1/10
olahmiki1959 jan. 02. 02:41:25 1/10
(8/8)
Borzasztó, hogy ez a két, valamikor jól, tehetségesen induló figura mára a ripacskodás két élő szimbóluma lett!
Női hangokat egyáltalán nem tudnak utánozni, és még a maszkmesterek is nagyon gyengén dolgoznak, Esztergályos Cecíliát például Fodor Zsókának maszkírozták ki - hangosan nevettem -, Zalatnay Saroltának pedig rekedtes férfihangot kölcsönzött valamelyikük... Nem igaz! Ilyen vacakot nem is tudom, mikor láttam és hallottam utoljára!
Szörnyű!
És, ami a legborzasztóbb, hogy ahelyett, hogy eltűnnének már a süllyesztőben, egyre-másra jönnek az új műsorokkal, amik közül egyik rosszabb, mint a másik.
Egyedül a régi, archívumokból előbányászott jelenetek jók - amikben a hatalmas színészóriások szerepelnek -, azok mentik meg ezt a rettenetet, de azok sem mindig!
Változtatni fogok a pontozásomon, eddig 2 csillagot adtam erre a borzalomra, ezt most átváltom 1 csillagra, mert nem érdemel többet!
1/10
anonemde 2023 dec. 31. - 19:21:38 Előzmény olahmiki1959
(7/8)
Miért is áll rossz oldalon Bödőcs? Mert látja ezt a kis magyar tragédiát, amit a fiúk művelnek?
filoszemitabélus 2023 jan. 01. - 11:15:54
(6/8)
Amíg egy vita így folyik le, mint az alább olvasható, addig van remény. Sajnálatos, hogy nem ligetiz51 és olahmiki1959 ülnek Putyin és Zelenszkij székében. Mert így sajnos lehetséges opció, hogy egy év múltán csótányok (ők elég jól bírják a radioaktiv sugárzást)vitatkoznak egymással
9/10
ligetiz51 2023 jan. 01. - 10:54:26 9/10 Előzmény olahmiki1959
(5/8)
Így jogos a hozzászólása, sőt az érveléseivel is majdnem mindenben egyetértek. Csak úgy hirtelen bosszúságomban pontoztam fel (mert a 2/10-nél picivel jobb) és dobálóztam más nevekkel és más TV csatornával. Az, hogy "ebbe ne keverjük a politikát" nem lehetséges mert az említett humoristák mind-mind kötődnek egyik-másik oldalhoz....Mindig is így volt: Hofi, Sas stb. Egy kivétel azért volt, van a Laár András csapata. Nő ők nálam fényévekkel jobbak mindenkinél, humoruk páratlan (és politika semmi). Üdvözlöm, és én is kívánok Boldog Új Évet....sok-sok jó humorral fűszerezve.
1/10
olahmiki1959 2022 dec. 31. - 22:10:22 1/10 Előzmény ligetiz51
(4/8)
Bocsi, de ezt most nem nagyon értem, hogy hogy jött ide!
Csak nem politikát akar maga is ebbe belekeverni, mint nagyon sokan manapság?! (Ha magázódni akar, tiszeletben tartom...:)
Beszéljünk nyíltan.
Maga biztosan azt hiszi, hogy én baloldali vagyok, ezért ajánlja nekem az Aradi-Varga műsort, meg Bödöcsöt.
Mindegyiket utálom.
Csak én el tudok vonatkoztatni a politikától, amikor megítélek egy teljesítményt.
Aradi-Vargát nem találom tehetségesnek, Bödöcsöt igen, de nála azt sajnálom, hogy rossz politikai oldalon áll, és végtelenül elfogult az egyik irányba.
Bagi-Nacsa.
Ahogy írtam is, ők valamikor nagyon jól indultak, tetszettek, jók voltak. De ma már nagyon ellaposodott, amit csinálnak.
Csak tudja, nálam a parodista ott kezdődik, ha a hangja olyan, mint azé, akit kifiguráz.
Ők ketten nagyjából 5 hangot tudnak utánozni, és kész.
Forduljon el a képernyőtől, és próbálja meg kitalálni, hogy kit utánoznak.
Nem fogja eltalálni!
Az, hogy kimaszkírozzák őket, az még kevés.
Az igazi, nagy parodisták tudnak 20-30 hangot is utánozni - Markos György, Éles István, Angyal János, stb.
Könyörgöm, ebbe legalább ne akarjunk belekeverni politikát!
Boldog Új Évet minden kedves fórumozónak!
9/10
ligetiz51 2022 dec. 31. - 21:10:30 9/10 Előzmény olahmiki1959
(3/8)
Nézze a Bödöcsöt meg Aradit, magának az való az ATV-n. Ez... van akiknek mégiscsak jobb.
10/10
Fercsó 2022 dec. 31. - 19:54:11 10/10
(2/8)
Fecó
1/10
olahmiki1959 2022 dec. 31. - 14:42:09 1/10
(1/8)
Ez a két szerencsétlen figura valamikor - az ősidőkben - tehetséges volt.
Aztán elindultak lefelé, és ma már sokkal inkább ripacsok, mint parodisták.
Erőltetik ezt az egészet, szenvednek - mi, nézők is -, és a műsoraik egyre borzasztóbbak.