Adam982 2021 márc. 12. - 15:25:56
(4/44)
SPOILERT TARTALMAZHAT!

Nagyon csalódott vagyok. Az első rész gyerekkorom egyik kedvenc filmje. Évente kb.egyszer megnézem ma is.Jók voltak a karakterek és a poénok benne. A 2.részt a 90 es években kellett volna elkészíteni mikor még nem cenzúráztak minden témakört ( feketék, nők , politika stb .) ma már semmiről nem lehet említést tenni. Így maradt egy üres , bugyuta, tucat film , tele direktbe reklámmal.. Eddie Murphie pedig mikor felejtett el színészkedni? Merthogy az egész filmet csak végig fintorogta. Talán neki sem volt kedve az egészhez. Az első pár perctől szomorúan néztem végig (első nap negyed órát bírtam ,másnap sikerült ). Egy poén vagy jó jelenet nem volt benne :( Egyetlen pozitívum , hogy újra láthattam majdnem minden szereplőt.
Sz. Péter 2021 márc. 11. - 19:59:41
(3/44)
Egyszer érdemes megnézni, bár a javát a nosztalgiafaktor adja a sok régi szereplővel.
Az első részhez szerintem sokat hozzá tett a magyar szinkron, kíváncsi leszek rá ha ehhez is elkészül.
1/10
Gaddemon 2021 márc. 11. - 13:49:32 1/10
(2/44)
Ez a film egyszerűen kínos. Értelmetlen, se füle, se farka baromkodás, koncepció nulla, színészi teljesítmény nulla. Fél órát bírtuk, még az is sok volt.
limetta328 2019 okt. 19. - 22:17:29
(1/44)
Biztos jó lesz...:)