gladiolus 2016 jan. 24. - 05:42:29 Előzmény breeder
(314/334)
Ez így már egészen más színben tünteti fel a valóságot.Valóban nem látunk bele az életükbe,mindig is voltak számomra érthetetlenül szélsõséges megnyilvánulásai AJ-nak.Természetellenes,furcsa dolgai.Mondjuk ilyen komoly betegséget cipelni,titkolni nem lehet könnyû sem neki,sem a családnak.Úgy tudom,ez nem is gyógyítható.
breeder 2016 jan. 24. - 01:33:17
(313/334)
OFF
Igen, már amikor leírtam az elõnyöket, akkor eszembejutott, hogy bizony hátrányok is vannak.
Csak nem akartam ünneprontó lenni.
Én is nagyvárosban nõttem fel, de azt láttam, hogy vidéken is nagyon sok ember szeret lakni, és van aki szinte hallani sem akar arról, hogy vidékrõl felköltözzön vmelyik nagyvárosba.
A boldogság meg nem csak a pénzen múlik, az csak a boldogulást segíti elõ, ill. több lehetõséget biztosít az emberek számára.

ON
AJ-ék életébe mi nem látunk bele.
Viszont nagyon sok színészházaspár van, aki hasonló anyagi szinten él és ezzel együtt nagyon jól megvannak, vagyis
lelkileg kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek.
De írtam, hogy sajnos Aj beteg volt, ami mint tudjuk, minden családban komoly lelki terhet jelent.
Az ilyen pressziókra mindenki másképpen reagál. A beteg is és a hozzátartozók is.

Ezt találtam méga színésznõvel kapcsolatban:
http://www.femina.hu/vilagsztar/angelina_jolie_hepatitis_beteg

Nos, ebbõl a cikkbõl az derül ki számomra, hogy Angelina sem egy szentfazék.
Tehát ha objektíven nézzük a dolgokat, Pittnek sem lehet egyszerû elviselni Angelina habitusát. :)
Edmond Dantes 2016 jan. 23. - 22:14:00
(312/334)
off
Nem értek egyet a tanyasi élet elõnyeivel kapcsolatban, mint ez alatt: tanyasi élet elõnyei legalább annyira hátrányok is lehetnek + nagyvárosi élet elõnyei nélkül. Mivel off --->nem részletezem jobban.

on (AJ)
dettó, ld szintén ez alatt
Edmond Dantes 2016 jan. 23. - 22:11:16
(311/334)
Ha félreértettelek (bár nem gondolom úgy), akkor minden rendben is van. Úgy látom, nemcsak én, hanem breeder is félreértett, talán kicsit másképpen mint én, de nem nagyon másképpen, legalábbis a Julinéni-Józsibácsi hasonlat dologban.
Tömörítek:
-kedvelem AJ-t mint színésznõt és nagyra becsülöm a közéleti-jótékonysági tevékenységét, ha Pitt-tel, ha nélküle.
-nem kedvelem a Julinéni-Józsibácsi életmódot, élni is nagyvárosban szeretek, utazni is (leginkább) nagyvárosba szeretek
-tanyasi élet elõnyei legalább annyira hátrányok is lehetnek + nagyvárosi élet elõnyei nélkül
gladiolus 2016 jan. 22. - 18:44:36
(310/334)
A másik,hogy abban is tévedsz,miszerint utálom AJ-t,mert nem így van.Megirtam mar itt korabban,hogy nagyra tartom a jotekonykodasi tevékenységét,viszont küllemét es színészi képességeit nem erzem kimagaslónak.Viszont hogy ismetelnem magam,nem igazán ugrik be,mire gondolsz ez alatt,de a lenyeg,hogy te tudod.:)
gladiolus 2016 jan. 22. - 18:34:43
(309/334)
Teljesen félre értetted amit írtam. Eszembe sem jutott,hogy a hollywoodi párosnak Józsi bácsiék életét kene élniük,nem is értem, hogy lehet valamit Ennyire félre értelmezni. Sõt engem sem vonz az életmódjuk, mert ingerszegény nagyon sok szempontból.

Egyetlen dolgot akartam hangsúlyozni,azt,hogy vannak emberek,akiknek semmi nem elég a boldogsághoz,és bár az életük ninden egyes eleme látszólag csilli villi, egyikük megis haldoklik ebben az egészben,masok meg egyszeru elrtet elve is boldogabbak.A mondandómnak kizarolag ez az egy konklúziója volt,es nem kell belemagyarazni semmi mást.Az viszont tény,hogy nagyvárosi életmód mellett lényegesen nagyobb a pszichés nyomás.

A helyesírási hibákért elnézést,most látom csak,mennyivel nehezebb telefonról írni.
breeder 2016 jan. 22. - 16:56:48 Előzmény gladiolus
(308/334)
OFFF

ja hát a városi életnek is megvana maga hátránya, azzal együtt, hogy sok elõnye is van.
városi élet elõnyei:
- kiépített úthálózat
- közmûvesített lakóházak
- sûrûn járó tömegközlekedési eszközök
- háziorvos és gyógyszertár a közelben
- közeli bevásárló helyek, ahol szinte minden használati cikket meg lehet vásárolni
- szennyezõanyagoktólsmentes ivóvíz
...stb.

a tanyasi v. falusi élet elõnyei:
- friss, egészséges, tiszta levegõ (kivéve ha nincsen gyár a közelben, ami a levegõt szennyezi)
- haszonállat tartása megengedett
- zaj és stresszmentes életmód
- közvetlenebbek egymással az emberek
- egészségesebb élelmiszereket lehet fogyasztani (pl gyümölcsöt, ami nincsen agyonpermetezve, vagy húst, amihez nem adnak tartósítószereket, hogy hosszabb ideig elálljon).
...stb.

ON
Jolie-ék szerintem nagyon rivaldafényben vannak, pont emiatt szinte nincs is magánéletük.
Folyton ott liheg a sajtó a nyakukban!
Egy Mari nénit max a Bodri kutya ugat meg! Meg nem kell attól tartania, hogy ha Józsi bácsi megcsókolja, másnap több tucat fotó van fent róluk a neten.
Meg aztán Jolie-nak mellmûtétje is volt korábban! Biztos az is komoly lelki terhet jelentett a színésznõ és családja számára. Nem beszélve arról, hogy Angelina pont a nagynénjét vesztette el egy ilyen betegség miatt.
Szóval problémák mindig is adódhatnak, gazdagságtól függetlenül.
Azonkívül Pitt és Jolie isrendelkezik biztos egzisztenciával, tehát a különélés feltételei adottak.
Míg azért mari néni és Józsi bácsi nem biztos, hogy a nagy nehezen megszerzett közös vagyont el tudnák adni, és abból külön tudnának menni. Szóval ez is egy presszió. Arról nem is beszélve, hogy plussz ott van a megélhetés problémája is. :)
Edmond Dantes 2016 jan. 22. - 10:19:32 Előzmény gladiolus
(307/334)
Már megírtam a véleményemet 325/335, nem ismétlem, te is megírtad, nem ismétlem, te viszont igen.
Valszeg nem szereted AJ-t, semelyik minõségében. Nincs ezzel semmi baj. Én elfogadom AJ-t mint (jó) színésznõt és nagyra értékelem civil tevékenységét.

De azt talán mégse várd/várjuk el a Jolie-Pitt házas- vagy házatlan pártól h Julis néni meg Józsi bácsi életvitelét vegyék át! vagy ez vicc?? Akkor jó, kacagok egyet és...

...és azt gondolom h az általad sugallt Julis néni/Józsi bácsi-féle (idillikus??) életvitel igen keveseknek vonzó. A leírtak azt sugallják h neked igen -cáfolj meg, ha rosszul gondolom- meg a közmédiának (és kézi vezérlõinek) is, benne mondjuk Borbás "Marcsi" Mária (élet)mûvésznõnek is, mert õ abból él:

szûnni nem akaró mûsoraiban "töm egy kis kacsát, meg átrottyantja a baracklekvárt, dolgozgat a mezõn (na azt talán nem!), eszeget egy kis szalonnát jó kis hagymával, kenyérkével, belöki a napi adag kis pályinkát, vasárnap elzúz a templomba,..." bár utóbbi nem biztos, mindenesetre õ e l j á t s s z a e küldizeket, aztán szépen hazamegy a zöldövezeti luxusvillájába és (mint én) jót röhög az egész majomparádéján....közben küldi combos számláját a mûsort megrendelõ közmédiának.

Ám a többség, fõleg a fiatalok, szívesen vagy szívtelenül, de a jelek szt százszor (100x) inkább vállalják a "különféle civilizációs betegségeket", sõõõt: ha lehet, külföldön még inkább. Nekünk meg marad "ithol" a kolbásztöltés és a házi pályinkafõzés...vezéri útmutatással, a 21. szd.-ban. Ja meg a vasárnapi zárvatartás jóvoltából "elzúzás a templomba": LOL!
filoszemitabélus 2016 jan. 21. - 16:50:30 Előzmény gladiolus
(306/334)
Ráadásul még hiányos a gyerekgyûjteményük. Óceániai (kanaka) és aborigin gyerekük még nincs. Ez szerintem diszkrimináció, sõt kirekesztés!
gladiolus 2016 jan. 21. - 11:55:22
(305/334)
:D

Konklúzió mindebbõl: Egyszerûen érthetetlen, hogy ezeknek mi a franc hiányzik, és mi bajuk van? Vannak emberek, akiknek mindenük megvan, legalábbis látszatra, -és valószínûleg itt az ellentmondás, és itt a lényeg, hogy csak látszatra-aztán betegebbek, mint Julis néni meg Józsi bácsi a tanyán, akik szépen eléldegélnek 100 évig.

Közben tömnek egy kis kacsát, meg átrottyantják a baracklekvárt, dolgozgatnak a mezõn, eszegetnek egy kis szalonnát jó kis hagymával, kenyérkével, belökik a napi adag kis pályinkát, vasárnap elzúznak a templomba, de úgy egyébként halálra unják magukat valószínûleg. Csakhogy legalább élnek és nem szenvednek különféle civilizációs betegségekben, meg nem lépnek le, ha anyuci, vagy apuci megbetegszik, vagy épp soványabb, vagy dagadtabb a normálisnál. Õket még nem így nevelték.

Ezek meg örökbe fogadnak 6-7 gyereket, ami nagyon szép cselekedet, learatják a látszat babérokat, csak közben tök labilisak, és aztán amikor romokban hevernek, meg elhagyják egymást, akkor marad utánuk pár sérült gyerek.

Persze ez nem az én gondom, hála Istennek, csak elgondolkodtam.
filoszemitabélus 2016 jan. 20. - 19:14:21
(304/334)
Az igazság az, hogy Brad Pitt beleszeretett Lang györgyibe és miatta dobta a soványka Angelina Joliet.
gladiolus 2016 jan. 20. - 18:29:37
(303/334)
Biztosan igy van, de én nõi szemmel vizsgáltam a problémát. :)Azt meg nem tudtam,hogy már szétmentek,nem olvasgatok róluk,mert rühellem ezt a párost.Csak ezt az anorexiát találtam drámainak.
breeder 2016 jan. 20. - 18:12:16
(302/334)
Nem biztos, hogy a valódi ok az anorexia, lehet hogy Pitt egyszerûen ráunt Angelinára és most úgy gondolta, ez egy jó indok, hogy le tudjon lépni.

De ha már a férfiak és nõk közti viszonyról esett szó, szerintem nem csak az egyik oldal sajátos viselkedési szokása, hogy lelép ha baj van. Ezzel a problémával azt hiszem mindkét nem elég sokszor szembesül. Szóval ebben a témába szerintem nem szabad különbséget tenni... :)
filoszemitabélus 2016 jan. 20. - 13:33:30
(301/334)
Úgy tudom, A. Jolie hagyta el Brad Pittet, mert túl kövérnek találta.
gladiolus 2016 jan. 19. - 13:31:56
(300/334)
Ez a cikk valóban drámai, ha igaz.

http://www.life.hu/drlife/20160118-angelina-jolie-anorexiaja-elhatalmasodott-sosem-volt-meg-ennyire-vekony.html

És most ezzel a szerencsétlennel vajon mi lesz?

Az is érdekes, hogy a sokak által kedvelt, de általam inkább erõsen utált B. Pittnek az az egyetlen koncepciója erre, hogy elhagyja?

Én nem tudom, de unalmas már, hogy bizonyos férfiak csak addig vállalnak fel egy kapcsolatot, amíg a nõ szárnyal, aztán ha véletlenül valami komoly gondja akad, pláne egészségügyi, akkor szeretik õt faképnél hagyni. Csodálatos egy társaság.
1/10
cellasto 2015 aug. 17. - 20:04:02 1/10 Előzmény hanguktaekwondooo
(299/334)
valahogy úgy :D
hanguktaekwondooo 2015 jún. 05. - 13:04:03 Előzmény örZSEH
(298/334)
csak egyesszámban örzse darling.
csak egyesszámban
8/10
sáfrányka 2015 jún. 04. - 10:27:38 8/10
(297/334)
Boldog szülinapot!
Edmond Dantes 2015 márc. 25. - 15:17:07
(296/334)
Riszpekt to AJ! Ha valakinek, hát neki nincs/nem lenne szüksége efféle szomorú "hírverésre". Rákellenes küzdelme, a veszélyre történõ figyelemfelhívó aktivitása minden elismerést megérdemel. Bátorság és gratula!
1/10
szantos 2015 márc. 25. - 09:54:42 1/10
(295/334)
Hát ez a nõ durvára nem 100-as ahogy szét trancsíroztatja magát.Már nem is lehet nõnek nevezni.
Jó dolgában és unalmában nem tudja mit csináljon ezért baromságokat mûvel.