a.dani0227@gmail.com dec. 25. 07:57:17 Előzmény Patrick Macnee
(29597/29597)

Mindig mindenért Miki a hibás a Bk alaptörvénye. Idegbeteg módra rontanak be hozzá, és ordítoznak a lakásban meg selejtezik az étkészletet. Miki helyében már rég kivágtam volna a pattogó Nórát Atist, Bambát stb. hogy a kijárat ott van arra, és otthon vagdosd földhöz a tányérokat pláne azért ne itt cirkuszolj, amit a kedves pasid követett el. Meg miaz, hogy undorítóbb ember nálam nincs, mikor nme én baxtam teherbe a nagynénémet, nem én xartam arra, hogy úgymaradt, nem én voltam, akinek a kétes ügyei miatt rálőttek a temetőben. stb.

Ez a Zsufi féle cirkusz is érthetetlen. A kiállítás eleve, tehetséges fiatal, még fel nem fedezett művészek műveiről szólt nem? Zsemlefejű Oszkár így lazán belefért volna. És akkor mi van ha kiderül, hogy az övé a kép? Ha ennyiért vették meg akkor ennyit ér, ha egy ragasztóval felragasztott banán is érhet milliókat akkor egy gyerekrajz miért nem? Mi szükség volt a csövest összeszedni? Névtelen volt a művész és kész. Mi van akkor ha megírja a tenyérbe mászó riporter, hogy Zsufi volt a művész? Mivel bizonyítja? Egy állítás egy tagadás. Mitől lesz értéktelen egy kép és kell azonnal visszavenni ha kiderül, hogy a művész, aki festette nem teljesen komplett? Rengeteg elmebajos drogfüggő és alkoholista művész volt már pl. Van Gogh is levágta a fülét és LSD függő volt, mégis értékesek a képei. John Wayne Gacy képei is sokat értek, aki sorozatgyilkos volt. Az utcán összeszedett csövesnek meg ha jól emlékszem az volt a bűne, hogy orvosként haldokló betegeken próbált segíteni nem engedélyezett gyógyszerrel. Ha a tényeket nézzü csak akkor egy végstádiumú betegnél már sokat nem tudott ezzel ártani, hiszen akkor is meghalt volna, ha nem játszik Mengelét és kisérletezik alternatív gyógyszerekkel. Ha pedig így meg tudja gyógyítani akkor ünnepelt hős lehetett volna.

Patrick Macnee dec. 24. 22:42:22
(29596/29597)
Tudtam,,h ez lesz: megint Miki lesz a hibás, mert elverték a köcsög zsarolót....pfff Nóra ügyvédként ennyire agyhalott nem lehet, és még a hibáját sem képes elismerni... 😡🤮
3/10
Kuttyánszkikutya dec. 24. 10:16:27 3/10
(29595/29597)
Alig várom, hogy hozzájussak az olvasáshoz!🤓
Addig is boldog, békés Karácsonyt!
( mert a Bk zavaros idősikjaitól eltérően ITT karácsony van, hideg, ahogy és amikor kell!😂)
🌲
a.dani0227@gmail.com dec. 24. 10:04:43
(29594/29597)
Csatlakozva hozzád: És egy kicsit azt is jobban cizellálhatnák a címzettek, hogy a ruletthuszár mi a faxszal zsarolja egyáltalán a Kft-t? Milyen alapon akarja ő perelni a Kft-t? (Ha gond volt az adás-vétel körül ezt az eladó tehetné meg, az meg nem a zsaroló volt.)
Ha a ház eladója perelni akarna, a ruletthuszár ezt hogyan tudná megakadályozni?
Ja meg egy ingyeninfó (ha már nincs jogi szakértője a produkciónak).
Ha valaki perel, az első dolog, hogy be kell perkálnia a perérték 6%-át perilletékként.
Ha a zsarolónak nincs egy vasa se, ezt az összeget honnan fogja előteremteni?

És mindezt a Nóra ügyvédnő miért nem vágja a ruletthuszár pofájába?
Mint a nagy klasszikus megmondta: kurvát faxszal, ügyvédet perrel nem lehet fenyegetni.
Akkor a Nóra ügyvédnő miért nem hajtja el a vérbe a perrel fenyegetőzőt?

E helyett a szál helyett inkább egy kis Kanga és Geyza megint összeházasodik és megint elválik sztorit kellett volna kreálni, abban legalább van gyakorlatuk.

Ebből meg megint az fog kisülni, mint amikor tavaly beleírták a szentestét a sztoriba, aztán karácsony első napján már mentek dolgozni, meg iskolába.
a.dani0227@gmail.com dec. 24. 10:04:19
(29593/29597)
Ez a zsarolós szál ismét ordibális hülyeség plane hogy így fosnak tőle

Idézet

Közületek érti valaki, hogy a Berényi Kft. által tizenévvel korábban megvásárolt ház és lakások (amelyre vélhetően van szabályszerű adás-vételi szerződés, és a tulajdonjogot bejegyezték az ingatlannyilvántartásba is) miért nem a Berényi Kft. tulajdona? Továbbá, ha bármi gond lenne is, a leröttyent szerencsejátékos faszi hogyan tudná elsikálni a dolgokat?

Mivel privatizációról beszélnek, a házat Berényi Kft. a helyi önkormányzattól vásárolhatta meg (a lakóépületeket legalábbis az önkormányzatok értékesítették a 90-es évek első felében), így az adás-vétel érvényességét csak az eladó önkormányzat vitatathatja (de ennyi idő után erre nem sok esélye lenne). Ezt pont Nóra ügyvédnő ne tudná? Ha meg az önkormányzat netán mégis be akarja perelni a Kft-t, ezen hogyan tud segíteni a ruletthuszár?

Pár hónapja már szó esett itt arról, hogy a forgik valamiért imádnak jogi jellegű szálakat beleírni a sztoriba, kár, hogy nem értenek hozzá, egy, a forgatókönyvet szakmailag lektoráló jogi tanácsadóra meg úgy tűnik nem fussa producer úrnak. Ebből meg ilyen marhaságok jönnek ki. (Lsd. pl. Kanga és Geyza válóperében a tárgyalótermi jelenet.)
Patrick Macnee dec. 24. 08:55:31
(29592/29597)
BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN KEDVES TOPIKLAKÓNAK! 🎁🎄
Patrick Macnee dec. 24. 08:52:52 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(29591/29597)
Most majd megint az lesz, mert

Ati, v Géza összeverte a zsarolót.

Patrick Macnee dec. 24. 08:51:22 Előzmény Kuttyánszkikutya
(29590/29597)
Jó, de te már nem vagy gyerek xD🤣
a.dani0227@gmail.com dec. 23. 17:41:21 Előzmény Patrick Macnee
(29589/29597)
Unalmas már hogy kiderül valakiről valami titok és egyből mennek át Mikihez orditozni mintha mindenért csak ő lenne a felelős
grizlee13 dec. 22. 20:12:37
(29588/29597)
Vanda buliban van de amúgy még mindenki fent van Claudia dolgozik, Nóráék is stb. Mikor kezdődött az a buli délután? :D
3/10
Kuttyánszkikutya dec. 21. 13:53:56 3/10 Előzmény Patrick Macnee
(29587/29597)
Petya a legjobb arc; laza, humoros, jól néz ki és szíve is van.
3/10
Kuttyánszkikutya dec. 21. 13:49:48 3/10 Előzmény Patrick Macnee
(29586/29597)
Ebbe az utolsó részbe belealudtam, de rémlik, régről, a festmény elkel☺️ Én is utálom , ha puszilgatnak, mikor én nem akarom.. ez totál normális dolog.🫣
Patrick Macnee dec. 21. 11:18:26
(29585/29597)
Zsufi kiállításán is Oszi képe kel el nagyon drága áron,,..elég logikus,,tényleg. 🤷‍♂️Előtte h kereste a meglepit, függöny mögött, szendvicses tál alatt..,,és kül. is, utálom,ha puszilgatnak xD
Patrick Macnee dec. 21. 11:16:23
(29584/29597)
Nóra meg átmegy rombolni más lakásába? Inkább otthon törjön zúzzon, h megint kiderült vmi a koboldillájáról,,gyere megsimizem a kis buksidat vérfertőző atti, mert még szinte gyerek voltál..,, 🤮🤮
Patrick Macnee dec. 21. 11:13:27 Előzmény grizlee13
(29583/29597)
És még némi izmot is szedett magára xD
3/10
Kuttyánszkikutya dec. 21. 09:13:32 3/10 Előzmény ATTii
(29582/29597)
Igen, már többen írtuk többször ...Meg a vedelés! Valami iszonyat ahogy a nők is piálnak,..
Valami gond van, hajrá elő a piát!🤢🤮 Ha nincs gond, akkkor is!
A fk írók bemutatkoznak.. 😏🙄
grizlee13 dec. 21. 08:18:45
(29581/29597)
Pite hogy nyomta a léggitározást :D nagy respect neki óriási jelenet volt.
ATTii dec. 20. 21:26:19
(29580/29597)
Mindenkinek ez a tele pofával zabálás közbeni dumálás egészen undorító.
grizlee13 dec. 19. 11:55:31 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(29579/29597)
De már Szabi is szólt neki hogy a vendégek elmennek miatta a Rózsából. :D Az se érdekelte, folytatta tovább a hamis harmónikázását.
3/10
Kuttyánszkikutya dec. 19. 11:30:22 3/10 Előzmény Patrick Macnee
(29578/29597)
Púpos, baromi rossz tartása van , előrenyújtott nyak, púpos hát..ez később egyre inkább így lesz. Hangja is egyre rekedtebbé válik ,...