Téma: Áttörés

biffco 2020 jún. 22. - 23:00:05
(8/28)
azt értem én hogy hit meg vallás, de miért nem veszik figyelembe nagyon sokan hogy statisztiaki alapon BÁRMI megtörténhet, akár csodák is, ez benne van a természet müködésében, a furi az hogy akár az is hogy rohadt nagy akaraterövel megváltoztatsz vmit jo irányba (=csoda), mert hát a gondolatok is a természet része, és hatással van mindenre, de nem egyenlö azzal hogy isten meggyogyit tegyük fel, vagy máshogyan fogalmazva, "isten" is a természet része lehet, és létezhet annak aki ilyen következtetést von le egy eseményböl, de nagy (100%) eséllyel csak a mélyben levö káosz teremtheti meg a csoda lehetöségét, mert a rend behatárol, és csökkenti a lehetöségek számát/esélyét
10/10
Szuper1 2020 márc. 28. - 02:18:12 10/10
(7/28)
Jó kis film.
1/10
kinguci18k 2020 márc. 21. - 05:27:40 1/10
(6/28)
Agymosó film,agymosott embereknek.
2020 van és emberek képesek még ilyen baromságokban hinni,mint vallás.
Úgy tűnik az emberi agy elérte a maxot és már régóta csak vissza fejlődik.
Ja és csoda sincsen,csak véletlenek és szerencse.
1/10
1/10
kékibéla 2020 febr. 16. - 10:48:29 1/10
(5/28)
Valláskárosult propaganda...
8/10
dandelion83 2020 jan. 18. - 14:05:37 8/10
(4/28)
Nagyon szép, megható film , érdemes megnézni, visszaadja vagy megerősíti az ember hitét. Csodák igenis léteznek, különben nem lenne rá szó...
tortura 2020 jan. 03. - 15:46:00 Előzmény Towner
(3/28)
Jó ilyet olvasni, megmelegíti az ember lelkét ebben a hideg téli időben.
A film nagyon ütős. A párom a repülőn nézte. Én meg direkt nem ott, mert már akkor is gondoltam, hogy ez annál komolyabb film, meghittebb környezet kell hozzá. Nagyon jó film, végig fenntartja az érdeklődést. Mindenkinek ajánlom.
10/10
Towner 2019 dec. 11. - 11:58:39 10/10
(2/28)
Soha nem írtam le de nálunk is megtörtént a csoda. 2011 május 2-án kezdődött számomra, valójában sokkal korábban amikor az orvos nem figyelt fel feleségem állapotára aki szülni készült harmadik gyerekünket, és nagyon elvizesedett. Magánrendelője is volt a dokinak, és az apja a professzor küldte haza a nejem hogy majd holnap mennyen a kórházba merthogy nagyon vizes. A szülésznő azonban telefonon hívta a nejem hogy épp ő van szolgálatba menjen be mert rossz érzése van!! Még akkor este azonnal császárral megszületett Ádám akinek nagyon rossz szívhangja volt.
Szülés után feltolták a szobába a nejem, aki hiába panaszkodott fájdalomra és a hasa is egyre nőtt mint aki nem szült még,.. csak nyugtatgatták. Reggel végre benézett hozzá az orvosa és ő pánikszerűen ágyastul rohant vele az intenzívre. A hasa vérrel volt tele... elvizesedett teljesen (felpuffadt a teste mindenhol) megműtötték egyszer..semmi, még egyszer -semmi. (nem találták a vérzés okát pedig a JF kórház 3 nagyágyúja (igazgatója is) egyszerre volt ott a műtéten) Ezekkel a műtétekkel sokat rontottak még az amúgy is kilátástalan helyzetén mert semmit nem értek vele.
Nekem bejárásom volt az intenzívre (tudtam a kódot is) volt hogy éjfél után is bementem. Ekkortájt közölték hogy a 3 héttel előbb érkezett fiam (2.4 kg) szívbeteg (fallot tetralogia) szívműtét vár rá. Valahogy azonban nem adtam fel, azt ismételgettem hogy mindkettő meggyógyul majd. Elég silány keresztény vagyok, ezen okból is már az első nap elmentem segítséget kérni.( A legnagyobb gyülekezethez mentem nem akarok semmilyen gyülekezetnek reklámot sokkal inkább Istennek) Ezrek imádkoztak érte itthon és szomszédainknál. Engem pszichológus fogadott a harmadik napon hogy felkészítsen az elkerülhetetlenre (csak kikerültem és mentem az asszonyomhoz) főorvos is lemondta a tervezett harmadik műtétet (szerencsére).
Hetedik nap amikor Ádámot etettem fent akkor hallom hogy kivágódik az ajtó és az asszony orvosa ujjongja a nővéreknek hogy a kedvesem magához tért és fel is ült (akkor már az egész kórház az ügyön volt) Micsoda öröm volt. A főorvos mondta mikor megkeresett hogy fogadjam el azt hogy ez csoda volt..hogyan kételkedhetnék a szavában? Azóta is egészséges( bár van egy kis refluxa)
Fél év múlva Ádám műtétje kivételesen jól sikerült, ma már teljesen egészséges. (ez a sztori is rettegéssel teli nagy sztori de most bejezem)
A film előhozta az emlékeket, mindenkinek jó egészséget!
8/10
csvkata 2019 dec. 05. - 17:16:28 8/10
(1/28)
Amikor Joyce Smith örökbefogadott fia, John alatt beszakad a befagyott tó jege, minden remény elveszettnek tűnik. A kamasz majd negyed órát volt a fagyos vízben, mire sikerült kimenteni. Az orvosok szerint azonban a kómába esett fiúnak semmi esélye arra, hogy felépüljön. Csakhogy Joyce-t nem érdekli az orvosok véleménye. A hitének erejében bízva az egész városkát mozgósítja azért, hogy közösen imádkozzanak John gyógyulásáért. Igaz történet alapján, Grant Nieporte Joyce Smith könyvéből.