shoc aug. 18. 16:20:01
(12/12)
Amikor a T-rex odalopakodott a hátsó kertben?
Mondjuk, hogy van rajta "lopakodó üzemmód", amit bekapcsolt, és még egy faág sem reccsent meg a 80 tonna alatt.... A "nagyon nagy veszélyben vagyunk" szereplőknek meg eltűnt a periférikus látása, de teljesen... és nem érzékelték, hogy épp jobbról jön 3 db kamion egymáson, fogakkal.... A Jurassic Park-ban meg, még amikor 50 km-re volt már döngött /rezgett a pohárban a viz... de nagy.
korpetike aug. 17. 17:43:51
(11/12)
Teljes agybeteg film és sajnálatos, hogy egy olyan színész aki a transpotting főszereplője volt egy ilyen szarban elvállal egy főszerepet.
shoc aug. 17. 13:21:45
(10/12)
A legnagyobb "maradjunk csöndben mert jönnek a dinók" szituban: a kislány kiül a kocsiba zenét hallgatni (jó hangosan)... és ezt nézzük 2 percig. Másik. Hogyan volt közvilágítás az utcákon? Azt hittem megüt a guta.

Hétvégén volt lehetőségem két filmet megnézni. Az egyiket Spielberg-től (Leleplezés napja), a másikat JJ Abrams cégétől (End of Oak street).... két közepesen szórakoztató filmet vártam. Hát, nem jött össze. El vagyok keseredve.
5/10
Pszichoapu aug. 17. 11:44:42 5/10 Előzmény fanaf1@vipmail.hu
(9/12)
Theropodáknál még talán el is fogadom, sőt még akár a nagyobb testűeknél is, mint a késő kréta kori Tyrannosauroidea fajok, mert akadt olyan lelet, amelyet proto-toll borított (de valljuk be, a filmen ez közel sem proto-toll volt, hanem szép vastag "bunda" :) ). Viszont a szauropodáknál egyetlen (!) tollas leletet sem találtak, valamennyi eddig előkerült szauropoda bőrlenyomat pikkelyes, páncélozott bőrről tanúskodik. Vagy akkor fogjuk rá, hogy nem Brachio-k szexeltek, mert az bizony szauropoda volt.
shoc aug. 17. 10:02:04
(8/12)
SPOILER: jól értem, hogy a végén a nő nagyjából hagyta, hogy önmaga (és a gyerekei) visszamenjenek az időben, az őskorba... (és ott legyenek az apjuk nélkül), csak a férjét mentette ki (merthogy nincs rá lehetőség, csak a fickóra, mert pizzás...).... de közben meg végül valahogy csak kimentett még 20 szomszédot?... wtf... nekem volt tele a film logikai butaságokkal csak? Az volt a célja, hogy "újra kerek legyen a család apuval, a gyerekekből meg elég egy is, veszhetnek?"
shoc aug. 17. 09:52:04
(7/12)
Az tetszett, hogy a dínók tollasak voltak több helyen. Merész. Nem mainstream dino-ábrázolás. Úgy tudom több dinoszaurusz volt tollas.... Menő, hogy tollasan merték őket ábrázolni (így nem tűnnek annyira brutálnak, mint a raptorok pl. a JP filmekben....

Viszont a film?.... huh... Nekem nem tetszett... Nem tudtam eldönteni, hogy ez komédia vagy rémfilm. SPOILER. Amikor a gyerek "melléugrott" a gömbnek, belőlem kitört a hangos, jókedvű nevetés. Az egész film szerintem béna sajnos. A színészek hozzák a kötelezőt. Ennyi. (De csak a két színész, a többiek nem). A gyerekek számomra kifejezetten zavaróak voltak, főként a fiú.

Gyerekeknek túl véres. Felnőtteknek túl butuska. Megdöbbentem, és nagyon sajnáltam, hogy nem jó a film. De örülök, ha csak én vagyok egyedül a véleményemmel. Remélem, csak nekem nem tetszett.
5/10
Mirjam61 aug. 16. 19:20:47 5/10
(6/12)
Maga a történet, attól függetlenül, hogy sci-fi (bár nekem inkább fantasztik.klasszik + némileg horror) abszolút logikátlan, és több szálon elvarratlan. A szereplők hozzák a tőlük megszokott színészi teljesítményt, de kb. ennek a filmnek ez az egyetlen pozitív élménye. 1x nézhető, aztán felejthető. Anne és Ewan kedvéért adtam 5*-ot.
10/10
fanaf1@vipmail.hu aug. 16. 18:09:13 10/10 Előzmény Pszichoapu
(5/12)
Nem szőr, toll. Számos leletet találtak már, amiből tisztán látni, hogy pár dinót tollak borítottak (talán nem a kezdetektől, hanem evolúciójuk vége fele).
7/10
Emegy aug. 16. 16:52:53 7/10
(4/12)
Szerintem egész nézhető volt. Kb. 5x jobb, mint a Spielberg borzalom. (a leleplezés napja)
J.Park kicsit másképp. A logikai bukfenceken és az idő dolgokon túl kell lépni és ennyi. Ez egy film.
A.H. még mindig nagyon szép .8-) 7/10
5/10
Pszichoapu aug. 13. 23:56:27 5/10
(3/12)
Soha nem szoktam hibákat keresni egy fantasztikus filmben, de azért a szőrös (WTF?) Allosaurus és a szintén vastag téli bundával borított, egymással szexelő Brachio-k engem kicsit kizökkentettek a műélvezetből. És itt természetesen nem a dínó-dugással van a legnagyobb baj. :) A filmkészítők láthatóan sutba dobták az őshüllők összes biológiáját, ami nagy kár, mert amúgy a sztori érdekes is lehetett volna (leszámítva az időutazós filmek szokásos idővonal-problémáit, amit ritkán oldanak meg jól.) Persze elképzelhetünk itt Harry Potter-féle egzotikus lényeket is, csak akkor ne hívjuk őket dinoszauruszoknak. Továbbá ha egy Titanoboa hirtelen síkideg lesz egy vacak nyílvessző okozta apró szuritól, akkor utána kissé fura, hogy azt sem veszi zokon, hogy kb. teljes hosszában végigdöfködik késsel és csaknem felnyitják, mint egy konzervdobozt. Mindezeket leszámítva jól szórakoztam, de nem nézném meg semmi pénzért még egyszer, ahhoz túlságosan blőd volt és a karakterek is kidolgozatlanok voltak. A jellemzően amerikai nagy-családos összeborulásoktól a leglehetetlenebb pillanatokban meg amúgy is hupililát hányok.
Nelli Halasi aug. 13. 16:51:37
(2/12)
Nos, sikerült ma megnézni. Nekem tetszett, érdekes volt a cselekmény, és szerethető a filmbeli család, meg az eredeti lakókörnyezetük. A végén azért volt egy kis agyalás, mert szerintem van benne logikai bukfenc, ami nehezen oldható fel. Megérte a mozijegy az árát.
tesz-vesz júl. 26. 14:20:41
(1/12)
port: Nem számít újnak a kertvárosi milliő, a JP 2-ben már volt ilyen.