Téma: Az örökség

malvinkicska 2013 nov. 04. - 16:13:44
(29/329)
Suxel A szív parancsában õ alakítja Dantét észre vettem mikor meg jelent a sorozatban.
10/10
suxel 2013 nov. 04. - 15:45:40 10/10
(28/329)
Hát most volt a törölközõs jelenet, az nagyon szuper. :D
Aki nézi A szív parancsa címû sorozatot, az észrevehette, hogy a zsaru nem más, mint onnan Dante. :)
malvinkicska 2013 nov. 04. - 15:34:29
(27/329)
A mai rész roppant jó volt Antonia fel ajánlotta magát az új rendõr fõnöknek az el utasította és még ráadásul pucéron állt elõtte közölte õt nem lehet meg vásárolni A polgármester széfjébõl sok dokumentum elõ került.Veronica szeretkezni akart Luchoval de az úgy látta nem szereti õt mint Alejandrot és így nem lettek egymáséi szóval pörögnek az események amit le írtam nagy vonalakban.
malvinkicska 2013 okt. 31. - 21:17:38
(26/329)
Ildimix nagyon jó a dél királynõje ha van idõm nézem nekem 2 rész elég belõle egy este kitûnõ benne Kate del Castilo.A doktor nõt meg is erõszakolták ki felejtettem Suxel igazad van.
10/10
suxel 2013 okt. 31. - 19:52:59 10/10
(25/329)
hat eszelos egy dolog, amit kitalaltak gertrudis doktorno szamara a csempeszekkel, de szerintem annyira jo volt,megerdemelte kaller baratnenk. De nem ugy volt, hogy az embercsempeszek meg is eroszakoltak? Nekem hirtelen ilyesmi is remlik vele kapcsolatban.

Elvezetes ez a leszamolas a gonoszokkal, elsore gyorsnak tunhet, de marad beloluk a vegere is.

Megjelent mar (Cop) Balmaceda?

Valamint az is szimpatikus, hogy a hatalmas siker ellenere sem nyujtottak el, lealltak idoben, ahogy terveztek, ez nekem mindig roppant szimpatikus huzas, ugye 130 resz alatt maradtak. :)
malvinkicska 2013 okt. 31. - 15:39:55
(24/329)
A mai rész is ragyogó volt az orvos szemébe mondta Antóniának hogy mérgezik Valet Alejandro szerelmet vallott Veronak mivel az arra kérte ne hagyja el a várost Vero küzd az érzelmeivel hisz õ is szereti Alet. Az ügyész el ment pszichológushoz hogy férfi legyen Macario birtokát Chacon volt rendõr fel gyújtotta meg érkezett az új nyomozó Rodrigo személyében nem kezeskedik a hiénákkal elég határozott a fellépése.
malvinkicska 2013 okt. 31. - 08:05:32
(23/329)
Ildimix nagyon sok minden történt már a polgármester is halott a volt rendõr fõnök lõtte meg most azt keresik a félszemû doktornõ szökni próbált az ember csempészek be csapták ki rakták a nagy semmibe ott ki rabolták vizét pénzét el szedték Max továbbra is börtönbe van Valentina a kórházban már sejtik hogy Gera mérgezi nem engedték neki a süteményt meg enni ebben az a jó adok kapok nem egy oldalú a gonosz szerep kap Gera is.
offtopic
ildimix 2013 okt. 31. - 07:51:22 Előzmény malvinkicska
(22/329)
Egyetértek mindenkivel pörög ez a sorozat rendesen. Én most ott tartok, hogy Gerra megõlte Albertot a mérnököt és Max börtönbe marad, mert terhelõ bizonyítékok vannak ellene. Nekem most ez a kedvenc sorozatom.Violet írta a dél királynõjét kezdem leszedni a netrõl a részeket. Ha az is ilyen jó akkor belefogok nézni.

Ha valaki tud az örökségrõl spoilereket nyugodtan írja meg engem nem zavar.

Üdv: Ildimix
malvinkicska 2013 okt. 29. - 15:26:39
(21/329)
A mai részben nagyon szép jelenet volt Alejendro virágot vitt a sírra fél oldalt állt Vero sírva ment haza ezek után úgy meg hatotta amiket hallott és most már tudja mennyire szenved Ale. Az a gonosz Gera most gondba van mivel el akarja hagyni a fia családjával együtt nem akarnak neki sgíteni. A rádióban be mondták ki ölte meg az ujság író barátnõjét szóval itten pörögnek az események rendesen.
violet82 2013 okt. 28. - 20:01:23
(20/329)
Tényleg jó pörgõs ez a sorozat, nekem nagyon tetszik. Pedig a Telemundós sorozatok között is van jó pár vontatott.
A Dél királynõje volt még ilyen szórakoztató.
malvinkicska 2013 okt. 28. - 15:52:05
(19/329)
Ez a sorozat nagyon jó úgy pörögnek az események hogy az már valami Gera nyaka körül is szorul a hurok jönnek szép csendesen a gazságaira a bizonyítékok biztos a kis csajt is õ mérgezi a vagyon miatt sok lenne le írni amennyi minden történik egy egy részben pl a rendõr fõnök is le váltva a polgár mester megzsarolva meg van ellenne a sok írásos bizonyiték.
offtopic
ildimix 2013 okt. 25. - 13:43:10 Előzmény iriszke1
(18/329)
Nyugodtan írd meg mi történik a részekben engem nem zavar. Továbbra is nagyon szeretem a sorozatot. Én még ott tartok, hogy gertrudisz doktornõt bezárták a pincébe. Remélem ott fog megbolondulni vagy meghal a végén.

Sajnálom a leokémiás kislányt remélem nem fog meghalni.

Üdv: Ildimix
10/10
suxel 2013 okt. 22. - 20:10:07 10/10
(17/329)
de az tiszta olyan, nezd csak meg a szeme alatt milyen hulla. Mint aki a the walking dead-böl került elo

Koszi szinkron naccsaga :D :D sejtettem, hogy te vagni fogod :)
Neli 2013 okt. 22. - 15:44:48 Előzmény suxel
(16/329)
kis zombi :D :P
ha jól rémlik, Czetõ Roland a hangja, aki a Pecadosban volt Freddy-nek (Alfredo, JC) :) másról most nem ugrik be...
malvinkicska 2013 okt. 22. - 15:40:14
(15/329)
Antónia amilyen szemét azt már nehéz lenne utánozni mindenkinek hazudozik de remélem Veonica majd egyszer gatyába rázza Alejandro majd meg õrül a féltékenységtõl hogy férjhez megy Vero.A karakterek nagyon jók és izgalmas is minden rész mert Jorge Luis Pilat több sorozatot láttam már nagyon jó színésznek tartom Aracelyt szintén.Jöhetne már egy pártatlan rendõr vagy valaki aki rendet tenne a városban .
10/10
suxel 2013 okt. 21. - 20:40:25 10/10
(14/329)
a kis zombinak lucasnak, ki lett a szinkronja ezt tudja valaki? O volt az aki kilokte prudenciat a kocsi ele.
10/10
suxel 2013 okt. 21. - 20:37:31 10/10
(13/329)
guerra szerintem beirta magat a legnagyobb noi villanak korebe, hisz rengeteg gonoszsag irhato a szamlajara, nagyon kegyetlen volt. Tehat akkor ott jarnak, hogy megfojtotta a szeretojet a korhazban, mondjuk az megerdemelte, nem csiptem azt a nagyravagyo urget.
En a kis kopcos, kopaszt birom benne anibalt. Elszorakoztatott egy parszor a rohadekja.

Gertrudisszal a kallerrel, mi van mar, nem kovalyog meg elhagyatott helyeken, es nem tortent meg vele valami extrem, na jo nem extrem, inkabb perverz?
iriszke1 2013 okt. 21. - 20:18:12 Előzmény suxel
(12/329)
Na megtörtént a Gerra naccsága elsõ saját kezû gyilkossága. Majd halálra röhögtem magam amikor azt mondja: Én ezek után nem tudok aludni. (Vagy valami ilyesmit.) Bezzeg amikor kiadta a parancsokat már 6-8 esetben, hogy öljék meg akit akart, akkor tudott. Na meg most ártatlanul megvádolnak ismét koholt vádakkal hamis tanúval a Maxot, akkor is tud aludni ugye? Vagy 20 embernek meg kell halnia, hogy még gazdagabb legyen. De minek, amikor úgy sem boldog. Lassan elveszíti az unokáját is mert az is rájön milyen hazug ember.
malvinkicska 2013 okt. 19. - 12:42:57
(11/329)
A sorozatra térek elõször zavart hogy milyen büntetési módszereket alkalmaztak mert tudott hogy elmebetegnek minõsítették Gabriellát és milyen büntetési módszereket alkalmaztak mikor köztudott hogy nálunk bolondokról nem beszélünk csak pszíhés zavarban szenvedõkkel nincsenek zárt osztályok nagyon modern gyógyszerekkel kezelik õket stb engem íritált és abba hagytam a nézését mikor itt ott bogarásztam olvastam milyen jó sorozat akkor újra el kezdtem nézni nem csalódtam vannak benne olyan színészek akiket eddig még nem láttam legalább most meg ismerem.
10/10
suxel 2013 okt. 17. - 21:54:16 10/10
(10/329)
lesznek itt meg komolyabb aldozatok is max bortonbe kerulesehez kepest.