olahmiki1959 2015 máj. 29. - 07:07:09
(6/6)
Ja, még csak annyi - ezt a magyar szinkron készítõinek üzenem, - Brazíliában nem spanyolul, hanem portugálul beszélnek!
Ezért a Juan, Juanita, Joao neveket nem Huannak, Huanitának és Hoaonak kell kiejteni, hanem Zsuannak, Zsuanitának és Zsoaonak!
Ez csak egy apróság, de lényeges.:D
olahmiki1959 2015 máj. 29. - 07:06:23
(5/6)
Ja, még csak annyi - ezt a magyar szinkron készítõinek üzenem, - Brazíliában nem spanyolul, hanem portugálul beszélnek!
Ezért a Juan, Juanita, Joao neveket nem Huannak, Huanitának és Hoaonak kell kiejteni, hanem Zsuannak, Zsuanitának és Zsoaonak!
Ez csak egy apróság, de lényeges.:D
olahmiki1959 2015 máj. 29. - 07:00:16
(4/6)
Ez egy nagyon jó szándékú, de hihetetlenül gyengén megcsinált film!

Hemzseg a hibáktól, az életszerûtlen jelenetektõl, a hiteltelen epizódoktól.
Ha egy 12 éves, szûz kislányt többen megerõszakolnak, akkor a lány napokig csak vánszorogva tud járni, görnyedten tud még a wc-re, vagy a fürdõszobába is kimenni.
Olyan nincs, hogy két gyereklány nekivágjon az Amazonas-menti õserdõknek, pláne éjszaka! Térkép nélkül, a táj ismerete nélkül, a kígyóktól, százlábúaktól, pókoktól, jaguároktól hemzsegõ dzsungelnek.
A fõszereplõ kislány arcán semmiféle gyötrõdés, kín, vagy megtörtség sem látszott, mindenféle viszontagság után is ugyanolyan szemtelenül beszélt a fogvatartóival, mint a történet elején, ami képtelenség.
A dzsungelen keresztül való menekülés, a mocsárban, az éles szélû nádszárak, facsonkok között történõ gyaloglás után sem látszott a kislány lábán a legkisebb karcolás sem, a hófehér szoknyája ugyanolyan makulátlan tisztaságú volt, mintha skatulyából húzták volna ki.

Erõtlen, teátrális színészi játékkal teli, hiteltelen párbeszédeket tartalmazó film volt, amelynek hiába volt jó a szándéka, a megvalósítása nagyon rossz lett.
Egy európai rendezõ talán többet ki tudott volna hozni a történetbõl.
4 pont.
almuska 2015 máj. 27. - 09:06:36
(3/6)
Magyarország megpályázza a 2024-es olimpia rendezési jogát.
Készülhetnek a hasonló témájú filmek!
lonapost 2015 máj. 27. - 08:49:45 Előzmény NADALFAN
(2/6)
Nem vagy egyedül, igazad van!!!
8/10
NADALFAN 2013 dec. 02. - 18:22:48 8/10
(1/6)
azért ehhez a filmhez is hozzá kell szólnom-de alighanem egyedül is maradok majd :)
eléggé lehangoló a téma ,de mmondhatnám bicskanyitogató a javából. Brazilia pedig az egyik igencsak feljövõ -fejlõdõ ország lenne. foci VB asztán olimpia Rióban. viszont megkérdõjelezem ennek a jogosságát ahol ilyen dolgok mindennaposak. lány rabszolga kereskedelem , legalizált gyermek prositúció. óriási a kontraszt a nagy szegénység illetve a mérhetetlen gazdagság viszonylatában.azért ez a mai kor hû lenyomata hogy a kirakat a lényeg rendezzünk olimpiát V B-T, az hogy lehet hogy bele rokkan az ország kit éredekel ha az a 2% tele tömi a bukszáját. nagyon nincs rend a világban - ilyenkor kéne történnie valaminek, de minek? ... és azért elgondolkodtató hogy a foci mint szent dolog ott-és mégis voltak tüntetések a V.B. ellen. nem ok nélkül..