Téma: Beatünnep

7/10
breeder 2015 jan. 01. - 21:06:25 7/10
(4/4)
Tegnap örültünk itthon a családdal, hogy végre van mit nézni és hallgatni a tv-ben, mert hát mégis csak Szilveszter van, és a többi adón (szinte) nem volt semmi érdemleges.
Aztán úgy eltelt a Beatünnepbõl kb 10 perc (sajnos nem mértem meg pontosan mennyi idõ telt el, így kb csak saccolni tudok), és jött Vastag Csabuci. Én elõször azt hittem, ez egy vicc, de tényleg õ következett. És akkor valami nagyon nagy méreg fogott el mindnyájunkat, mert valami hihetetlen rosszul énekelt. Hamis is volt, az énekhangja nem passzolt a szám stílusához, egyszóval maga volt a katasztrófa...
...Ennek ellenére mi itthon még mindig elég kitartóak voltunk, és gondoltuk, ennél csak jobb jöhet ezután!!!!! Erre fel megérkezett Tóth Gabi. No, õ nála szakadt el a cérna! Csak kiabált, semmi élvezhetõ nem volt a hangjában. És akkor itt számunkra véget is ért az Illés koncert, mert nem bírtuk tovább ezt a rettenetet és (fájó szívvel, mert bár nagyon kedveljük Illésék zenéjét!) elkapcsoltunk! :S
offtopic
steven black 2015 jan. 01. - 13:09:09 Előzmény proskit
(3/4)
Lehet,hogy Szörényi leventéék nem olvassák a hozzászólásomat,de el kell mondanom a véleményemet!
Egy szóval:SIRALMAS VOLT!!!!Régen ILLÉS klub tag voltam,akkor nem gondoltam,hogy egyszer Leventéék idáig
le alacsonyodnak. Kezdjük:Vastag testvérek JAAAAJ ...a bolond lány azt hittem rosszul hallom Levente ehhez
adta a nevét???!Tovább:Jött egy fehér ruhás senki ugrált mint egy bak kecske egy ideig nevetséges volt
aztán egyre idegesítõbb!!!Itt szakadt el a cérna!!Levente egykor te voltál nekünk a zenében minden!!
Ne add alább!!!!ne rombold amit fel építettetek!!
Tisztelettel :Steven
8/10
doktormacko1 2015 jan. 01. - 12:07:02 8/10 Előzmény proskit
(2/4)
Igazad van , de ha arra gondolsz , hogy dec.29.-ei koncert felvételét laadták két nap mulva , akkor azt hiszem elnézhetõ ez a kis baki. Az 50-es 60-as korosztálynak élmény volt megnézni ezt az elõadást , még akkor is , ha az ember nem volt Illés rajongó ( mint magam sem ). Mindenkinek csak ajánlani tudom , ha van lehetõsége , nézze meg.
proskit 2014 dec. 31. - 17:08:00
(1/4)
"magyar koncertfilm, 95 perc, 2015"

Vetíti az RTL Klub 2015. január 1-én, 0:10-kor.
Ha jól látom, 9 perc elég ahhoz, hogy az utolsó símításokat elvégezzék, és adásba tegyék a filmet.
Nem irígylem a stáb szliveszter éjszakáját!