Téma: Amerikai pác

1/10
nikato okt. 26. 15:30:44 1/10
(4/4)
Borzalmas! A szinkronban az akcentust nagyon túltolták!!!!!!! Még akkor a 2 Greenbaumot ugyanaz a színész játszotta! Unalmas, vontatott. SPOILER:
SPOILER: A végén ugyanaz a frizura és borosta a dédapának is. Én arra számítottam majd keresnie kell a családját, nem erre, hogy egyből megtalálják és semmi sokk, hogy a felesége azt se tudta hova tűnt, a gyerekét nem látta soha, nem lehetett ott a születésénél. Az uborka lében elaluld, de nem volt lefagyasztva, azáltal, hogy ébredt fel, hogy levették a fedelét? Miért nem ébredt fel már egyből, vagy, hogy nem fulladt meg? SPOILER VÉGE
Brierley okt. 10. 18:15:16
(3/4)
Megértem a pontszámot, már csak „a két” Rogen miatt is. Unalmas mozi; tudjuk kikről, kiknek szól.
Ha jól fogtam: a színész vallását próbálja népszerűsíteni.
Humor ide vagy oda: nem vígjáték.
Részemről.
2/10
szenbanyasz@gmail.com szept. 10. 23:22:17 2/10
(2/4)
Hát ez valami egész döbbenetesen gyenge volt! A trailer alapján azt gondolod, hogy ez egy ilyen kicsit prosztóba hajló Seth Rogen-vígjáték lesz, ami arról szól, hogy a 100 éve bepácolt, a mai világot nem értő, de azért a jég hátán is megélő gógyis zsidó tata megtanítja a balfasz, lúzer ükunokáját élni. Ehelyett az van, hogy az ükfater és ükunoka valami teljesen bugyuta baromságon összevesznek, és onnantól kezdve egymást nyírják.

A legnagyobb baj a filmmel, hogy az alkotók egyszerűen nem dönttöték el, hogy most akkor ez vígjáték akar lenni vagy valami komolyabb dráma. Vígjátéknak nem elég vicces: egy-két, inkább ilyen ironikus kikacsintás van benne, viszont túl sok a történet továbbgördítésével töltött üresjárat a poénok között. Drámának viszont teljesen komolytalan: már ugye eleve az uborkapácos alapszitu, és az ordító logikai hibák a történetben (pl. kikukázott uborkát esővízzel (?!) pácol és ezért megőrülnek a brooklyni hipszterek???) - komolyan mondom, ennél még a Top secret forgatókönyve is realisztikusabb. Egyedül Seth Rogen kelet-európai akcentusa élvezhető valamennyire.
8/10
Drizari aug. 24. 16:47:49 8/10
(1/4)
Amerikai film, amerikai író novellája alapján. Így nézve, egészen jó kis film, könnyed kikapcsolódásra. Mondandója elég komoly, de nem érdemes mélyreható elemzésébe fogni. De végeredményben igaz, ami igaz.
8/10