3/10
Kuttyánszki jan. 30. 12:34:14 3/10
(31271/31471)
Tegnapi morbid fekete humor:

Miki a klinikai halálban könyörög Rudinak, h engedje ki... "..engedj ki! Legyen szíved!"
Rudi: : "Na ,az pont nincs.." 🥺

Patrick Macnee jan. 29. 23:00:13
(31270/31471)
Végre Tóbi és Kristóf pápá🤧🤥..tábla avatáson + esküvőn mennyi jó nő😍😍

Májkül látomások amikor küzdöttek érte az jó volt, elsimerem👌🙏

Hoffer Józsi, Tóni, Csabi😎💯💥
Patrick Macnee jan. 29. 00:00:12
(31269/31471)

én ,,régen' eddig nem láttam..de ez az emléktábla olyan szájbarágós, h valami történni fog vele tutira xD

Patrick Macnee jan. 28. 23:57:56
(31268/31471)
Fúúú...ez a Tóbi meg Kristóf szappanopera..már nagyon cringe!,..😡🤬
a.dani0227@gmail.com jan. 28. 21:31:08 Előzmény Mister P
(31267/31471)

És még mindig nem tudjuk mi a bosszú tárgya. De később se derül ki, csak annyi, hogy az apja Zoltánt hibáztatta a kudarcai miatt. De ugye a nem Berényieket is szívatja. Na meg Zoltánnak is az volt a bűne, hogy jobb volt abban, amit csinált. MaciLaci meg nem asztalosinasságot választotta GergőFater mellett, hanem Zoli VHS kazetta másolós bizniszét, ami jobban fizetett, és ezért kollektív bűnös minden Berényi.

5/10
Mister P jan. 28. 15:30:17 5/10
(31266/31471)
Ez a Gergő egy fasz. Ezt az se érdekli, ha a testvére börtönbe kerül, csak a hülye bosszúja végbemenjen. Timi se az eszéért szeretjük;

ha már betelefonál egy ilyen radióműsorba, miért kell minden infót elpofáznia??? (úgy értem a neveket).

3/10
Kuttyánszki jan. 28. 10:22:38 3/10
(31265/31471)

A két " homo sapiens" húzzon már el végre a nagyvilág valamely pontjára, hihetetlen ez a vergődés már ..😖
Amúgy itt mindenki csak úgy kapja a felkéréseket , ajánlatokat világvárosokba!..🤔🤣

3/10
Kuttyánszki jan. 28. 10:13:58 3/10
(31264/31471)

Aliz k. bunkó ( udvariatlan, sértő és ribancos) volt a golfpályán, - így nem lehet viselkedni! 🤮

3/10
Kuttyánszki jan. 28. 10:09:54 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31263/31471)
Jók ezek a memoárok, akkori kommentek,- kár, h a f.k. írók nem tanultak belőlük. Mint tudjuk szinte napról - napra íródtak az epizódok. Lett volna mód hasznosítani a véleményeket. 😏🙄
a.dani0227@gmail.com jan. 26. 08:14:04
(31262/31471)

Az lenne csak a fordulat, ha minden, ami a lövés után történik, csak Miklós képzelgése ill. jövőbe látása, azaz, ez csak egy álom, és Miklós pontosan látja, hogy mi fog történni vele, hogyan fogják kijátszatni a testvérek, és például a karácsonyi részben az lenne a csattanó, hogy onnan folytatódik a történet, hogy Nóra ébresztgeti Miklóst, miután véletlenül lelőtte. Miklós pedig mindennel tisztában volna...
Kár, hogy nem lesz ilyen.

Azért ez jó volt:
Miki : Magdi néni mondott vmit Zoliról, de nem tudta kifejteni, mert az orvosok visszahoztak..
Gizi : Jajj, pont a legizgalmasabb résznél! :D

a.dani0227@gmail.com jan. 26. 08:12:39
(31261/31471)

"Ki az a Karcsi?"

Teljes neve: Fényképesshy Harmath Károly

Gyermekei (?): Harmath Gergely és Harmath Szonja

Különös ismertetőjele:

Egész életében 1, azaz egy darab fénykép készült róla - a gyermekotthon-beli társai körében -, ezt követően soha (családi rendezvények, esküvő, gyerekek születése, babusgatása, stb.) nem fotózták le, vagy ha le is fotózták, elfelejtettek a gépbe filmet tenni. Erre utal, hogy a gyerekeinek is kizárólag a fent hivatkozott kamaszkori kép áll róla rendelkezésre, soha más képét nem nézték.

Élete és kora:

Fényképesshy Harmath Károly fiatalon született Berényi Balambér gyermekeként, aki meglátva nyomifejű fiát első intézkedésként bebaszta egy nevelőotthonba. A kis Karcsit a nevelőotthon szigorú tanárai, Berényi Kázmér és Berényi Ursula sokat szívatták, ezért meg is állt a fejlődésben.

Kitörési lehetőségként Nemberényi Novák László felajánlotta neki, hogy nyissanak közös asztalosműhelyt, de aztán rájött, hogy ott dolgozni kell és a seftelésből jobban meg lehet élni, így visszatáncolt.

Karcsi végül egyedül nyitott asztalosműhelyt a Berényi utcában és elvette feleségül Berényi Lujzát.

Lujza a házsártos feleségek mintapéldánya volt, sokat szemétkedett Karcsival. Mivel azért Lujza néha megengedte Karcsinak, hogy megkefélje, végül megszületett a kis Harmath Gergely, akit dr. Berényi Béla szülész és nőgyógyász hozott a világra a Berényi téri idegklinikán.

A szülész a gyerek világrajöttekor megjegyezte, hogy "de hasonlít ez a gyerek kuzinomra, Berényi Zoltánkára, vagy nem is, inkább a postásra, Berényi Gézára", ami ismét nagy trauma volt Karcsinak.

Kislánya, Szonja születésekor már jelen sem volt, mert félt, hogy a lánya néger lesz, vagy ami még rosszabb, Berényi.

Karcsi apai útravalóként a következőket súgta a kis Gergő fülébe: "Növessz baromi vastag szemöldököt, készíts naponta legalább tíz appot és állj bosszút minden Berényin!"

Gergő ebből csak az utolsót értette meg (az appot akkor még nem találták fel, az csak az akkorra súlyos alkoholistává vált Karcsi víziója volt), és a bosszúra is szart vagy 30-35 évig.

Karcsi végül hozzájutott egy nagy tétel Berényi sörhöz, amit addig ivott, amíg megmurdelt.

Fél éve Gergő és Szonja egy étteremben Berényi módra készített csülköspacalt evett, és Gergő foga kitört egy csontszilánktól.

Ekkor elkezdett vérben forogni a szeme, habzani a szája és elkezdett üvölteni: "Most megdöglik minden Berényi! App! Szóltam!"

Na azóta élvezhetjük a Harmathok jelenlétét a sorozatban.

a.dani0227@gmail.com jan. 26. 08:11:48
(31260/31471)

Ez a 20 éves jubileumi rész se volt semmi.

""Okt. 26-án minden kiderül..." Kiderült egyáltalán vmi, azon kívül, hogy Miki megmarad?"

Úgy tűnik, megint nézők képébe hazudtak egy orbitálisat....

Ami nem derült ki:

- Kicsoda valójában Szonja és Gergő és mit akarnak, mi az a hatalmas sérelem, ami miatt a bosszúhadjárat folyik, lebuknak-e? (Mondjuk az a minimum lett volna, hogy ez kiderül, már hónapok óta húzzák ezt a szálat.)

- Mi van az önkormányzattól elhozott iratok között? (Erre még csak utalás sem volt.)

Ludwig : Te ásattad ki a holttestem, hogy eltüntesd örökre, ez egy nagyon aljas húzás volt tőled!
Miki: Te meg képes lettél volna megöletni as feleséged!
Ludwig : Most nem rólam van szó... :D

"Mondjuk leginkább azt gondolom, hogy még a forgik sem tudják, mit is vétettek Berényiék a Harmath testvérek ellen. Elkezdték ezt a bosszú szálat, hogy legyen valami izgalom és gondolták, hogy majd idővel eszükbe jut valami okos indok is. Mivel még most sincs ötletük, húzzák az egészet mint a rétestésztát."

Előzetes 2058-ből (459654-dik rész):

Gergő bácsinak szorulása van, ezért készít egy szaráskönnyítő appot. Amikor végre sikerül neki, ideges lesz, mert a seggtörlő appot nem vitte magával.

Szonja néni érdeklődik Gergő bácsinál, hogy elkészült-e a 89764-ik ördögi tervével, de nem, mert még mindig az elsőt csiszolgatja.

Az továbbra sem derült ki, hogy Gergő bácsi és Szonja néni kicsoda és miért akar bosszút állni, de előkerül egy levél, amelyben az szerepel "Álljatok bosszút értem a mocsok Gerényieken, Apátok".

Amikor Gergő bácsi rájön, hogy 40 éve tévedésből áll bosszút a Berényieken, megőrül, de a főorvos úr biztosítja, hogy az eddigi állapotához képest ez nem nagy változás.

Szonja néni Berényi Miki tata 90-edik születésnapján elnézést kér, hogy 40 éve tévedésből szemétkedik minden Berényivel, de sajnos arra már ő sem emlékszik, hogy tulajdonképpen miért is.

Végefőcím: 2167-ben a 23678999-dik részben minden kiderü! (Vagy nem.)

Patrick Macnee jan. 25. 23:18:52 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31259/31471)
Ezt szétadom xD lemaradt a két fogykó, Tóbi és Kristóf..k. idegesítőek voltak már..és ezek a nyafogó gépek elvileg 30 évnél idősebbek,,pfff

azért Krisz ma egy pillanatra a régi lett, h jól bemosott a jelentgetős hernyó Ádámnak..🙏👌az meg a legalja volt, ahogy Novák leöntötte kávéval gazella laptopját..fú de szánalams egy jelenet volt..🖕már csak Armand normális szereplő, de ő is idegesítő tud lenni Böszme, meg csőrmester miatt..jó, h keveset játszik, mert az ember nem utaálja meg egyből xDxD

3/10
Kuttyánszki jan. 25. 22:16:12 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(31258/31471)

A forgi gyorstralpalón azt is kikötötték, hogy tilos a kommenteket olvasni, nehogy eltérítse a f.k.írót a hülyevonaltól!..😵‍💫

3/10
Kuttyánszki jan. 25. 22:10:16 3/10
(31257/31471)
A vissza- visszatérő motívumokból kimaradt:
időnként valaki berohan az utcáról lihegve, az óltöztetők által bevizezett ( "izzadt " )pólókban.. futásból , kezében vizespalackkal 🤣
a.dani0227@gmail.com jan. 25. 21:04:15
(31256/31471)

"A Berényi Kft. annyira megy, hogy Mikiből milliárdos lett.
De a többi tulajdonoson ez érdekes módon nem látszik... vagy igen?"

Miki anyagi helyzete is olyan, mint a gumifalú lakások mérete: ha kell egyszobás, ha kell ötszobás...:)

Ha jól emlékszem, nemrégiben történt, hogy Miki nem tudott adni Nórának könyörgése ellenére sem zsét az ügyvédi irodába való betársuláshoz, mert hogy nincs semmi pénze.

Akkor "kalapozták össze" neki a pénzt (úgy emlékszem, még a Műfaszárus és Lacafasza is ott voltak, azaz az ő pénzükre is szükség volt), azzal, hogy ez a hála a sok-sok évi zseniügyvédi tanácsaiért.

Aztán nem telik el néhány hét/hónap (a franc sincs tisztában az idővel a BK-ban), már van pénz megvenni azt a házat, ahol Hannáék szerkesztősége van, van pénz Hannáék lapját milliókkal támogatni, van pénz Blamázsnak sportkocsit venni, és van pénz Kishencegnőm iskolai alapítványát "jól látható összeggel" (gondolom ez is milliókat jelent) támogatni.

Gondolom a BK forgi gyorstalpalón az első órán tanítják, hogy "eszedbe ne jusson még két hétre visszamenőleg sem megnézni az előzményeket, az csak összezavar".....:)

a.dani0227@gmail.com jan. 25. 20:56:28 Előzmény Kuttyánszki
(31255/31471)

Anno mikor én már rég nem néztem csak a z Index fórumot olvastam:
Már mások is kezdtek elpártolni a BK-tól:

Szerintem én mostmár leállok a BK nézésével. Tudom-tudom, nem kell a fejemhez vágni, hogy velem nem veszítenek semmit, de azért ha megengeditek, szeretném leírni, hogy miért döntöttem így.

Igazából már a tegnapi epizódot is kihagytam, csak úgy a háttérben ment, miközben egyéb elfoglaltságot végeztem.

A döntésem oka misem egyszerűbb....nincs számomra szimpatikus karakter. De még ha ennyi lenne....a szereplők 90%-át UTÁLOM!

Nézzük csak...

1. Gergő - Szomorú, ami az apjával történt, de akkor is egy pszichopata elmebeteg, akinek börtönben a helye. Megmérgezték a vizet leszarva, hogy hány ember fog ebbe belehalni, és nyugodtan lehet magyarázkodni, hogy Timi sem halt bele, de akkor sem érdekelte őket, hogy kin taposnak át a céljaik érekében. Ádám lakásába is betört, baltával szétverni a gerendát, és persze-persze nem jelenti fel, mert a forgatókönyvírók azt akarják, hogy maradjon a karakter. Petivel is amit művelt, az rohadtul gusztustalan volt. Hányingerem van ettől a karaktertől. Annyira sem tudom komolyan venni a semmibőpl jött érzékeny énjét, mint egy öltönyös kisbabát.

2. Szonja - Kb ugyanazt tudom elmondani, csak annyi külömbséggel, hogy még a testét is áruba bocsátotta, hogy bosszút tudjanak állni. A Balázzsal való kapcsolata gyomorforgató. Teszi a kis ártatlant, a szende szüzet, meg az igazságos, talpig becsületes embert, persze ki hiszi el ezek után? Egyáltalán nem leszek képes megszerezni még akkor sem, ha feltalál egy gyógyíthatatlan betegségre való ellenszert, mert a folytonos mártirkodása erőltetett.

3. Balázs - Hátbatámadta a legjobb barátját, a szerelmét, a saját apját... Ki a francnak szimpatikus még balázs? Mindenkin áttapos aztán pedig néz, mint borjú az újkapúra, nagy boci szemekkel, hogy ugyan miért utálja őt mindenki?

4. Natata - Egy igazi nagy gyökér. Azt a lányt elkergette, aki szerette őt, még annak a tudnak az ellenére is, hogy csak azért érdeklődött utána, mert Rudi szívét kapta meg. Persze, kiderült h mégsem, és azután már nem is érdekelte a kiscsaj. Na az meg a másik fele, hogy folyamatosan Gergőt védelmezte, még akkor is, amikor szétverte a gerendát, és amikor Petivel balhézott, akkor is az ő pártját fogja, és annyira nagy gyökér, nem is látja mi folyik közvetlenül az orra előtt. Azt sem tudja mit akar, meg random hangulatváltozásai vannak, kiszámíthatatlan. Diliházba való. Szerethetetlen. Fingja sincs, mit akar az élettől, csak úgy van, de azért beleokoskodik mások életébe, mert azt hiszi, ő itt a király, mert fél évet járt pszichológia szakra.

5. Juli - Ki a franc szimpatizál már ezzel a nővel? Annyi pasija volt, hogy csak na. Már az Attilával való szerelmét sem tudtam soha elfogadni, de ez az utolsó Miklósos húzása már aztán tényleg a legalja. Főleg az, hogy addig féltékenykedett Jankára, míg Attila szakított vele. Mi a francot akar ez a nő már???? Néha olyan érzésem van, ő is sárgaházba való idegroncs.

6. Timi - Szerintem ez már túl van tárgyalva.

7. Alíz/Krisztián - UNALMASAK! Egy fikarcnyit sem tudom komolyan venni őket, kb 3x voltak már együtt az esküvő előtt is. Lucára sem figyelt oda soha Alíz, de azért kell még egy poronty. Kriszből is mi lett már? Egy tökre vagány srác volt, most meg egy papucs és Zsolt 2.0 keveréke. Nem érdekelnek.

8. Ez az új csaj, Adél - Már a pofáját sem bírom. És az a tudat, hogy Gergővel megy majd a romantika....ehh...méginkább elvette az egész érdeklődésemet a műsortól.

A Harmath testvérek bekerülése óta pocsék az egész. És most benn is hagyják azokat a szereplőket, akiknek a távozását vártam már egészen azóta, hogy felbukkantak!

Szóval ti nézzétek, ha akarjátok. Talán a ti kitartásotoknak meglesz a gyümölcse és kialakul valami érdekes az egészből, de engem már nem érdekel.

Könyörgöm, 90%-ban Gergő és Natasa pofáját kell bámulnom, mi ez már?! Ennél már Zsolt nyöszörgése is érdekesebb volt, abban legalább volt valami nyomasztó atmoszféra.

3/10
Kuttyánszki jan. 25. 14:00:02 3/10
(31254/31471)

Bár már múltkor " elköszöntem" és elengedtem a fobalat...olykor még belenézek,..
Tóbi és " neje" még itt vannak?!🫢 omg , mennyire kifújt már a sztorijuk,..épp ideje oszlódni..Oslóba ...vagy bárhova, de EL., mielőtt még túlzottan belemelegednének a témába, egymás ölelgetése , csókdosása, taperolása, 😏
Mostanra tényleg a hülye hajak, baromságok gyűjteménye ez a valaha jobb napokat látott, szerencsétlen sorozat:
A gizi mint író🫢..
A nyekergő aliz..🙉
Natasa,..🙈, Ádi...
Az igazi prosztó peti..
..ideje , hogy eltűnnek majd végre
És vannak az örökké visszatérően használt motívumok: piálás,
zabálás közben nyammogó beszéd .
bocsánatkérések..stb ( senkit nem zavart hogy a mikroportba minden behallatszik; rágás nyelés, nyál?! És, hogy az evés nem mindenkinek áll jól?!)

Es még most jön majd a legjava..közte az új Oszkár bicskanyitogató, irritáló alakja..megfűszerezve az apjával való cirkuszokkal😲

a.dani0227@gmail.com jan. 22. 08:29:34
(31253/31471)

"De én is örülnék, ha már végre kiderülne, mire ez a nagy bosszúszomj."

Az ilyen jellegű "bosszúállós filmek" általában úgy működnek, a néző tudja, hogy a főhőst mi vezeti arra, hogy kiirtson egy kisebb falunyi rosszfiút vagy leszámoljon valakivel, nem csak azt látja, hogy a bosszúálló minden általa ismert ok nélkül öldököl, de fingja sincs róla, hogy miért.

Nekem pl. nagy kedvencem volt Bronsonnal a Bosszúvágy, ott először részletesen bemutatták, hogy mi vezette a főhőst arra, hogy elkezdje legyilkolászni a rosszfiúkat és így a néző még azonosulni is tudott a tetteivel.

Így szerintem a BK-ban ez egy orbitális dramaturgiai baklövés, hogy a nézők elől ilyen hosszú ideig titkolják (amikor egyébként már semmi ok nincs erre, mert már kiderült, hogy Ördögék bosszúállni jöttek), ténylegesen mi motiválja Ördögéket a hülyébbnél hülyébb bosszútervek kiagyalásában, és hogy egyáltalán mi a retkes lófasz bajuk van a Berényiekkel (illetve pl. Attissal és a nemisberényi Petivel).

Így meg a néző nem tehet mást, vagy a pokolba kívánja a dússzemöldökű Ördögöt a nővérkével együtt, vagy röhög az egész - egyébként szerintem vérkomolynak szánt - sztorin.

Dehát persze tudom, a hülye amcsiknál olyanok írnak forgatókönyveket, akik értenek hozzá, a BK-ban meg a kétnapos forgi gyorstalpalón végzett titánok, esetleg Várkonyi papa, ha ahhoz szottyan kedve, mert ez csak így megy.....

Tintás Barnes-sztori is lehet. Nem biztos, hogy a Berényiék tehetnek az apjuk sikertelenségéről, csak éppen őt okolják. [ És pont ez a helyzet ]

a.dani0227@gmail.com jan. 22. 08:28:13
(31252/31471)

Volt már a mérgezéses szál?

Anno így írtunk órla:

"Mivel szokás szerint nem mutatták az Ördög feljelentését sem, elképzeltem:

Tisztelt Vízmérgezésügyi Hatóság!

Alulírott Ördög Gergely ezúton bejelentem, hogy a Berényi Építőipari Kft. vízüzemének szigorúan őrzött központi raktárában (ahová az sétál be aki akar, mert az összes őr süket, vak és hülye, én is be tudtam menni, meg a húgom is), a jobb oldali raklap alsó sorában, a jobb oldali kartonban, a középső sor második kartonjában, és felül két kartonban is mérgezett víz van (minden kartonban 1-1 palack)

Hogy a vizeket ne kelljen sokat keresgélni meg is jelölte a palackokat valaki, nem én, az biztos, szóval azokat keressék, amelyiken van egy kis cimke, hogy "Mérgezett! Ezt keresd!"

A vizeket a mocskosaljasszemét Berényiek mérgezték meg, hogy kiircsák Svejc teljes lakosságát, vagy ha azt nem is, legalább jól megfosassák őket. A vizeket Juan Pedro Alvarez Gonzaleznek, a neves svejci vízimportőrnek akarják elpasszolni.

Aztatat ne kérdezzék, hogy ezt honnan tudom, de biztos nem álmodtam, mert az Ördög nem alszik, tudom és kész, a Berényiek meg vesszenek! Aztatat se kérdezzék, hogy miért, mer arra már nem emlékszem. Már azt, hogy miért vesszenek a Berényiek, de vesszenek, és mind.

De biztosan semmi közöm a mérgezéshez, hogy rohadjon meg minden Berényi és zárják be a gyárukat!

Ördög Gergely
profi tervgyártó, applikációkészítő és vízmérgező, ja nem is, az nem
"