2/10
evamia júl. 16. 23:54:38 2/10
(38/38)
Hát nem is tudom mit mondjak?!
Megy a huzavona a cég korul, hogy legyen munkájuk, de mindig csak fél információk derülnek ki. És csak várjuk várjuk a nagy csattanót, hogy most aztán kiderül az igazság, és minden hepi lesz. Andy félúton valahol elveszti az őszülő halántékú randi partnerét, aztán a film vége felé előkerül, mikor má megin fel kéne hívni..
De semmi csók, meg testi érintkezés, csak és kizárólag flört. A flörtből meg még csak ágyjelenet sem lesz, az már kimerítené a film büdzséjét.
Mondjuk a pasi helyébe nekem se lenne kedvem egy antikbakfishoz.
Nekem az egész egy üres, munkaalkoholisták gyülekezetéről készült sznob film, Lady Gagával és a kinyúlt szájú Donatella Versaceval megspékelve.
4/10
Ildikó Nóra júl. 12. 14:44:25 4/10
(37/38)
Az első rész anno tetszett, ez viszont nem. A színészi alakítások nagyon gyengék, többször "túljátszottak", a mellékszereplők idegesítőek, szintén gyenge alakításokkal. A filmzene, a ruhák, a szinkron tetszett. Emily B. sminkjei, frizurái borzalmasak. Kár, hogy Lucy L-nak nem volt nagyobb szerepe.
1/10
Gulácsi Péter júl. 07. 22:56:10 1/10
(36/38)
Kevés ekkora szart láttam eddig...
40 percet bírtam, aztán kikapcsoltam. Durva, hogy ezt valaki élvezi...
1/10
Judit2024 júl. 05. 14:10:18 1/10
(35/38)
ez mi volt? rég láttam ilyen rossz filmet...
7/10
Gaddemon júl. 03. 14:56:15 7/10
(34/38)
Nekem jobban tetszett, mint az első (bár azt nem szerettem kifejezetten). Gyönyörűek a felvételek a városokról és csodálatos ruhakölteményeket mutatnak be. A szerelmi szál gyenge, abszolút nincs meg a kémia.

talán SPOILER:
Érdekes volt látni, hogy időnként csicskát csináltak Mirandából. Kicsit karakteridegen, ahogy a nyikhajoktól kezdve még Emily is dirigált neki (Dior hirdetés), holott az elsőben érinthetetlennek tűnt. Na de mindenki fölött áll valaki.
Felhőjáték júl. 03. 14:43:32 Előzmény pihes
(33/38)
Akkor mi a faxnak nézted meg :)
1/10
pihes júl. 02. 14:25:14 1/10
(32/38)
Kérem szépen mi volt ez, nem egy férfinak való EGY/TÍZ
2/10
Day&Night júl. 02. 00:10:07 2/10
(31/38)
Bizonyára összeírták a filmekben fontos vagy népszerűséget hozó témákat – azonban ezek összehangolása a megvalósítás során elmaradt. Olyan érzésem volt, mintha egy olyan filmet néznék, amiből kimaradtak fontosabb részletek (találd majd ki, hogy mi vagy miért történhetett), így teljesen kivülállónak éreztem magam. Rohangálás, kocsiba ki és be, titokzatos telefonálások, félbemaradt topikok és ráadásul a szereplőknek nem volt igazán lehetőségük hiteles karakterformálásra. Nagy hírverés és nagy csalódás.
Felhőjáték jún. 17. 21:59:24
(30/38)
Az érdeklődés felcsigázása promócióval és a figyelemfelkeltés eszközeivel vissza is vághat negatív viszonylatban. Addig, addig csavarva a a néző várakozásnak maximumát, hogy mikor a mozi megtekintésre kerül sor -legalább is magam- szomorúan tapasztaltam, hogy bizony beigazolódott , hogy a csodavárás ideje lejárt. Már az is csoda, hogy végig ültem a valamivel kevesebb mint 2 órás filmet. Jó, jo a filmes szakmában a remake elkészítése magában hordozza azt, hogy fáradtabb lesz mint az első, Az új alkotás az eredeti történetet vagy alapkoncepciót veszi alapul, de új szereplőkkel, rendezéssel és látványvilággal készül mondja az Al. Na itt aztán kapjuk az eredeti scriptet instant módon feljavított másolással. Begykorolt dramaturgiával, hellyel közzel azonos szituációt, néha azonos szövegrészleteket. Ami mellett a szereplők gesztusai is folyamatosan visszaköszönnek. Részemre ebből még mindig Emily Blunt az üdítő kivétel irónikus , szarkasztikus stílusát tovább fejlesztve megmutatja a hatalom éhes Emilyt. Hathaway játéka jobban hasonlít egy cukorbabára aki átcsúszott oda ahol elkezdte a szakmát. Sreepet nem bírálnám azt alakítja mi a szerep lényege a szokott arroganciával de azt tényleg A kategóriás minőséggel. Végül Tucci aki egy félmosollyal életet lehel a szerepbe a film végi divatbemutató jelenete briliáns.
Lyanos1 jún. 16. 16:00:56
(29/38)
Természetesen tetszőlegesen lehet a filmet tárgyalni és értékelni, de alapvetően arról van szó, hogy a szerzők-készítők szerettek volna egy "kis" pénzhez jutni, ezért megcsinálták a 2. részt, egyszerűen olyan megfontolásból, hogy aki látta az első részt, az megnézi a másodikat is, mindegy milyen :-((
4/10
koczanradiosbalint jún. 13. 21:57:57 4/10
(28/38)
Nem is tudom, milyen film is ez műfaját tekintve. Én az elejét átaludtam, de utána sem pörgött fel. Valójában egy teljesen értelmetlen, dögunalmas film lett. Nem mutatja be jól az újságíró szakmát, a divat világát, semmit sem látunk abból, milyen változásokon ment keresztül ez az iparág, csak egyszer tettek említést az AI-ról. És mondanivalója sem volt.
3/10
kareshu@citromail.hu jún. 13. 21:34:35 3/10
(27/38)
Én húsz perc után álltam fel. Feleségem végignézte, ám ezzel summázta: "-Én még ilyen xart nem láttam!" (Pedig nagyon nagyon várta!) Tehát kötelező - kihagyni...
Merry Chris jún. 04. 10:19:55
(26/38)
Az első után lehet, hogy túlzott elvárással ültünk be a nézőtérre. Csalódva jöttünk ki. Sajnos rosszul öregedett a történet. A Bridget Jones 3. vagy 4. is sokkal jobban vette ezt az akadályt 15 illetve 24 évvel később. A történet gyenge, unalmas. Jó volt látni Milánót, a Comói-tavat. 4/10
2/10
hvv13 jún. 03. 16:26:21 2/10 Előzmény ardian
(25/38)
Minden szavadddal egyetértek. Ez egy unalmas dokumentfilm lett arról h az ikonikus, stílus teremtő újság mivé lesz a XXI. században, amire igazán válasz nem születik a filmben. A szereplők felejthetőek, két vicc volt benne, többi időben arra koncentráltam h ne aludjak el...
7/10
Ahoj poplacsek máj. 30. 20:38:12 7/10
(24/38)
kicsit jobb volt talán, mint az első
6/10
Aloe Vera máj. 24. 18:10:54 6/10
(23/38)
Számomra egy unalmas film volt. Ugyanazok a fordulatok, mint az első részben. A ruhák és a helyszínek tetszettek, a színészeken pedig nem látszott az idő múlása.
3/10
ardian máj. 16. 05:37:08 3/10
(22/38)
Nekem csalódás volt a film. A felütés érdekes, hogy új világ van, amihez alkalmazkodni kellene, de pont ezt az alkalmazkodást kihagyja a film, mert pár telefonnal megoldódik minden. Nagy ziccert hagy ki, amikor felvillantja a pénzügyi tanácsadó stábot, utána soha többe nem látjuk őket, pedig kiváló humorforrás és érdekesség is lett volna, ahogy a divatszerkesztőség összecsap a pénzügyi racionalizmussal. Miranda acélkemény személyiségéből semmi sem maradt, mintha egy másik nő lenne. Andie viszont semmit sem fejlődött az elmúlt 20 év alatt, pedig az ő életszakaszában várhattunk volna fejlődést, magabiztosságot, fellépést, stb. A sztori halványgyenge volt, kínosan gyenge szerelmi szállal. :-( A humor sem működött, talán kétszer lehetett nevetni. :-(
8/10
Amalia Capri máj. 13. 19:01:38 8/10
(21/38)
A várva várt folytatás pont ott veszi fel a fonalat, ahol a leginkább húsbavágó. Számomra ez a történet sosem a divatról szólt, hanem a ruhákról mint fizikai horgonyokról. Lenyűgöző nézni, ahogy a szereplők a legnehezebb, legmerevebb anyagokba (vastag gyapjúba, szűk bőrbe és tűsarkakba) kényszerítik a testüket. Sokszor, amikor a disszociáció miatt teljesen súlytalannak érzem magam, megértem ezt: egy nehéz, feszes, strukturált kabát vagy egy szoros öv szinte "külső csontvázként" funkcionál. Egy kőkemény fizikai réteg, ami összetartja az embert, hogy ne essen szét a mindennapokban.
offtopic
Sz. Péter máj. 11. 08:43:32 Előzmény korpetike
(20/38)
Miért utálod a négereket?
Gyerekkorodban megijesztett egy?
10/10
Boogii9 máj. 10. 19:17:41 10/10
(19/38)
Meryl Streep a legjobb még mindig!