Téma: Anyám orra

10/10
TiborVrg jún. 20. 23:41:53 10/10
(3/3)
A 8.2-es értékelés méltatlan. Nekem a Titkaink után ez a legjobb Pintér Béla darab. Fordulatos, szórakoztató, magával ragadó, vicces, és lehet azért utána gondolkodni is. Olyan, mint valami hatalmas hullám, ami felkap és visz magával. Nem szeretem ezt a kifejezést használni, de egy fantasztikus élmény, de nem pejoratív értelemben, és nem csak élmény, annál sokkal több. Elképesztő színvonal és tehetségek. Nem sok darabot játszanak 18 év után is ilyen sikerrel. Imádom az olyan előadásokat, mint a Titkaink vagy a Sütemények Királynője, de az Anyám Orrára életem végéig emlékezni fogok.
Nekem függőséget okozott :)

Aki mélyre akar menni az nézze meg a Titkainkat, aki úgy akar kijönni a színházból, hogy fültől fülig ér a szája, az nézze meg az Anyám Orrát. (Meg persze az összes többit)
Edmond Dantes 2018 ápr. 24. - 10:28:15
(2/3)
Nekem számos Pintér Béla-produkció után is ez már sok volt, más szempontból pedig kevés. Egy idő után elvesztettem a fonalat, nem tudtam követni. A végén a csavar fordult egyet, ami visszamenőlegesen mindent megmagyaráz, a követhetetlenséget is, de egyrészt akkor már "késő" másrészt a csavar pl filmekben -és máshol- elég szokványos
csakreálisan 2015 jún. 15. - 23:22:14
(1/3)
Zseniális, 10 év után is friss, sodró, szórakoztató, még gondolkoztató is, igazi Pintér Béla!