Lóránd06 2018 nov. 22. - 14:36:39
(3/3)
Nagyon ajánlom mindenkinek ezt a klassz kis sorozatot.Nagyon örültem hogy újra vetíteni. Mivel nem mostanság adták, régebben vetítették, de én nagyon szerettem. Jó kis sztorija volt, nem voltak rosszul kiválasztva a szereplők se, meg nagyon jók a történetek. Egy időben mindig vártam, hogy kezdődjön már, az M1-en mehetett. Csak jó véleménnyel vagyok a sorozatról.
jeffero 2011 aug. 24. - 23:45:16 Előzmény mulao
(2/3)
Én most vettem észre, hogy ez a sorozat kapcsolódik az Angyali érintés sorozathoz!
Nem is tudtam, hogy van egy különálló 3 évados sorozat a Greene családról. Az IMDb oldalon böngészgetve vettem észre.

Az Angyali érintés sorozatban összesen 7 epizódban szerepel a Greene család, a 3. évad elejétõl az 5. évad elejéig bezáróan. Épp mostanában volt az a két részbõl álló történet, amivel lezárták a Greene család sorsát az Angyali érintés-ben (az IMDb nem hoz több részt a nevükkel), ám bennem hiányérzet maradt, pl. Joe sorsa nyitva maradt, hogy elment Törökországba dolgozni, de mi lett vele végül, meg a család többi tagja is olyan szeretnivaló volt, szívesen néztem volna még õket, mi lesz velük tovább, igazán fejlõdõképesek voltak a karakterek, és a színészek is tehetségesek.

Ha tudtam volna elõbb, hogy kapcsolódik az Angyali érintés-hez Az ígéret földje címû sorozat, akkor biztosan megnézem, és fel is veszem. Valószínûleg nagyon régen adhatták, vagy az Angyali érintés elsõ, M1-es vetítése környékén, de akkoriban kevés sorozatot néztem, és ilyen ismeretlenen, na meg M1-esen is ráadásul simán átsiklik az ember, fõleg ha dolgozik és kevés ideje van nézni ezt-azt.

Kérem, akinek esetleg meglenne valahogy, magyarul vagy angolul, ha csak pár rész is, keressen meg privátban. Neten egyelõre még angolul sem találtam meg.
mulao 2010 máj. 14. - 23:06:03
(1/3)
Nem hiszem el, hogy senki nem véleményezte ezt a klassz kis sorozatot. Igaz nem mostanság adják, régebben vetítették, de én nagyon szerettem. Jó kis sztorija volt, nem voltak rosszul kiválasztva a szereplõk se, meg mit tudom én. Egy idõben mindig vártam, hogy kezdõdjön már, az M1-en mehetett.Örülnék, ha valakinek lenne egy érdekes megjegyzése.