyelõre a csomag borítójának tervei még nem jelentek meg!

Forrás: http://www.examiner.com/x-4908-Twilight-Examiner~y2010m1d26-The-Twilight-Saga-New-Moon-soundtrack-companion-coming?cid=examiner-email
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 22:51:34 10/10
(90506/91798)
KORONÁZATLAN VÁMPÍRKIRÁLY

A 'Twilight' szexi fiúja, Robert Pattinson lett a vámpírok királya. Megelõzte a 'True Blood’-os Alexander Skarsgard-ot, és a 'New Moon’-os Taylor Lautnert (aki nem is vámpír:)) az Improper versenyén.

A végeredmény közel 8000 szavazatból dõlt el. Rob 66 %-ot szerzett, míg Alexander 21 %-ot és Taylor 13 %-ot.
Rob a rajongóinak köszönheti, hogy õ lett a kedvenc vámpír, persze a “Twilight” sorozat filmjei miatt. Taylor pedig közben kiépítette a saját rajongótáborát a “New Moon”-ban nyújtott alakításával, de a Team Taylor nem passzol a Team Rob-hoz.

Forrás: http://www.theimproper.com/?p=3071
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 22:50:30 10/10
(90505/91798)
'THE LAST AIRBENDER' - BTS KÉPEK

Elõkerült néhány BTS - azaz kulisszák mögötti - kép Jackson Rathbone új filmjének, a 'The Last Airbender'-nek a forgatásairól. Jackson nagyon aranyos a kis eszkimófiúkkal:) A film nyáron debütál majd a mozikban!

Katt: http://jackson-rathbone.com/gallery/thumbnails.php?album=489
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 22:48:51 10/10
(90504/91798)
:DDD ez kész!
tudtam, hogy megárt, ha st. trinian's-t nézünk xDDD
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 22:39:43 10/10
(90503/91798)
INTERJÚK A 'NEW MOON' DVD-RÕL?!

Találtam két új videót a youtube-on - bár azt hiszem korábban roszabb minõségben már feltettem õket - az elsõben Robert Pattinson mesél a karakterérõl és a 'New Moon'-ról, a másodikban pedig Kristen Stewart mesél a karakterérõl és a második 'Twilight' filmrõl. A videókat egy olyan felhasználó tette fel, akinek több ilyen interjúja is van a szereplõkkel és a készítõkkel - Ashley Greene, Taylor Lautner, Dakota Fanning, Michael Sheen, Chris Weitz, Melissa Rosenberg és Stephenie Meyer. Azt hiszem ehhez hasonló interjúkat majd a 'New Moon' DVD-n is viszontláthatunk:)

Vidi 1: http://www.youtube.com/watch?v=zmkrq_XRvgA&feature=player_embedded
Vidi 2: http://www.youtube.com/watch?v=JAlDBd40DuM&feature=player_embedded
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 28. - 22:39:37 10/10
(90502/91798)
ámen:))
de várom már!!!!!
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 28. - 22:39:14 10/10
(90501/91798)
bocsi zakkant vagyok, ezt tette a film:DDDDDD
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 28. - 22:38:51 10/10
(90500/91798)
bagolyka, ementáli...gyere...gyere...van póló:DDDDDDDD
felcsúszik a póló:DDDDD
csak hogy kedvezzek:D
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 22:38:22 10/10
(90499/91798)
no igen, ebben én is!
egyre kíváncsibb leszek rá, hogy fogják megoldani Nessiet, de egyben bizti vagyok: sikerülni fog, és reméljük, hogy tökéletesen tudják majd visszaadni :))

Jake&Nessie ^^