10/10
*Enn* 2010 jún. 16. - 09:12:11 10/10
(124/224)
Abszolút 10 pont!!
Nekem nagyon tetszett, szerintem gyönyörû.
És teljesen egyedi. Ilyen filmrõl hogy utaznak az idõben nem hallottam még. Nem azt mondom hogy nincs is ilyen, de ha van is, nem sok lehet..
Meg ez ugyebár romantikus dráma.. sosem nézek romantikus dráma, teljes mértékben thriller/horror rajongó vagyok, vagy még néha néha megnézek 1-2 vígjátékot is, de romantikus drámákat soha, de ez annyira tetszett.. fantasztikus volt:) Én tudom ajánlani mindenkinek, és a könyvet is elfogom olvasni ha meg tudom szerezni.
ildiho 2010 jún. 10. - 16:21:06
(123/224)
Az egyik legjobb film amit ebben az évben láttam, bár most tudtam meg, hogy egy könyv alapján készült :O
Tudnátok nekem segíteni az író és az eredeti cím megadásával? Elõre is örök hála :D
Jah és a film 10/10
mizuki 2010 jún. 10. - 08:57:46
(122/224)
Csak a filmet láttam, háááát... nem mondanám rossznak de inkább olyan langyosnak tartom. Nem nyújtott maradandó élményt. A film feléig azon "szórakoztam", hogy Eric Bana-t, mint VIII. Henriket képzeltem el a szerepében :) (A másik Boleyn lányban nagyon tetszett).
motivator 2010 jún. 10. - 08:18:07 Előzmény BBeus
(121/224)
köszönöm : )
10/10
BBeus 2010 jún. 02. - 22:43:33 10/10 Előzmény motivator
(120/224)
Kedves Motivator!

A könyvben úgy van, hogy miután Henry meghal, még kétszer találkoznak, egyszer rá pár évre, aztán pedig mikor Claire már 82 éves.
Amit pedig nem értesz, arra a könyv nagyon jó válaszként szolgál.
Nem gyõzöm mindig hangsúlyozni, hogy mennyivel jobb mindig a könyv, mint a belõle készült film, de ezt biztosan te is tudod. Szóval csak biztatni tudlak, hogy olvasd el. Egész más stílusban van lefestve például Gomez a könyvben, sokkal izgalmasabb ember benne;)
motivator 2010 ápr. 25. - 12:33:11
(119/224)
én nem sírtam,de a végén nekem is összeszorult a szivem.SPOILER:Csak azt nem vágom,hogy elvileg már minden megtörtént egyszer,mert aki visszautazott Henry,az nyugtatgatja a kisfiú Henryt,hogy minden rendben lesz,mert õ már átesett ezen,de akkoris ott volt õ felnõttkorában és ott nyugtatgatta?mindegy,nem kell megmagyarázni,csak ez kicsit körforgásos.-Aki olvasta a könyvet,az válaszoljon már,Claire öregkorába is utazott Henry?Szóval mikor már idõs lesz,akkor is találkozik vele?
nedherla 2010 ápr. 19. - 21:52:55
(118/224)
Nekem is nagyon tetszett a film. Nem szoktam elsírni magam a filmeken, de ezen háromszor is sikerült. Nagyon gyönyörû, megható és csodálatos!
wwxxww 2010 ápr. 19. - 20:40:54
(117/224)
nagyon szép, megható film:) az eleje kicsit zavaros volt, de utána már jó:)
és SPOILER, szerintem az volt a legszebb rész, amikor henry elõször találkozott a lányával, és õ elmondta neki, hogy amikor 5 éves lesz, meghal az apja. szegéyn, milyen rossz lehetet úgy élni, hogy tudod, hogy 5 év múlva meghalsz..
wnnb 2010 ápr. 13. - 12:31:47
(116/224)
Egy szóval úgy tudnám jellemezni ezt a filmet, hogy: szokatlan. Talán ez volt az egyik oka annak, hogy tetszett.
A másik, hogy nem olvastam a könyvet, így nem voltak akkora elvárásaim. Igaz, az évek során azt is megtanultam, hogy egy könyvet nem lehet egészben átemelni a vászonra, mert akkor csuppa 8-9 órás adaptációkkal találkoznánk :)
A történet és a cselekmények, számomra végig érthetõek voltak. Jó képek, ügyes szinészi játék.
Ez a film ,megmarad a gyûjteményemben.
BBogi92 2010 ápr. 10. - 20:01:55 Előzmény Rahar
(115/224)
még szerencse, hogy az írónõ (Audrey Niffenegger) volt jó a fõhõséhez... :)
adathor 2010 ápr. 09. - 21:02:30
(114/224)
Nekem nagyon tetszett ez a film,ráadásul úgy,hogy nem vagyok egy romantikus típus.
Akik meg nem értették ezt az egész idõutazgatást hát azoknak ne tudok segíteni!
Max nézzétek meg még egyszer!
10/10
fruzsanna12 2010 ápr. 05. - 22:52:33 10/10 Előzmény Rahar
(113/224)
SPOILER
Azért mindig az anyja halálához tér vissza,mert( mondta is a filmben egyszer) a nagy események vonzzák.A másik kérdésedre,még én sem találtam választ,mert az számomra sem volt egészen világos.:S
7/10
Rahar 2010 ápr. 03. - 23:48:09 7/10
(112/224)
Nekem tetszik a film, érdekes alaptörténet, furcsa cselekményvezetés, kellemes képi megvalósítás és jó színészi munka jellemzi. A történetet elfogadom, bár én nem értem, hogy a fõszereplõ nem próbált igazán semmit sem tenni a problémája ellen, bár lehet, hogy a fõszereplõ elfogadta vagy beletörõdött a sorsába. A film számomra egy kicsit lassú folyású, de azért így is jó, 10 pontból 7 pontra értékeltem, bekerül a gyûjteménybe. Mindenképpen egyedi és érdekes film, megtekintését csak a romantikát rendkívüli módon utáló embereknek nem ajánlom.
***SPOILER***
Azt nem értem, hogy ha nem irányíthatja hogy mikor és hová kerül, akkor, hogy láthatta több százszor az anyja halálát? Valamint a forgatókönyvíró igencsak rendes a fõszereplõjéhez, például amikor eltûnik az esküvõjérõl, akkor egy másik idõsíkról megjelenik a jövõbõl õszes hajjal, pedig akár lehetne az is, hogy legalább két hétig egyáltalán egyik idõsíkból sem jelenik meg, mivel a filmben erre is van példa. Gondolom azért van így, hogy értelme legyen a történetnek.
5/10
florii. 2010 márc. 19. - 15:12:53 5/10
(111/224)
Nekem nagyon nem tetszett. Hihetetlenül unalmas össze-visszaság, aki a könyvet nem olvasta annak talán még zavarosabb lehet. A rendezõk annyi mindent kihagytak a könyvbõl ami talán színesebbé tette volna a történetet: pl. a Gomez és Claire közötti viszony, Ingrid, stb...
Összességében majdnem elaludtam rajta.
2/10
charlena08 2010 márc. 14. - 19:44:04 2/10
(110/224)
Szeretem az ilyen típusú filmeket, és az ismertetõ alapján min. 8/10-re számítottam. Nem keveset CSALÓDTAM. Elõtte nem sokkal láttam RM-t a Sherlock-ban, amiben egész jó volt, de ebben... :( Nem tudtam eldönteni, ennyire rosszul színészkedik, v. a szinkronja rontja le ennyire, de engem nagyon idegesített. A férfi fõszereplõ totál jelentéktelen, ezen még a tûrhetõ szinkronja (asszem László Zsolt?) sem segített. A történetbõl/ötletbõl jóval többet ki lehetett volna hozni, nekem mégis értelmetlen volt, nem volt világos, valójában miért is kezdett el, miért "utazik" a férfi, csak ment és kész. Lehet hogy nekem ez a heppem, hogy mindenáron válaszokat keressek, de komoly hiányérzetem volt. Összességében nagyon nem jött át, eléggé untam is. 1x elég volt :(
6/10
Butterfly1986 2010 márc. 10. - 00:39:30 6/10
(109/224)
Tetszett is és nem is. Tetszett, mert különleges volt és egyedi történet. Érdekes is volt. Viszont ami nem tetszett, hogy akik nem olvasták a könyvet, mint például én is, azoknak elég zavaros volt ez az össze-vissza utazás az idõben. Valahogy jobban el kellett volna magyarázni, hogy tulajdonképpen mi a fene van.Pl. hogy hol õszen jött vissza, hol fiatalon. Olyan érzés volt, mintha több létezne belõle. A halála után hogyan létezhetett? Kissé zavaros volt ez a dolog és gondolom a könyvben világosan le van írva. De így nem volt érthetõ teljesen. A másik amit hiányoltam, hogy nem éreztem a 2 fõszereplõ közti szerelmet. Míg a Szerelmünk lapjai c. filmnél átjött minden érzelem, kézzelfogható volt az egymás iránt érzett szerelmük, itt nem. A pasin fõleg nem látszott ez a hejdenagy ragaszkodás. Épp ezért nem tudtam megsiratni a halálát sem. Ezért elmaradt a katartikus élmény. Ezt rendkívüli módon hiányoltam:( Jobban össze lehetett volna hozni. Nekem ezek miatt a dolgok miatt, amik azért valljuk be szerves részét képezik annak, hogy egy film tetszik avagy sem csupán 6/10.
10/10
domani1325 2010 febr. 26. - 14:25:48 10/10
(108/224)
Szerintem nagyon jó film volt:)
dr66 2010 febr. 22. - 22:15:45
(107/224)
Hát,ha romantikus kis lelked van akkor pláne ne hagyd ki a könyvet.Én szeretem a könyvet,ezért a filmet is kedvelem ,persze hiányérzettel.Összehasonlíthatatlanul nagyobb élmény volt elolvasni és rengeteg olyan dologról olvasni,ami aztán a filmbe nem került be.Nem rövid a könyv de annyira drukkoltam hogy még sokáig sokáig tartson!Ja,és a végén is volt egy olyan esemény ami nekem libabõrös élmény volt.Vártam a filmben is de azt is kihagyták,sajnos.Nem árulom el,tessék elolvasni!:)
meggyesteja 2010 febr. 20. - 21:19:15
(106/224)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
csak feliratosan szabad megnézni:)
Rahel 2010 febr. 16. - 17:19:47
(105/224)
A könyvhöz képest nagy csalódás, mert egy csomó fontos mellékszál, kimaradt a filmbõl. Így csak egy langyos romantikus sci-fi!!:((