8/10
itsme1 jan. 13. 11:33:16 8/10
(8/8)
Bödőcs stílusát szokni kell (nekem még nem sikerült), és ha minden poénját érteni akarjuk, az átlagosnál tájékozottabbnak kell lennünk úgy a napi politikából, mint kulturális értelemben egyáltalán. Ez az este a jobbak közül való.
Ahoj poplacsek jan. 12. 02:48:58 Előzmény Borntráger
(7/8)
Olvastam, jó könyv.
Borntráger jan. 12. 00:49:24 Előzmény Ahoj poplacsek
(6/8)
Nézd meg ! ( vasárnap 21.00 Comedy Centrál, a kritikák ellenére nézhető.) Könyvét olvastam "Meg se kínáltak", - az parádés. Persze bele kell helyezkedni a hangulatába, kb. 30-50 oldal után le sem teszed. Hidd el !!!
Borntráger jan. 12. 00:18:15 Előzmény mathias_62
(5/8)
Nekem is nagy csalódás a "Böllérbaletthez" képest, ráadásul a mondanivalót indokolatlan túlmozgással kísérte. Sok(k) volt. A falusi fílinget már elengedném ( amúgy ilyenek vagyunk itten falun 😆), - türk basiból lehetett volna több. Balu nem zavart, olyan. De csak pár percig tudom nézni.
1/10
mathias_62 jan. 11. 17:02:33 1/10
(4/8)
Láttam tavaly élőben , de a hangtechnika olyan szörnyű volt, hogy semmit sem hallottam belőle, így alig vártam,hogy leadja a comedy c. Most sem értettem belőle semmit... Borzasztóan hadar, közben kiabál. Valószínűleg az élő előadás alatt is
a hangtechnika mellett ez is közrejátszott abban,hogy senki nem értett belőle semmit. Annyira kellett koncentrálni arra amit mond, de nem sikerült. Pedig nagyon bírom őt, az eddigi előadásmódja nem ilyen volt.
Sz. Péter jan. 11. 15:12:50 Előzmény tom55
(3/8)
Szerintem nem az a lényeg, hogy a hajdúbalázs humoros-e vagy sem.
Ahogyan utánozta, az volt humoros.
Ahoj poplacsek jan. 11. 13:39:24 Előzmény tom55
(2/8)
Hajdú Balázs sokunk szerint vicces, bár el tudom képzelni, hogy van az a lelki megdolgozottsági állapot, amiben több szemlélőben félelmet vagy egyéb nehéz érzést (düh, agresszió) kelt.

Ahogy én látom, Bödőcs évek óta mutat fáradásos jeleket, de a napokban éppen egy fantasztikus visszatéréses megvillanása volt az agymosógéppel és gulyás paródiával.

Ezt a konkrét műsort még nem láttam.
tom55 jan. 11. 07:04:25
(1/8)
Régebben jobb volt, ráfér egy kis visszavonulás. 90%-ban a műparaszt hadarós hablatyolás megy csak, néha alig érteni. Nem értem ezt a hajdúbalázs dolgot is miért erőlteti, inkább ijesztő és szánalmas a fickó karaktere mint humoros.
Kicsit olyan érzésem volt a műsor közben mintha már Tibike nem lenne szomjas, ráalapoztak előtte. Valahogy összeszedettebbek voltak a régebbi előadásai. A kötelezőt persze így is hozta, Orbán bamba nézése, Andikázás mindig bejön, megspékelve egy kis Trump-pal.