2/10
Pepsi Matthew márc. 28. 23:23:43 2/10
(9/9)
Semmi értelme. Olyan mintha nem is az eredeti sorozathoz készült volna a lezárás. Ada halála teljesen értelmetlen, Arthur színésze nem tudott forgatni, én már emiatt le se forgattam volna ezt, az ő kiírása is teljesen lagymatag volt és nem Tommy-ra vall. Aztán volt egy főgonosz aki, kit érdekelt de tényleg? Mosleyt és Diana-t felépítették mint kidördögök az előző két évedban, őket kellett volna kinyiratni. Mi volt ez te jó ég? Unalmas, primitív forgatókönyv. Cillian Murphy miatt 2 csillag
2/10
kiskiss márc. 28. 16:28:49 2/10
(8/9)
Egy kegyelem kettest tudok csak adni rá. Rettentő unalmas volt és mentés mindentől, ami a sorozatban megvolt.
6/10
Felhőjáték márc. 27. 15:19:08 6/10
(7/9)
Ritkán szoktam minősíteni és most sem jókedvemben teszem. Ehhez kis adalékként bemutatnék néhány személyiséget a fórumozók világából.
Az én már csak tudom típus : űber kritikusi képességekkel bír 1 szavas kritikát gyakorol mint "kő primitív", vagy csapnivaló színészi játékok. Nagyobbrészt csihi-puhi és minden autót összetörök mozifilmeken nevelkedett.
A én megmondom: enyhe agyvérzést kap mert jóérzése azt diktálja végig kel nézni és közben dühöng, hogy miért is? Igazi producer, mert ő megmondta felesleges leforgatni.
A gyűlölöm azt a színészt típus: egy kis bulvár háttér hírt olvas és mert nem angyali arca van és irritálja akkor sem volna vele jogos eljátszatni egy negatív szerepet. Ítéljük meg játékát tehetségét ebből a látószögből, hogy szerinte "randa".
Magam nem látok semmi kivetnivalót abban, hogy a sorozat egy játékfilm erejéig tovább megy. Abban aztán meg végképpen , hogy a gengszter filmet ötvözi a háborús jelen estben a II. Világháború rémségeivel. Megspékelve a az örök emberi problémával a családon belüli
apa fiú tettek és mély sebeket okozó emberi örökség drámával.
Nekem néhány pillanatra bevillant a Becstelen brigantyk kegyetlen világa de hangsúlyozom csak egy két jelenet erejéig.
Ja, és ha gengszter elszel számíts arra, hogy saját magadnak harácsolsz, kivesznek belőled a közösségért való aggódásnak még a szikárja is.
Azt meg bizony Dosztojevszkij is volt szíves leírni, hogy a bűnt a bűnhődés követi. Generációk csapnak össze a jó és a rossz érveivel és .... de ezt már nem illik elmesélni.
A film hibájának érzem a szereplők Barry Keoghan , Cillian Murphy jellemfejlődésének ívét nem alkotja meg Tom Harper. Azt azonban meg kell jegyezzem klasszikus színészi játékot láthat aki megnézi a filmet.
8/10
Mcgowen11 márc. 26. 20:33:55 8/10
(6/9)
Szerintem adta azt a képi és zenei világot mint a sorozat. Lezárták, ebbe ennyi volt. Érdemes megnézni a podcastet is, amit csináltak a sorozatról és a filmről. Örülök, hogy láthattam a sorozatot és a filmet is. Mindenkinek ajánlom, és azt hiszem kicsit több pontot érdemel , mint amit eddig kapott.
1/10
Kaszás79 márc. 23. 13:15:36 1/10
(5/9)
Ennek semmi értelme nem volt, a történet kő primitív, a színészi teljesítmények is hanyagolhatóak!
1/10
LuisFigo7 márc. 21. 23:55:55 1/10
(4/9)
Kár volt leforgatni. Unalmas vontatott, alig vártam a végét..a fiát alakító színész nem illik bele[antipatikus nagyon]
3/10
Mr. Narancs márc. 21. 16:58:58 3/10
(3/9)
Teljesen felesleges volt ezt a filmet elkészíteni, pár érdekes részt leszámítva gyenge lett.

Az pedig hogy Tommy meghal a végén végképp elrontja az egészet és nem azért mert logikátlan végkifejlet ez a számára hanem mert nagyon gyengén lett felvezetve és így nem méltó befejezése az ő pályafutásának, sokkal jobb lett volna ha a sorozatban búcsúzik ahol megkapja a normális felvezetést a kilépéshez, nem így elkapkodva.

Tommy törvénytelen fiát alakító színész pedig kifejezetten irritáló és maximum mellékszereplőnek volna való, szintén hiányzik a filmből Arthur mint mellékszereplő stb... Hozta a film a mai filmekhez illő művészi zsenialitás hiányát, de biztosan így is sok profitot fog majd hozni és ez a legfontosabb.
4/10
roland30 márc. 21. 06:47:29 4/10
(2/9)
Ezt kár volt leforgatni
4/10
Márkk márc. 20. 21:16:13 4/10
(1/9)
Nem tudom mire számitottam a sorozat után, de nem erre. Nyilván le van zárva a story , de ez nagyon gyenge. Nem volt szükség erre a filmre, a tartalma nulla. Azért kap 4 csillagot mert imádtam a sorozatot, de magának a filmnek tartalmilag nem sok értelme van.