1/10
stupek2 2017 aug. 19. - 07:54:21 1/10
(10/10)
Ez annyira gagyi film, hogy a 20. percben leállítottam és erõsen elgondolkodom végignézzem-e egyáltalán! Nélkülöz mindenféle életszerû , és ösztönszerû dolgot. Mire gondolok? Meteor hullik az égbõl épp egy autóra. Mi az életszerû? Mindenki fedett helyre rohan. Mi van a filmben? Mindenki az autóhoz rohan nézelõdni! Mi az életszerû? Mindenki elbújik! Mi van a filmben? "_Meg kell keresnem a gyerekeimet!" Akik esetleg már rég fedett helyre menekültek, de sem az anyát, sem az apát nem lehet visszatartani, hogy a meteorok között cikázva rohangásszanak az utcán. Érdekességképpen mindig a lábuk elé esik le a meteor, soha nem rájuk. Az is milyen katasztrófavédelmi bázis, hogy bárki bemegy, leül a számítógépük elé, felcsatlakozik az iskola szerverére és ott megnéz valamit. Hol itt a biztonság? Ami meg kiüti a biztosítékot: A katasztrófavédelem vezetõje azt kérdezi: Mi történik most?
Még egy kicsit idegesítem magma, aztán kikapcsolom!
Rövid G. atya 2016 jan. 28. - 08:32:37
(9/10)
Ez a "film" minimum tíz év szigorított fegyházat ér.
Katasztrófa... film???
2/10
-greghouse- 2014 jún. 19. - 11:56:22 2/10
(8/10)
Éppen csak belenéztem a filmbe, de az elég volt. Csatlakozom Miki (majdnem pontosan) két évvel ez elõtti szólásához, miszerint csapnivaló.
....Azt nem tudom megérteni, hogy a rendezõ, ill. a producer miért nem vett minimum annyi fáradtságot, hogy megkérdez egy fizikust vagy csillagászt, hogy történhet ilyesmi. Egy ebéd alatt megbeszélhették volna.
....Ha ugyanis San Franciscoban csapódnak be az elsõ meteoritok (most hagyjuk az olcsó megoldásokat), talán az író, a rendezõ, a producer gondolhatott volna arra a (valóban kevesek által ismert) tényre, hogy a Föld forog.
...Meglepõ, de így van. Namost a meteorok fix pályán jönnek, a föld forog (sõt még kering is), tehát ha az elsõ meteoritok S.F.-ba csapódnak be, az utána jövõk pár órával már a Csendes Óceánba, és ismét pár órával Szibériába, aztán végképp elkerülik a földet. Persze, drágább lett volna a Csendes Óceánt vagy Szibériát szimulálni. Nem, ezek a meteoritok a fizika összes törvényét meghazudtolva "követik" a földet, sõt, annak egy meghatározott pontját (Frisco), mit nekik Newton, Galilei, bárki más, rá fixálódtak Friscora, merthogy ott vannak a díszletek, oda muszáj becsapódni, a fizikusok és a csillagászok meg forduljanak fel. A filmszeretõk is, mert egyetlen hiteles, normális alakítás vagy karakter nincs benne.
...Brrrrr... kettõ.
olahmiki1959 2012 jún. 11. - 19:17:06
(7/10)
Megmondom õszintén, én azt szeretném, ha Takács Tibor valamilyen amerikai hangzású nevet választana magának, ugyanis eddig a magyar emberekre büszkék lehettünk, hogy milyen jelentõs szerepet játszottak és játszanak Amerika és a világ filmmûvészetében, de ez a pali ezekkel a katasztrofálisan gyenge filmekkel egyszerûen lejárat bennünket. Hogy lehet az, hogy valaki még csak véletlenül se rendezzen egy épkézláb, nézhetõ filmet? Én csak arra emlékszem, hogy Takács minden filmje gyakorlatilag a nézhetetlenség határát súrolja, nevetséges, felháborító, katasztrofálisan gyenge technikai megoldásokkal, gyermeteg, megmosolyogtató fordulatokkal, félelmetesség helyett megmosolyogtató szörnyalakokkal, hajmeresztõen ostoba, ötéves gyerekek szintjén álló történetekkel. (Bocsi az ötévesektõl, ezeket a sztorikat sokan még õközülük sem vennék be.)
Amikor Takács Tibor nevét meglátom, mint rendezõét, akkor elõre, látatlanban meg tudom mondani, hogy a film iszonyatosan sz*r lesz. Nem azért, mert olyan zseni lennék, hanem mert ez a tapasztalat. És soha nem tévedek.
Ahogy a mostani hozzászólásokat olvasgatom, azt látom, hogy ez a film sem lóg ki a sorból. Sajnos...
FilmElemzõ 2012 jan. 09. - 21:43:58 Előzmény roogdky niombahn
(6/10)
Áhh, az a film sokkal jobb volt, amelyikben egy jeges bolygó becsapódik a Napba, és kicsit kihûl. :-)
Obama Bin Laden 2011 okt. 05. - 19:35:45 Előzmény Director7
(5/10)
Telitalálat.
1/10
Director7 2011 szept. 05. - 23:45:52 1/10
(4/10)
Ez nem katasztrófafilm, hanem filmkatasztrófa.
offtopic
jeffero 2011 szept. 05. - 21:48:40
(3/10)
Talán lesz ennél még rosszabb is, csak nézd meg a Universal októberi mûsortervét (pl. Megacápa, Megapiranha). Honnan szedtek elõ ilyen filmeket?
Mondjuk lehet, hogy van akinek bejön, vagy egy-két ismert színész miatt érdemes megnézni ezeket.
1/10
roogdky niombahn 2011 szept. 05. - 20:35:09 1/10
(2/10)
"San Francisco romboló meteorok célpontja lesz miután egy üstökös kezd keringeni a Föld körül."

Hát a hugyom eláll és rögvest magam alá defekálok!

Akkor már ezerszer inkább a debil szteroid-ikrek, vagy Láma Lorenzó, amint egy lopakodóval szállított atombomba segítségével hárít el egy, a Fehér Házat fenyegetõ muzulmán napkitörést!
9/10
UserX 2011 szept. 04. - 17:14:36 9/10
(1/10)
rendezõ: Takács Tibor