3/10
tesz-vesz szept. 05. 17:51:33 3/10
(25/25)
jó, hogy nem a moziban néztem meg, nagyon kicsit gyerekeknek nem ajánlom. felnőtteknek meg tényleg túl debil.
1/10
bcsaba73 szept. 03. 14:55:20 1/10
(24/25)
Inkább a halál, mint ez a film mégegyszer.
20agh szept. 01. 21:40:23
(23/25)
Nem volt ez azért annyira rossz, inkább ez mint egy tizedik J.P vagy J.W. Más kérdés hogy 1993-ban a dinókat jobban ábrázolták hihetőbben mozogtak mint ebben 33 évvel (!) későbbi technikával
3/10
kareshu@citromail.hu aug. 25. 21:38:03 3/10
(22/25)
Hálát adtam a sorsnak, hogy nem mentem moziba. Elmondom a filmet: kamaszfiúk sikonyálnak, kamaszlányok sikonyálnak, kamaszok egyszerre sikonyálnak. És közben természetesen kamaszlány egy kamaszlánnyal szemezget... (A végén pedig már együtt járnak. Köszönjük.)
3/10
kareshu@citromail.hu aug. 25. 21:04:11 3/10
(21/25)
Ez megint egy rohadt tini film!.. :(
1/10
Zoltán Piuk aug. 23. 17:41:09 1/10
(20/25)
Életem egyik legrosszabb filmje.
7/10
tombenko aug. 21. 23:42:54 7/10 Előzmény shoc
(19/25)
A ragadozók általában lopakodnak. Amúgy Allosaurus, a T. Rex vagy negyvenmillió évvel későbbi.
7/10
tombenko aug. 21. 23:41:06 7/10
(18/25)
Nekem tetszett, akárhogy is van. Lekötött, kikapcsolt, elszórakoztatott. A dinók hihetőek voltak, a család hihető volt. Szombat estére a haverokkal egy kocka sörhöz tökéletes, kis múltidézés, kis tisztelgés pár régebbi dinós film előtt. (Ki találja ki, melyik jelenetben melyiket idézték meg?) Meg úgy általában a nyolcvanas évek akciófilmjei előtt.

PRO:
* Nem akar több lenni, ami.
* Tényleg nyolcvanas évek.
* Nincsenek sérthetetlen főszereplők. (Sőt, de nem akarok spoilerezni.)
* Hihető reakciók. (Még ha váratlanok is.)
* Nincs idióta cliffhanger, rendesen lezárták az egész filmet.
* Nincs idióta "csavar" benne. (Hú de utálom, amikor beleteszik a filmbe ezek valamelyikét...)
* Nincsenek idióta magyarázatok. (Ezt kifejezetten rühellem.)

KONTRA:
* Kissé együgyű történet.
* Kevés a dinó.
* Nem nagyon koszolódnak a szereplők.
* Kicsit gyorsan kihal a környék. Ebben lehetett volna némi akciót még beletenni.
* Itt-ott kicsit színtelen a film. Több értelemben is.
* Néhány geget kihagytak. Például a dinós fotózást. (Nem mondom el, nagyon poén. Szerintem.)

Nem mondom, hogy minden követ megmozgatok, hogy még egyszer megnézzem, de nem is fogok elkapcsolni róla.
4/10
MoziZzunkma aug. 21. 21:58:37 4/10
(17/25)
Ez rémesen gyenge volt... Kettes alá. K kategóriás horrorka. Eszezekbe se jusson elmenni...
Quad Damage aug. 20. 12:44:18
(16/25)
Az ilyen filmek mutatják meg, hogy halivúdban mennyire nem maradt semmi tartás. 80-90-es években a hasonló cuccokból ezret lehetett találni videótékákban. A különbség csak annyi, hogy ebben több pénz van, és valahogy meggyőztek 2 színészt is, hogy jót tesz majd ez a karrierjüknek (meg a pénztárcájuknak). A sztori felütése sem valami nagyon eredeti dolog, még ha sokan úgy is gondolhatják - vernés jellegű koppintás az egész.
5/10
Albeart aug. 20. 09:40:44 5/10
(15/25)
Voltak izgalmas jelenetei, de utólag visszanézve tele volt gagyi jelenetekkel.
Nem egy nagy eresztés ez a film sem, sorolhatnám a jeleneteket amiket ultra gagyinak éreztem de felesleges. 1x talán nézhető egy szombat estére szórakoztató.:-)
9/10
TheOldMan aug. 19. 14:13:16 9/10
(14/25)
Abszolut moziélmény ! 100 perc, semmi megalománia, csak vegytiszta szórakoztatás! 9/10.
Nem gondoltam volna, hogy egy horror-rendező tesz le az asztalra egy régimódi, egyszerűségében veszettül szórakoztató kalandot, ami mozivásznon kötelező!
1/10
Sebi33 aug. 18. 21:10:17 1/10
(13/25)
Ez a film egy vicc. Katasztrófálisan rossz.
shoc aug. 18. 16:20:01
(12/25)
Amikor a T-rex odalopakodott a hátsó kertben?
Mondjuk, hogy van rajta "lopakodó üzemmód", amit bekapcsolt, és még egy faág sem reccsent meg a 80 tonna alatt.... A "nagyon nagy veszélyben vagyunk" szereplőknek meg eltűnt a periférikus látása, de teljesen... és nem érzékelték, hogy épp jobbról jön 3 db kamion egymáson, fogakkal.... A Jurassic Park-ban meg, még amikor 50 km-re volt már döngött /rezgett a pohárban a viz... de nagy.
korpetike aug. 17. 17:43:51
(11/25)
Teljes agybeteg film és sajnálatos, hogy egy olyan színész aki a transpotting főszereplője volt egy ilyen szarban elvállal egy főszerepet.
shoc aug. 17. 13:21:45
(10/25)
A legnagyobb "maradjunk csöndben mert jönnek a dinók" szituban: a kislány kiül a kocsiba zenét hallgatni (jó hangosan)... és ezt nézzük 2 percig. Másik. Hogyan volt közvilágítás az utcákon? Azt hittem megüt a guta.

Hétvégén volt lehetőségem két filmet megnézni. Az egyiket Spielberg-től (Leleplezés napja), a másikat JJ Abrams cégétől (End of Oak street).... két közepesen szórakoztató filmet vártam. Hát, nem jött össze. El vagyok keseredve.
5/10
Pszichoapu aug. 17. 11:44:42 5/10 Előzmény fanaf1@vipmail.hu
(9/25)
Theropodáknál még talán el is fogadom, sőt még akár a nagyobb testűeknél is, mint a késő kréta kori Tyrannosauroidea fajok, mert akadt olyan lelet, amelyet proto-toll borított (de valljuk be, a filmen ez közel sem proto-toll volt, hanem szép vastag "bunda" :) ). Viszont a szauropodáknál egyetlen (!) tollas leletet sem találtak, valamennyi eddig előkerült szauropoda bőrlenyomat pikkelyes, páncélozott bőrről tanúskodik. Vagy akkor fogjuk rá, hogy nem Brachio-k szexeltek, mert az bizony szauropoda volt.
shoc aug. 17. 10:02:04
(8/25)
SPOILER: jól értem, hogy a végén a nő nagyjából hagyta, hogy önmaga (és a gyerekei) visszamenjenek az időben, az őskorba... (és ott legyenek az apjuk nélkül), csak a férjét mentette ki (merthogy nincs rá lehetőség, csak a fickóra, mert pizzás...).... de közben meg végül valahogy csak kimentett még 20 szomszédot?... wtf... nekem volt tele a film logikai butaságokkal csak? Az volt a célja, hogy "újra kerek legyen a család apuval, a gyerekekből meg elég egy is, veszhetnek?"
shoc aug. 17. 09:52:04
(7/25)
Az tetszett, hogy a dínók tollasak voltak több helyen. Merész. Nem mainstream dino-ábrázolás. Úgy tudom több dinoszaurusz volt tollas.... Menő, hogy tollasan merték őket ábrázolni (így nem tűnnek annyira brutálnak, mint a raptorok pl. a JP filmekben....

Viszont a film?.... huh... Nekem nem tetszett... Nem tudtam eldönteni, hogy ez komédia vagy rémfilm. SPOILER. Amikor a gyerek "melléugrott" a gömbnek, belőlem kitört a hangos, jókedvű nevetés. Az egész film szerintem béna sajnos. A színészek hozzák a kötelezőt. Ennyi. (De csak a két színész, a többiek nem). A gyerekek számomra kifejezetten zavaróak voltak, főként a fiú.

Gyerekeknek túl véres. Felnőtteknek túl butuska. Megdöbbentem, és nagyon sajnáltam, hogy nem jó a film. De örülök, ha csak én vagyok egyedül a véleményemmel. Remélem, csak nekem nem tetszett.
5/10
Mirjam61 aug. 16. 19:20:47 5/10
(6/25)
Maga a történet, attól függetlenül, hogy sci-fi (bár nekem inkább fantasztik.klasszik + némileg horror) abszolút logikátlan, és több szálon elvarratlan. A szereplők hozzák a tőlük megszokott színészi teljesítményt, de kb. ennek a filmnek ez az egyetlen pozitív élménye. 1x nézhető, aztán felejthető. Anne és Ewan kedvéért adtam 5*-ot.