Téma: Ben Hur

7/10
beaboszi 2017 máj. 18. - 17:52:58 7/10
(11/11)
Úgy mentem el megnézni, hogy elõtte már olvastam itt a sok negatív kommentet, így nagyon kíváncsi voltam.
Abszolút megértem, hogy ez a fajta humor nem tetszik mindenkinek, nekem sem tetszett benne minden és néha annyira hadartak, hogy nehezen tudtam az egymás utáni sok beszédet és poént felfogni (bár ez lehet, hogy az én fáradtságomnak volt köszönhetõ). De emellett nagyon tetszettek a díszlet megoldásai, hogy az elemeket nyitogatva mindenhonnan egy-egy újabb helyszín jelent meg. A kivetítõ is jó megoldás volt és rajta az "elrejtett" poénok is. A jelmezek és a díszlet tekintetében szerintem kifejezett sok jó ötlet és megoldás volt. A színészekkel is elégedett voltam, Trecskó Zsófia szerintem remek komika és Simon Kornél Jézusán még most is nevetgélek magamban. :D Valamint jól keveredett a szerep szerinti társulat magánélete a történettel.
Sajnos azon az elõadáson is, amin én voltam kb. 20 perc után elmentek páran... :( Szerintem aki nagyjából tudta, hogy milyen elõadásra ült be, az nem lepõdött meg azon amit látott, nyilván ez nem a Ben Hur teljesen komolyan elõadva, rengeteg emberrel és hatalmas csatajelenetekkel. Viszont mellettem többen hangosan röhögték végig az elõadást, úgyhogy úgy tûnik, hogy ez az elõadás, nagyon ízlések és pofonok kérdése. Én összességében örülök, hogy megnéztem, de többször valószínûleg nem nézném meg.
10/10
Nemeske67 2017 máj. 14. - 20:02:13 10/10
(10/11)
BEN HUR Fantasztikus, nagyon jól éreztük magunkat!!! Szenzációsak voltal a szinészek! Köszönöm!!!
9/10
kran 2017 máj. 01. - 16:09:54 9/10
(9/11)
Aki szereti az angol humort annak tetszeni fog.A hozzászólásokat olvasva talán egy kis lazaság hiányzott a negatív kritikát megíróktól .Nekünk tetszett!
3/10
Siendor 2017 febr. 27. - 10:03:41 3/10
(8/11)
Aki nem szereti a Monty Python-t annak nem ajánlom. Aki szereti az pedig véletlenül se menjen el!

A szünetben elment a nézõk harmada. Valószínûleg azért nem többen, mert ha egy pár felének tetszett, akkor a másik fele maradt, meg hát van aki nem "mer" hazamenni. A végén a nézõk fele nem tapsolt. Nem véletlenül. Azon gondolkodtam közben, hogy ha a Geszti írta volna a szöveget, aki már fénykorában is pocsék volt, ma meg még borzalmasabb, még akkor is sokkal jobb darab születhetett volna. Egyébként érdekes módon a színészek úgy tûnt, élvezik, a játékukkal önmagában nem is lett volna gond. Csak hát nem volt mit játszani.

Ócska borzalom, amin a borzasztó nézõtér sem segít, konkrétan 2-2 sor van egy "lépcsõn", ha a hátsóba vettél jegyet, akkor kb. egy gyerek is kitakarja a színpadot...

Hogy jót is mondjak: szerintem a díszlet, az effektek, hangosítás a jobbak közül való volt, a színészek sem rosszak. Ezért adtam 3 pontot 1 helyett...
steelprophet 2017 febr. 26. - 22:59:19
(7/11)
Ellentétben az elõttem nyilatkozókkal, nekem tetszett. Sõt a páromnak is, meg a párom tesójáéknak is a gyermekeikkel együtt. Két óra vinnyogás (röhögés), csak venni kell a poénokat. Nekünk átjött. Emlékszem anno a hetvenes évek végén mikor bemutatták moziban a Gyalog galoppot, arra is azt mondta mindenki, hogy micsoda egy förmedvény. Aztán ugye mi lett belõle... Hát kérem, erre tessék számítani!
1/10
mesziti 2017 febr. 21. - 00:13:11 1/10
(6/11)
Borzalom volt!!!! Elég gyorsan világossá vált, hogy ennek a darabnak nem csak a megnézése, de a megalkotása is nagy hiba volt! Hamar jött az elsõ mélypont, mikor lassított amerikai focis jelenetben a csecsemõ Jézust labdaként dobálták, leejtve a földre...
A többi borzalomról nem is beszélek, ami a szöveget, az izléstelen, gagyi poénokat és a szinészi játékot illeti!
Ezek után nagyon kev`esen múlt, hogy nem mentünk haza a szünetben... szerencsére Jézus halálát már nem volt merszük megjeleníteni!
Nagyon sajnálom, hogy Szerednyei Béla részt vesz ebben a szörnyûségben...
Még annyit, hogy ezek után minden nézõnek (fõleg a fiataloknak) kötelezõvé kellene tenni az eredeti film megnézését, nehogy már ez legyen az élményük a Ben Hurral kapcsolatban!!!
sbalcsi 2017 febr. 14. - 11:29:59
(5/11)
Ripacskodás, közönség tapsoltatása, falusi vurstli hangulat. Szünetben otthagytuk.
1/10
V.Peter 2017 febr. 13. - 19:04:18 1/10
(4/11)
Szörnyû volt!
1/10
AnnaKo17 2017 febr. 13. - 08:12:25 1/10
(3/11)
Imádunk színházba járni, de ez valami borzalom volt... A szöveg iszonyú alpári, viccesnek szánták, de inkább sírni lett volna kedvünk. A színésznõ visítása, hisztije miatt majdnem mi is haza mentünk az elõadás alatt. Mikor önmagát vonszolta(szó szerint rángatózott, és fetrengett a földön) ki a nézõtérrõl, az feltette az i-re a pontot. A színházi elõadások szégyene. A ripacs szó új értelmet nyert számunkra...Életünk során a legrosszabb elõadás amit valaha láttunk. Vasárnap este bármi mást szívesebben csináltunk volna, ha nekünk fizetnének se néznénk meg még egyszer. Igazából azokat sajnáljuk, akik ritkán jutnak el színházba és kifognak egy ilyen siralmas \"darabot\". :(
1/10
UhElgoog 2017 febr. 13. - 00:22:49 1/10
(2/11)
Teljes mértékben egyetértünk Marikával! Mi sajnos végig néztük a teljes esti elõadást, a szünet után se javult a helyzet, sõt... Borzasztó idõpazarlás, senkinek se tudnánk ajánlani! Többen elmentek már az elsõ felvonás alatt majd a szünetben is, érthetõ módon. Trecskó Zsófia valószínûleg rémálmainkban fog kísérteni minket rikoltozva, de Magyar Attila is alulmúlta önmagát. Olcsó bohóckodás, nem színházi elõadás ez a \"darab\". Nem a modern nyelvezettel volt a probléma, hanem a teljes szövegkönyvvel (aminek a színvonalát valahova a Mónika show és a Gyõzike show közé tudnánk belõni) és a szereplõk \"színészi játékával\".
Az egész elõadásban a díszlet volt egyedül értékelhetõ.
1/10
Én vagyok Marika 2017 febr. 12. - 18:26:13 1/10
(1/11)
A legprimitívebb darab, amit valaha is elõadtak a világtörténelemben. Erõltetett, egyszerû \"poénok\", mintha azoknak találták volna ki õket, akik a fingós vicceken szakadnak a röhögéstõl. A színészek túljátsszák a szerepüket, a folyamatosan visongó csajtól agybajt kaptam, a színészi tehetsége nagy nulla. Ohh, és a gagyibbnál gagyibb szóvicceket nem is említettem, amiben nyolcszázszor elismételték ugyanazt a hülyeséget, csak gyorsan, és kikényszerítették a közönségtõl a tapsot. Annyira mesterkélt volt az egész, úristen. Álmomban ne jöjjön elõ, a hideg ráz tõle, szünetben el is jöttünk, de mintha addig is egy örökkévalóság telt volna el. (Mellesleg, én már tíz perc után rohantam volna ki a ruhatároshoz, de sajnos pont a sor közepén ültem.) Értelmiségieknek, akik a Katonához és az Örkényhez vannak szokva, semmiképpen sem ajánlom.