Téma: Bagolyvár Étterem és Borház

sofi 72 2010 szept. 19. - 20:06:07
(4/4)
A Bagolyvár bármely évszakban jó választás.

Nyáron gyönyörû a kilátás, ha pedig az idõ nem kedvez a teraszon üldögélésnek, a konyha feledteti ezt a kis hiányosságot.

Az étlap választéka nem túl bõséges, mégis mindenki megtalálhatja ami neki megfelelõ, mert elég változatosan van összeállítva. Tehát 10 pont.
A konyha valóban igazi "magyaros" ízeket produkál. A köretek valódi zöldségbõl készülnek, lásd pl. burgonyapüré, ami nem porból, hanem igazi burgonyából készül. :))))
Ami még fontos, hogy a "magyaros" receptek ellenére az ételek nem nehezek, nem zsírosak!!!!
Egy jó konyha teljesítményét Én a levesek elkészítésén mérem le elsõsorban. Mivel a legtöbb helyen idõ és pénzspórolásból egyszerûbb, ételízesítõkkel felturbózni az elsõ fogást, így ezek általában egyhangúak, szinte azonos ízûek lesznek. A Bagolyvárban nem ez a trend. A húslevesben megfelelõ mennyiségû hús, és zöldség található, ami a leves ízét szinte otthonivá "házivá" varázsolja. Ez vonatkozik a többi levesre is. Megfelelõ mennyiségû és minõségû alapanyagokkal készülnek, és ez érezhetõ is!!!10 pont.

A fõfogások ízletesek, változatosak, a bélszín tökéletes, a vad elsõ osztályú, a csirke porhanyós, stb....!!!!!

Ami fontos, hogy az étlapon található hangzatos nevek, valós élvezetet takarnak!!!!!!

Egy valami van, amivel nem voltam tökéletesen elégedett, az pedig a kiszolgálás. Persze nem minden pincérre vonatkozik ez a vélemény.

A fiatalabb generáció fanyalogva, morcosan "dolgozik", ám az idõsebb kiszolgáló személyzet még mindig lelkes (legalábbis így mutatják) így, ha szerencsénk van, Õket kapjuk!!:)))

Ez senkit ne törjön le, mert még akkor is megéri ide betérni a Séf miatt, ha esetleg az ifjabb felszolgálókkal kell beérnünk..:!!:)))))

Jó étvágyat!!:))
blackman 2009 jan. 26. - 15:34:22
(3/4)
Basszus,nagyon igaza van az elõttem szólónak!!!!!!
MODERÁTOROK kéretik kijavítani a honlapcímüket a http://www.bagolyvarpecs.hu/ -ra!!!! Aki fent jár majd a honlapon,az láthatja,hogy mennyire csodálatos helyen van!
Elõre is köszönöm!
Nincs1 2009 jan. 26. - 13:31:57
(2/4)
Hát ezt alaposan mellélõttétek.
A bagoly.hu egy gyömrõi fogadó címe, a térkép pedig majdnem két kilométerrel odébbra teszi.
blackman 2008 szept. 25. - 17:39:48
(1/4)
Gyönyörû helyen van,a kilátás fantasztikus! A szobák valami hihetetlenül szépen meg vannak csinálva,a falon mindenféle hímzesek mintái vannak felfestve.Eszméletlen!Aki arra jár,feltétlenül nézzen be!