7/10
Xxy92 2016 nov. 01. - 23:50:52 7/10
(31/51)
Az alapproblémán kívül Semmi újat nem tudott felhozni ez a film, és megrémítenie sem nagyon sikerült. Az a jelenet viszont tetszett, amikor még a csajszi lakásában, az ablak alatt lévõ villódzó neonfény világító állapotában nyugalom van, elsötétülõ állapotában ott a démon. Plusz tetszik még a kisfiú jelenléte, ez sokat dobott ezen a filmen.
Maria Bellót kedvelem, sajnálom, hogy nem sok szerep jutott neki.

7
zegorias 2016 nov. 01. - 22:53:04
(30/51)
Szerintem is jobban meg lehetett volna csinálni ezt az ötletet. Olyan bénának éreztem a sztori felépítését. Sallangmentesebben kellett volna. Mire volt jó ez a gyerek huza-vona, mostohatestvéres felállás? Te apád, én apám, gyerekkori barátom, depresszió régen is meg most is stb.
Keresztes³ovag 2016 nov. 01. - 10:09:02
(29/51)
az eddigi hozzászólások alapján nem számítottam sok jóra a filmtõl, de ez még az alacsony várakozásaimnak sem tudott megfelelni. Vártam, vártam, hogy a végén lesz majd valami, de hát semmi izgalmas nem történt.
1/10
Istenasszony 2016 okt. 31. - 08:35:41 1/10
(28/51)
Gagyi, logikátlan, nevetséges - jézusom...
6/10
pihes 2016 okt. 25. - 06:37:17 6/10
(27/51)
Az biztos, hogy nem egy nagy költségvetésû film.
Azt a nagy fantáziát, nem is kellett belevinni. 1 kezem sok hozzá, meg tudtam rajta számolni, az ijesztõ jeleneteket.
A történet hossza, és témája, nagyságrendben, egyezik...
AKG87 2016 okt. 24. - 20:50:49
(26/51)
Csalódás volt ez a film. A sztori nem lenne rossz, lett volna benne lehetõség, de olyan összecsapott lett az egész. Rövid, nincs is ideje kibontakozni a filmnek, mire elkezdene ijesztõvé és kellõen nyomasztóvá válni, már egy csapásra meg is oldódik a probléma. Viszont a tény, hogy a lény egészét sose láthatja a nézõ teljesen, szerintem pozitívum. Ezek a horror filmes lények, mindig addig ijesztõek, amíg nem láthatjuk õket teljes valójukban.
zs9302 2016 okt. 24. - 19:15:42
(25/51)
Ez a film nem elég kidolgozott, a forgatókönyv kissé összecsapottnak tûnik, ennek ellenére nagy pozitívum a film világításért és operatõri munkáért felelõs szakembereinek a munkája, akiknek sikerült ijesztgetõs jeleneteket hoznia (ami sok horrorfilmben nem sikerül).
King Diamond 2016 okt. 23. - 22:33:28
(24/51)
Azért írtam, hogy is. Az õ hozzászólásait olvasva nekem leginkább az jön le, hogy neki minden film tetszik (vagy csak olyan filmekhez ír, amiket szeret), és olykor hozzászól egy-egy felhasználóhoz, aki valami nagyon kirívót ír. Én nem tudom, hogy ez hanyadik nickje, nem is nagyon érdekel, de jó lenne, ha megszabályozná a Port.hu ezt az egészet. Nem kéne olyan nagy dolgokat csinálni amúgy, simán csak idõszakos regisztrációt alkalmazni, plusz a trollokat nem csak bannolni, hanem az összes hozzászólását törölni (mint például a boom, torolt felhasználo, gab19, stb. nevû elmebetegek). A törölt felhasználókét (vagyis, aki magát törli) szintén. Aztán mindenki százszor jobban meggondolná, hogy érdemes-e trollkodni/törölni magát. Érdekesmód, a Snitten nincsenek trollok, és ott lehet értelmesen (is) beszélgetni a topikoknál. De ez is OFF sajnos, így lehet, hogy ezt is törlik majd a moderátorok.
Man2 2016 okt. 23. - 22:03:04
(23/51)
Végre egy értelmes ember.Egyettértek veled!
King Diamond 2016 okt. 23. - 21:42:02
(22/51)
Már bocs, de nem gondolod, hogy szánalmas vagy ám te is a ki tudja hanyadik nickeddel már...persze, egyszerûbb törölni õket, én sem kötõdnék abszolút egy olyan nickhez, amivel csak a sok faszságot írom a topikokba. Nekem itt az a célom, ha lehet így mondani, hogy minél több filmhez/sorozathoz szóljak hozzá, amit megnézek, de sajnos ez az oldal már nem olyan, mint régen. 2007-2010 között alig voltak itt még trollok, most meg szinte már nincs olyan téma, ahol ne lennének. Egyébként, itt, még ha nem is a másiknak címezted a mondandód, egyértelmûen lejön, hogy róla beszéltél, és utána még te kéred számon, hogy õ reagált rá...hihetetlen...és most nekem is írhatod, hogy én is valakinek a sokadik nickje vagyok, különösebben nem érdekel, mert én vagyok annyira gerinces, hogy legalább valós adatokat adok meg még a profilomon is (aztán, ha nem hiszed, az megint csak nem nagyon érdekel).
+ A fûrész elsõ része valóban thriller/pszicho thriller volt, ám a második-harmadik résztõl kezdõdõen egyértelmûen átment horrorba.
Ezt a filmet pedig hamarosan tervezem megnézni, aztán majd fogok írni róla.
Keresztes³ovag 2016 okt. 23. - 08:45:39
(21/51)
amikor kialszik a fény, ott a zseblámpa. Amikor pedig a nedvesmamik.com szerverhiba miatt nem elérhetõ, akkor meg ott a lementett videók.
offtopic
Keresztes³ovag 2016 okt. 23. - 08:41:00
(20/51)
a fûrész 2-ben mi volt neked a horror? Azért nem láttál értelmes horrort, mert nem tudod mi az a mûfaj.
dcgame 2016 okt. 23. - 00:46:07
(19/51)
"de ez nem az a film amit sikoltozva vegignezel"

Ja tényleg, mert a fûrészrõl ezt el lehet mondani :/
Kár, hogy nem is egy kategória a kettõ.
Egy démonos - szellemes filmet hasonlítasz, egy pszichopata sorozatgyilkos-os filmhez.
Mintha a Texas-i láncfûrészest hasonlítanád az Átok-hoz.
A maga nemében egy teljesen jó filmet láthattunk, a történet lehetne kidolgozottabb, összeszedettebb.
Viszont így sincs sok ok a panaszra, mert nagyon sok horrorfilmet maga mögött hagy.
Aki szereti az ijesztgetõs horrort, érdemes egyszer megnézni.
1/10
lori80 2016 okt. 22. - 23:03:59 1/10
(18/51)
Gyenge,mint a tavaszi harmat.
Nem mondom,hogy rossz ,de ez nem az a film amit sikoltozva vegignezel,pedig azt varnad egy horror filmnel..
A Furesz 1-2 ota,nem lattam egy ertelmes horrort,de,hat izlesek es pofonok.
Nekem ez 10/3
8/10
vászonpeti 2016 okt. 16. - 21:18:03 8/10
(17/51)
Egész jó kis horror, a mûfaj kedvelõi érezhetnek egy kis adrenalint. A maga 1 óra 20 percével , nem akar többet mutatni, mint amennyi a tartalom, azt viszont jó minõségben teszi.
k11zoltan 2016 okt. 07. - 22:36:11
(16/51)
Közepes. Túl természetfeletti. Az elsõ 5 perc jó, de azt sajnos az elõzetesben ellõtték.
5/10
nyenye 2016 okt. 07. - 16:02:46 5/10 Előzmény Weva1408
(15/51)
Hallottál már az IMDB-rõl? Alul a linkeknél egy kattintással oda tudsz jutni (vagy ha a film eredeti címét beütöd a googleba...az lesz az elsõ link amit kidob) A nemzetközi film-adatbázison minden információt megtalálsz a filmrõl. Pl az összes szereplõ nevét, film alatt hallható zenék elõadóit, képarányt, hazai bemutatót, mennyi pénzbõl készült, a film bevételét, készült-e a filmbõl bõvített változat, de még a voksokat is részekre bonthatod, életkor és nem szerint is %-os arányban.
5/10
michael corleone 2016 szept. 12. - 11:51:08 5/10
(14/51)
10/4,5,jóindulattal.Sablonos,kiszámitható gyenge film.
frenchbullie 2016 aug. 26. - 07:24:52
(13/51)
Üdv! Az egzotikusan hangzó Alexander Dipersia névre hallgat a fõszereplõ lány barátját alakító színész.

Spoiler
Idõnként csodálkoztam a férfiember dicséretreméltó kitartásán, mert nõ létemre még én is soknak találtam a csajszi kezdetben "sajátságos" megnyilvánulásait. A történet elején még nem tudta kellõképpen díjazni a vadító pasi ragaszkodását:-)

Egyébként nekem tetszett a film, örültem, hogy hanyagolták a vérözönt, és inkább a borzongásra koncentráltak. A "lényt" látva pedig az jutott eszembe, hogy akár Guillermo del Toro is rendezhette volna ezt a kellemes kis horrorsztorit.
Weva1408 2016 aug. 25. - 23:37:55
(12/51)
Gratulálok a port.hu egysejtûekbõl álló stábkának. A fatert, aki maximum 5 percet szerepelt, azt ki kell írni, ki játszotta, az baromi fontos. Viszont a tényleges fõszereplõ nevét nehogy kiírják véletlenül valahova, komolyan mondom, leszakadna a kezük, ha normálisan kiírnák legalább azoknak a nevét, akik végig szerepeltek a filmben?! Fél órája nyomozom a pasinak a nevét (a fõszereplõ csaj barátja) hiába....
Tud valaki ebben segíteni?