napraforgó 2025 márc. 13. - 03:41:43
(7/7)
Holnap is ezt fogjuk látni? Mert akkor fel se kelek.
És az ATV hosszú időre el lesz felejtve nálam.
napraforgó 2025 márc. 13. - 03:37:30
(6/7)
Ki volt az a barom, aki a leszinkronizálatlan kínai film feliratát takarta le egy hosszan futó inzerrttel, miszerint az ATV Spirit élőben közvetíti a március 15-ei beszédeket?
Már bocsánat, de EZ nem érdekel. Vagy ha mégis, pont elég, ha pár másodpercre megjelenítik.
De nem, végig az egész epizódon keresztül ment a baromság. Így mivel nem tudok kinaiul, fogalmam sincs miről is szól ez a rész, ami miatt felkeltem hajnalban!
Hogy nem volt annyi esze az illetőnek, hogy FELÜLRE tegye a beúsztatott inzertet? Vagy csak néha tegye be pár másodpercre? Úristen, miféléket alkalmaznak az ATV-nél?
Barmok! Hát ezért fizetem a TV-re a díjakat?
napraforgó 2025 jan. 21. - 09:15:32 Előzmény meggymálna
(5/7)
Az a baj, hogy az ATV Spirit meg késő este -nekem már éjszaka - ismétli. Vajon miért nem lehet ezt nappal adni, normális időben?
9/10
meggymálna 2025 jan. 17. - 14:49:02 9/10 Előzmény napraforgó
(4/7)
Szerintem ha ezt szinkronizáltsk volna és nem éjjel hanem napközben adnák ezt az érdekes kosztümös történelmi romantikus sorozatot akkor tuti sokan neznek.
Nekem is tetszik ez a sorozat.
Szerintem majd máskor később atv spirit tévén biztos újra leadják majd ezt s sorozat ot.
napraforgó 2025 jan. 10. - 04:19:15 Előzmény meggymálna
(3/7)
Igazad van, ha már feliratos, legalább legyen olvasható.
Sajnos ma csak a végét láttam és nem tudom, hol lehet megnézni. A SB nem rögzíti, és máshol nem találom. Pedig nagyon szeretem ezeket a csodás kosztümös, széparcú színészekkel forgatott sorozatokat. A neten még felíratosan is megnézném.
9/10
meggymálna 2025 jan. 09. - 21:23:30 9/10 Előzmény napraforgó
(2/7)
En sem tudtam aludni hajnalban.
Sajnálom hogy nem szinkronizaljak mert igy olcsóbb. Engem zavar ha már feliratos akkor miért ilyen kicsi betűkkel írják a feliratot. Szerintem többen akik ide kapcsoltak rá emiatt nem nézik. Zavaroan kicsik a betűk főleg éjjel. Az embernek elmegy a kedve emiatt a sorozat nézesetol ,Pedig jó kis sorozat lesz.
napraforgó 2025 jan. 09. - 05:43:28
(1/7)
Egy álmatlan hajnali éjszakán találtam rá. Igaz, hogy nem szinkronizálták, csak feliratos, de miért éjszaka játszák?
Szerintem a keleti történelmi témájú kosztümös sorozatoknak vannak, lennének rajongói, nézői.