Téma: Annette

1/10
Ahoj poplacsek 2024 máj. 31. - 22:34:46 1/10
(6/6)
én meg ez a film két rohadtul nem kompatibilis dolog
hozdakocsitharry 2022 jan. 10. - 09:08:52
(5/6)
Szegeden a kilencvenes években Kovalik Balázs rendezett egy elvont abszurd opera-paródiát...nagyon durva színpadi megvalósításokkal. (Személy szerint nagyon sokat nevettem, igazán szórakoztató volt) A cím már önmagában figyelmzetető volt (Se villa, se borbély) de jöttek a nénik, hogy akkor Rossini opera, de jó. Na ők vágtak olyan fejet, mint ahogy elképzelem a huhogók arcát.:-))
Manapság mikor mindenki internetet használ nem lehet egy picikét utánaolvasni a filmeknek? Tele van a net előzetesekkel, kritikával, előzetes sajtóvéleménnyel. Lehet tudni ki a rendző, bele lehet pillantani az előző munkáiba. Aki azt írja, hogy elvont, vagy sz*r, az miért néz meg egy ilyen filmet? (Itt jegyezném meg, hogy 2-3 évtizeddel ezelőtt sokkal elvontabb filmek voltak, na azok aztán....)
Aki szerint sok volt ez a film az inkább ne köpködjön, mert a mozifilmek és a streamszolgáltatók 90%-ban pont a nagyközönséget kiszolgáló (véleményem szerint rohamosan sekélyesedő színvonalú) filmeket lehet találni. Van egy csomó romi vígjáték, szuperhősködés, CGI-orgia akciók, sőt még komolykodó filmek is-aminek csekély hányada elég jó.
Számomra felüdülés az ha bejön végre egy ilyen film, mint ez. A groteszk, a szatíra manapság a nettó elhülyülés időszakában már sajnos szitokszavakká váltak. A Ne nézz fel, a Pig, a Power of dog....stb...stb amelyek tartalmaznak valós társadalomkritikát, gyakran túlzó elemeket (pl. Anette füle, vagy Adam Driver XXXL es ruhája) mind olyan durva elutasítást kaptak, ami elég jó előjele a már említett sekélyesedő közízlésnek. (Fellini, vagy Renoir ma már meg lenne kövezve az első filmje után......)
Pont olyan vagytok ti fanyalgók, csikizős jelenetetre fujjoló Vegas-i közönség.
1/10
Szilvia Szamosfalvi 2022 jan. 05. - 19:51:11 1/10
(4/6)
Mi ez a borzalmas elvont szar?
korpetike 2022 jan. 04. - 12:45:00
(3/6)
Ez a hozzászólás csak vicc volt, ugye...? Életem egyik legrosszabb filmje!
korpetike 2022 jan. 04. - 12:43:54
(2/6)
Ez a film egy nézhetetlen vacak! Pénz és idő pocséklás megnézni!
Movielover_critic 2021 nov. 14. - 22:01:33
(1/6)
A legrosszabb film, amit valaha láttam. Pedig már nem vagyok fiatal.