Téma: Az Idegen

5/10
artad máj. 10. 22:12:19 5/10
(5/5)
Hú ez mi volt....
Azért a "sármos" Owen Wilson esetében enyhe túlzás... XD
Hansel...he's so hot right now. XD
10/10
Nagy1A márc. 05. 20:00:46 10/10
(4/5)
Mindíg szívesebben jövök a Portra, mint a többi helyre..nem sorolom őket....., ahol igazán nincs közönség, nincsnek hozzászólások. Itt szerencsére vannak hszek, vannak régóta ismert hozzászólók........van akinek a véleményére adni lehet....el lehet dönteni, hogy megnézzem, ..........vagy ne....van kivel megtárgyalni.... vitázni!!
Így természetesen a hibáit is jól ismerem, de azért bosszantó, amikor a klasszikus hibáit egy filmnél, egyszerre követi el!!
- Cím lefordítása - magyar címadás..... sokszor nagyon belehúznak, most: The Minus Man - Az idegen...... így is le lehetne fordítani de az eredeti kicsit más....végül is a könyv címe, amiből készült a forgatókönyv. Jelen esetben nem is olyan vészes...... ennél sokkal rosszabbakat is produkáltak!!
- A filmleírása: sokszor meg sem kell nézni..mert mindent leírnak!! Hát itt is kissé, erősen spoileres!!
- A szereplők névsora: jó, ha a főszereplőt nem felejtik el felsorolni!!!.....jelen esetben is vannak hiányosságok, nem is kis szereplők hiányoznak,
Brian Cox - aki lényegében, a második főszereplő, végigviszi a filmet..amíg el nem viszik:))
Janeane Gorofalo - a kis barna.....aki megúszta
A film, a nyugis, lassú, minden allűrt nélkülöző, egyszerű rendezése, Wilson fiatal színészként hozott remek alakításával..........(helyenként, még jól is nézett ki.....a kissé nagyon fura orrával......) és a befejezése...........tényleg váratlan volt...........a rendező nem követte, a klasszikusan mundent megoldó..elmagyarázó elődöket.....nekem, 2024, ben els látásra...nagyon tetszett. Feljavítom az érthetetlen 4,7-es átlagot, 8-at biztosan adnék, de megdobom 10-el!!
8/10
convar 2014 nov. 23. - 19:42:38 8/10
(3/5)
Különös, megkapó hangulatú film, egy meglepõen jó Owen Wilsonnal. Tényleg meglepett de tényleg abszolút hiteles volt a szerepében, sokkal inkább mint bármelyik vígjátékában.

Ami ill. aki csalódás volt az Sheryl Crow. De õ sem a mutatott produkció miatt hanem mert azt hittem, vagy legalábbis azt reméltem hogy nagyobb szerepe lesz :( (igazából miatta néztem meg a filmet, kíváncsi voltam hogy kedvenc énekesnõm színésznõként mire képes)

Mindenesetre az utolsó jelenete baromi erõs lett, vmi egészen zseniális atmoszférája van:
http://indavideo.hu/video/Sheryl_Crow_szinesznokent


8/10
7/10
idõjós1010 2010 jan. 05. - 00:27:04 7/10
(2/5)
Íme a borító(ha már úgysincs idefent kép, legalább ennyi legyen)
7/10
idõjós1010 2010 jan. 05. - 00:16:31 7/10
(1/5)
Érdekes film, minden szempontból az, ámde lassú vizû, szóval senki ne várjon tõles sokat.
Nulla elvárással én boldogan megadtam neki a 7 pontot.
Még annyit hozzá, ami már lehet hogy s.p.o.i.l.e.r-es:
Közel sem úgy alakult a vége ahogyan arra (sztem)bárki is számítana. Báááár.....