10/10
offtopic
brrrrrrrrr 2012 márc. 04. - 06:19:19 10/10
(124/284)
Ez annyira igaz.
10/10
brrrrrrrrr 2012 márc. 04. - 06:17:55 10/10
(123/284)
***SPOILER***

Már csak azért sem értek egyet azzal, amit írsz, mert az intelligencia számomra magába foglalja, h az ember látja a jó és a rossz közötti különbséget, a gyerek egyértelmûen nem látta. Amikor beb@szta a sarokba, azt a gyerek mondta, h az egyetlen õszinte cselekedete volt, meg max. még te mondod, én úgy gondolom, minden tette õszinte volt. Nem tudom mit vársz egy szimpla anyukától, elsõ gyereke volt, nevelte, ahogy gondolta, h nevelni kell, ezért miért kell hibáztatni valakit, most mondod, h egy pszichológust is kijátszott volna ez a kölök, akkor pont a saját anyját nem?
Ráadásul az anyuka nagyon szerette, mindennek ellenére ezért esett nehezére bántani és ezért tudta utána, zsarolni a büdös kölke a sérüléssel.
A film fikció, ebben a filmben a gyerek a sátán gyermeke volt és nem a neveléssel rontották el. pl. amikor a nõ labdázott vele, látszott, mekkora türelmet tanusít felé. Meg hát ugye a kislány is milyen cuki-muki volt, pedig ugyanazok voltak a szülei...szóval nekem ne mondja senki, h a nõ hibája, egy kezelhetetlen sátán fiát senki sem tudta volna kezelni.

Hozzátenném, h régebben egy óvoda közelében laktam és láttam amikor vitték a járdán a bömbölõ, hisztizõ kölyköket és megrázta õket az anyjuk, én meg azt gondoltam magamban "Milyen anya az ilyen?". Aztán megértettem, h van egy bizonyos tûréshatár, van amit még le bírnak nyelni az anyukák...így mellékesen mondom, h ez a "földhöz b@szom a kölköt", nem ritka jelenség a valóságban sem.

***SPOILER vége***
10/10
offtopic
brrrrrrrrr 2012 márc. 04. - 06:08:25 10/10
(122/284)
A linket meg bocsi nem nézem meg, mert tegnap sikerült egy kutyusgázolós videóra rákattintanom és valahogy most nem vágyom meglepetésre.
10/10
brrrrrrrrr 2012 márc. 04. - 06:06:21 10/10
(121/284)
Jó de ez egy film, a kutya nem állította, h igaz történet.
offtopic
kõmacska 2012 márc. 04. - 02:15:04
(120/284)
:)))) Hát persze. Arról nem is beszélve, milyen jól csúszik: http://indavideo.hu/video/Bowling_istencsaszar_guritas
offtopic
kõmacska 2012 márc. 04. - 01:53:44
(119/284)
***SPOILER***
Akár igaz lehet a történet, akár fikció, ebben a filmben a gyerek nem egyszerûen beteg, én nem tudok olyan betegségrõl, h gonoszság. Márpedig ez a gyerek velejéig gonosz, egy cselekedete sem történik szeretetbõl, mindenkit gyûlõl. Gonosz, gonosz, gonosz, gonosz.

***SPOILER vége***

Nos, igen, pont ezért hiteltelen a film. Mert ilyen születési rendellenesség NINCS. Ez afféle "sátán fia" "sztori akarna lenni, ami baromság, semmilyen racionális alapja nincs (a sátánnak nem születik fia).

Az viszont, hogy felnõttek mit tehetnek gyerekekkel, hogyan torzíthatják és manipulálhatják, betegíthetik meg õket, nos, annak már igenis van racionális alapja.

Ez a kis videó elég furcsa, szerintem tele van csúsztatással stb... de mégis hihetõbb, hogy felnõttek teszik tönkre gyerekek lelkét, mint fordítva: http://www.youtube.com/watch?v=QLbpOma4p9M
offtopic
kõmacska 2012 márc. 04. - 01:42:31
(118/284)
Az õ szájának gyümölcsébõl elégedik meg a férfi jóval; és az õ cselekedetének fizetését veszi az ember önmagának. (Péld. 12:13)
A férfi az õ szájának gyümölcsébõl él jóval; a hitetlenek lelke pedig bosszúságtétellel. (Péld. 13:2)
Ettem-ittam fekete, undok / mocskot és csípõs trágyalevet; /ember vakmerõbb nem lehet. / Ám eddig sohasem voltam boldog. (József Attila: Számvetés)
A te szádból ítéllek meg téged, gonosz szolga. (Lukács 19:22)
offtopic
kõmacska 2012 márc. 04. - 01:36:34 Előzmény Alfonzina
(117/284)
A szeretet nem múlik el, soha.
A HAZUGSÁG az, ami múlékony. Ha valaki szeret egy másik embert (egy nõ szeret egy férfit), akkor azt ötezer év múlva is szeretni fogja.
Csakhogy a párkapcsolatok nem azért jönnek létre, mert két ember szereti egymást, hanem azért, mert egy ember (vagy mindkettõ) KI VAN ÉHEZVE arra, hogy valaki szeresse már. És hogy hozzájusson ahhoz, amire vágyik a másiktól, hát eljátssza a boldog szeretõt. És ez a hazugság elõbb utóbb-leleplezõdik, na az a "kiszeretés"; csakhogy kiszeretés nem létezik; aki "kiszeret" valakibõl, az soha nem szerette a másikat, csak abban reménykedett, hogy a másik majd elég kielégítõen fogja szeretni õt.

Aki pedig így áll hozzá a dolgokhoz, tehát már a férfit sem szereti, az nem tudja szeretni a gyereket sem, akit a férfinak szül.

Ebben nincs semmi bonyolult, a dolog pofonegyszerû; ami bonyolulttá teszi, az a hazugság és képmutatás. Aki folyamatosan hazudik, az a végén el is hiszi önnön hazugságát; ha valaki szeretetet hazudik, az elhiszi, hogy õ szeret, és csodálkozik, hogy a másik ebbõl miért nem érzékel semmit. Csakhogy, ha valakit szeretnek, az tudja és érzi. És nem keveri össze más érzésekkel. A szeretetet nem lehet mással összetéveszteni. A hazug manipuláció viszont tûnékeny és bizonytalan, abban az ember nem lehet biztos.

"ki biztos voltál, súlyos, mint a zsoltár,
s szép mint a fény és oly szép mint az árnyék,
s kihez vakon, némán is eltalálnék,

tudom, hogy az vagy. Hitvesem s barátom, -"
10/10
offtopic
brrrrrrrrr 2012 márc. 03. - 16:30:05 10/10
(116/284)
***SPOILER***
Akár igaz lehet a történet, akár fikció, ebben a filmben a gyerek nem egyszerûen beteg, én nem tudok olyan betegségrõl, h gonoszság. Márpedig ez a gyerek velejéig gonosz, egy cselekedete sem történik szeretetbõl, mindenkit gyûlõl. Gonosz, gonosz, gonosz, gonosz.

***SPOILER vége***

van egy ismerõsöm, aki nemrég szült és van kisbabája, miatta nem tudja kialudni magát...és ez nem pár napig tartó folyamat, hanem évekig, le a kalappal, h ennek ellenére nem gyûlölik meg a büdös kölkét, ahogy a filmbéli anya sem, szerette a fiát, az elsõ perctõl...
10/10
brrrrrrrrr 2012 márc. 03. - 16:21:27 10/10
(115/284)
***SPOILER***

Egébként nekem a legdurvább jelenet, nem a gyilkolászás volt, hanem, a csaj és a karácsonyi buli, na ott megszakadt a szívem...

***SPOILER vége***
10/10
brrrrrrrrr 2012 márc. 03. - 16:20:31 10/10 Előzmény aleila
(114/284)
Tökéletes meglátás.
10/10
brrrrrrrrr 2012 márc. 03. - 16:18:36 10/10 Előzmény elszabó
(113/284)
SPOILER

Ki volt depressziós és idõs?
Csodálatos volt a kapcsolatuk, mindennek ellenére szerették egymást, nagy szerelem volt.
10/10
brrrrrrrrr 2012 márc. 03. - 16:16:46 10/10
(112/284)
SPOILER

A nõ elvitte orvoshoz...bár pszichológushoz nem, vajon miért?
10/10
brrrrrrrrr 2012 márc. 03. - 16:12:52 10/10
(111/284)
Beszélnem kell Kevinrõl

Elõször is, a film fantasztikus, kitûnõ színészi alakításokkal. 10/10 Elképesztõen jól van felépítve.

***SPOILER***
Egyrészt a leírás is egy marhaság és a korábbi hozzászólások között olvastam, h a nõ nem szerette Kevint és azért történt az egész. Ez egy oltári nagy BAROMSÁG.
Ez az anya olyan volt, mint bármelyik anya, de ettõl az ördögi gyerektõl születése óta szó szerint csak a sz@rt kapta, de õ még ennek ellenére is mindent megtett, h együtt lehessen vele, h boldoggá tegye stb.
Onnantól, h öntudatra ébredt a gyerek, folyamatosan szándékosoan gonoszkodott, nem egyszerûen rossz volt, vagy pszichopata, hanem saját elhatározásból GONOSZ.
Jól látszik ebbõl, h amikor az anya végre egyszer közel kerül hozzá és mesét mondhat neki és a gyerek hozzábújik, nem tudja elrejteni mennyire boldog...persze aztán a gyerek visszavált normál üzemmódra, h még nagyobb fájdalmat okozzon az anyjának, sztem annyira elviselhetetlen, h én már rég vízbefojtottam volna.
Az anya ember feletti türelmet tanusít irányában.
Abból is látszik, h nem az anyával van a gond, h Celia egy kis édes tündér és olyan, mint amilyennek egy normális gyereknek lennie kell, pedig neki is ugyanaz az anyja és ugyanazt a nevelést kapta.
Valamiféle lelki eltorzulással született a gyerek, de én ehhez nem értek, mindenesetre a nevelés semmit nem változtat a dolgon sajnos.
Igazából szánalmasak a város lakói, mert mindenképpen valakit hibáztatni és köpködni akarnak, de a lelkük mélyén tudják, h k@rvára nem tehet az egészrõl a nõ, sõt neki is meghaltak a szerettei.

Amit én teljességgel nem értek, az a nõnek a fia iránti harca...fellebbezés, berendezett szoba és látogatás a film végén pedig anyai ölelés?
Nah, itt már csak arra tudok gondolni, h belegajdult az egészbe.
De pont itt lehet a legjobban érzékeltetni, h õ még ezek ellenére is szerette a fiát, ha bárkiben is felmerült, h a nõ hibája, és "nem szeretése", h ilyen lett, az egy idióta.

***SPOILER vége***
10/10
offtopic
brrrrrrrrr 2012 márc. 02. - 23:48:26 10/10
(110/284)
Pont feltöltötték a kedvenc oldalamra, ugyh ha elunom magam, azonnal szerét ejtem és megnézem ezt a borzadványosságot, az elsõ jelenettõl már kihánytam a belem, ***SPOILER***az a paradicsom-pürádé nekem nem gyere be.***SPOILER VÉGE***
10/10
offtopic
brrrrrrrrr 2012 márc. 02. - 23:46:35 10/10
(109/284)
:D
greeen 2012 márc. 02. - 16:54:05
(108/284)
szegény csóka.hehe.Õ volt a harc nélküli harc mestere.A Filmet nem megnézõ de majd megnézi legközelebb ha játsszák kommentelõk szóvivõje.:)
10/10
offtopic
brrrrrrrrr 2012 márc. 02. - 16:24:51 10/10
(107/284)
Halálosan.
greeen 2012 márc. 02. - 16:22:58 Előzmény brrrrrrrrr
(106/284)
hehe .Ez most komoly?:)
10/10
offtopic
brrrrrrrrr 2012 márc. 02. - 16:21:54 10/10
(105/284)
Oké a hiba nem benned van, nekem ennyire szenzitív a humorom:)