Téma: Antikhősök

christar 2023 dec. 07. - 22:10:36 Előzmény egyu
(2/2)
Jó meglátás, abszolút egyetértek.
1/10
egyu 2021 máj. 03. - 11:03:48 1/10
(1/2)
Rendkívül gyenge műsor. Már a címadásnál elrontották, bár az Antihősök is tökéletesen illik a műsorhoz. Balázs rendkívül unszimpatikus. Rossz nézni ez az alkudozást, amit rendeznek. Az egyik üzletben lealkudni olcsóra, a következőben felalkudni, hogy drágán megvegyék.
Közben nem tisztelik a tárgyakat. Dér Heni ruháját úgy gyűrögették a kezükbe, a labdákkal csodálkozom, hogy nem kezdtek el focizni, a törékeny dolgokat úgy himbálják.
Közben minden annyira megrendezett szagú, semmi spontaneitás.
Nem tudom, hogy milyen üzenetet akar átadni a műsor. Menj be egy boltba, nézd hülyének az eladót, alkudozz, majd a következőben nézd hülyének ismét az eladót és add el jó drágán. Közben a leghülyébb majd a végső vevő lesz, aki sokszoros áron fog hozzájutni, mint eredetileg tehette volna. El tudom képzelni, hogy a vevő nézi a műsort és rájön, hogy azt a tárgyat végül ő vette meg, 3-4x-es áron végül, mint amennyiért az első boltban vették a műsorban.
Hogy lehetne jobb? Mutassák meg, hogy mi mindent lehet kihozni egy ilyen tárgyból, tiszteljék meg a tárgyakat. Ott volt a kép, vigyék el egy restaurátorhoz, hozzák rendben, kereteztessék be és utána kérjenek érte többszörös összeget.
Az előzetes alapján azt gondoltam, hogy a nézők tudnak majd licitálni vagy valami hasonló. El tudnám képzelni, hogy hírességektől szereznek tárgyakat. Mondjuk minden részben lenne 2-3 sztár, akik hosszabban beszélnek a felajánlott tárgyukról. Lenne mondjuk 10 rész, addig gyűjtik a tárgyakat, majd egy online aukciós oldalat csinálnak és a nézők tudnak licitálni. Ha nem ajánlanak eleget, ott is tudnának ezek a beszervezett emberek árat feltolni. Utána lenne egy zárórész, ahol összegzik, mi mennyiért ment el, átadnak esetleg 1-2 tárgyat, majd átadják az adományt.
Nem tudom mennyibe kerül egy ilyen műsor elkészítése. Amennyi értelme van most a műsornak ebben a formában, egyszerűbb lett volna a gyártás költségét odaadni az alapítványoknak.