7/10
napraforgó jún. 14. 06:35:26 7/10
(491/491)
Nem ismertem rá Zsigóra! hátrafésült barna haj, azt hittem egy idegen férfi ül az asztalnál.
Lulemi jún. 13. 11:21:07
(490/491)
Mindennel egyetértek. Hozzáteszem, Szlavo nemcsak pipogya, hanem hirtelen nagyképű is lett. Korábban olyan jófej volt Erikkel ellentétben, a munkásokkal, legalábbis ezt akarták kihangsúlyozni. Most meg miután jól kilustálkodta magát, nagy mellénnyel megjelenik a szőlőben, és "helyre teszi" a szegény fiút, aki nekik dolgozik, hogy vegye mindenki tudomásul, kicsoda ő, hogy ő a főnök, meg minden.
7/10
napraforgó jún. 13. 09:31:37 7/10 Előzmény törökbálint
(489/491)
Nem hiszem, hogy egy olyan dörzsölt maffiózó, mint amilyen Tibor volt és aki 15 éves kora óta nevelte Mihályt ne vette volna észre, hogy az unokaöccsével baj van, hogy pszichopata. Se a munkája során nem találkozott senkivel, aki erre rájött volna. Ez megint egy hajánál fogva előrángatott hülyeség.
7/10
napraforgó jún. 13. 05:15:42 7/10 Előzmény Záporeső9
(488/491)
Egyetértek. Olyan sok hülyeséget belekevernek, így már szinte élvezhetetlen. bevallom, én már néha belealszom egy -egy epizódba, annyira nem tud érdekelni.
Laura a teljesen nem megfelelő testalkatával hirtelen balerina lett, Petert is meghülyítik. Szlávo 40 évesen olyan gyámoltalan, mint egy kisgyerek, a két öregből meg bölcs öreg helyett, akik a család vénei, támaszai két idétlen hülye házasságmániás idiótát csináltak.
Zsigó meg az egész családja roppant fárasztó. Jajj és még csak félidőnél tartunk! még 4 és fél évad hátravan.
törökbálint jún. 12. 22:24:04 Előzmény Záporeső9
(487/491)
Jól gondoltad, h mindig lelkiismeretes és segítőkész lehet, mint orvos, de ez a személyiségének csak az egyik oldala. És ugye tudjuk, h ő kettős személyiségű, afféle Jekill/Hyde figura, a másik oldala pedig egy gátlástalan, hatalommániás megszállotté, akinek egy élet kioltása sem jelent semmit a céljai megvalósitása érdekében. És nem kellett ennek az egyetemen kiderülnie, hiszen egy pszichopata, főleg ha szuperintelligens is ezt remekül el tudja titkolni, és nehezen, de vissza is tudja fogni magát bizonyos megnyilvánulásoktól, amik gyanút kelthetnek vele szemben.
5/10
Záporeső9 jún. 12. 21:25:24 5/10 Előzmény törökbálint
(486/491)
Én másképpen láttam. Úgy gondoltam, hogy segítőszándékú , jó lélek lehet, aki ennyire segíteni akar a gyógyszerésznek. Persze, így utólag az is elgondolkodtató, hogy miképpen lehetett ilyen jó idegsebész. Azért egy pszichopata alkatot kiszúrtak volna az egyetemen a társai, tanárai is. Valami itt nem stimmel.
5/10
Záporeső9 jún. 12. 21:22:07 5/10
(485/491)
Miro volt a besúgó, úgy tudom. Megint kevernek- kavarnak. Ezért nem jó ez a sok évad. Már nem tudnak mit kitalálni, nyújtják. Közben meg összekevernek dolgokat. Az a régi fotó, hogy felzaklatta Ritát, aki megint a régi, utálatos arcot hozza. Zsigó is olyan orvos, akihez biztosan nem mennék receptért sem. Nem hiszem, hogy nem lehetett volna ebből a sorozatból valami szépet és komolyat kihozni. Telerakták idétlenséggel. Már csak az kell, hogy Baxa is feltámadjon.
7/10
napraforgó jún. 11. 05:35:52 7/10
(484/491)
Ez a Nina miért nem megy már a Martinja után, mi a fenét nyüzsög még Vinnában? Szlávó meg a nyavalyás kis náthájával még mindig az ágyban haldoklik, mikor neki rég a szőlőben kéne irányítani a szüretet és mindent ami ezzel összefügg.
Laura meg hirtelen balerinává változott, holott azelőtt sohasem tanult balettozni. Ááááá!
Szegény Vierából meg hirtelen besúgót csináltak, jajj.
törökbálint jún. 10. 12:18:18
(483/491)
Hetekkel ezelőtt megmondtam, hogy ő ölte meg a szüleit. Már kb a második szinrelépésekor /nem orvosi minőségében/ érződött hogy bár nagyon intelligens, ugyanakkor egy zűrös valaki lehet, nem sokkal később pedig az is, hogy egy totál pszichopata . És ez nem a régi liftes sztori bejátszása volt, hanem egy attól független jelenet, már nem emlékszem melyik.
7/10
napraforgó jún. 09. 17:46:44 7/10
(482/491)
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem nagyon idegesít nagyi kerítőnői mesterkedése. Ráadásul Zsurzs Kati szinkronja is külön idegesít, annyira mesterkélt.

Én egy percig sem hiszem Mihály mesterkedését, miszerint a nagybátyja ölette meg a szüleit. Szerintem csak takarózik Tibor nevével, hogy elterelje magáról a gyanút.
7/10
napraforgó jún. 07. 16:31:49 7/10 Előzmény Záporeső9
(481/491)
Zsigó jellemén már annyiszor változtattak. Úgy ismertük meg, mint egy szexéhes szatírt, aki a kórházi nővér Dorotkát üldözi és mindenáron le akarja fektetni. Dorka végül ezért fel is mondott és a körzeti orvos Martin mellett lett nővér. Aztán Zsigó hirtelen bárány lett és a Marikából Salomévá avanzsált 20 év után felbukkanó felesége mellett kiderült, hogy 20 éve nem is volt más nő az életében.
Aztán hirtelen kiderült, hogy kamaszkora óta szerelmes Violába és szívesen lett volna a gyereke apja. Megvolt az esküvő, Zsigó hirtelen apucivá vált és mellesleg papuccsá, aki mindenfélét igyekszik eltitkolni Viola elől. És ebben nagy barátja a másik papucs, Igor.
Vajon miket fognak még kitalálni?
5/10
Záporeső9 jún. 07. 13:33:44 5/10
(480/491)
nagy-tudású - akart lenni
5/10
Záporeső9 jún. 07. 11:17:48 5/10 Előzmény napraforgó
(479/491)
Valóban túl sok! Néha úgy viselkednek mint a fogyatékosok. ( nagyanyó is) Azt sem értem miért kellett a jó, négytudású, kedves és segítőkész orvosból pszichopatát csinálni. Vajon még mit találnak ki?
7/10
napraforgó jún. 07. 06:23:14 7/10 Előzmény Záporeső9
(478/491)
Én is erre gondoltam. Erik a lelkére köti, hogy hallgasson, erre nekimegy Oláh Tibornak a vendéglőben a fejére olvassa a "bűneit", aztán meg kitálal mindent Mihálynak, aki csak úgy betört a házba. Apropó, ott miért nem zárják be a lakásokat legalább éjszakára?

Zsigó és a családja már megint túl sok.
5/10
Záporeső9 jún. 06. 19:48:24 5/10
(477/491)
Ez a Nina ... jaj, de lotyogós! Első látásra képes elmondani azt, ami az életét is veszélyezteti - Mihálynak
5/10
Záporeső9 máj. 23. 13:41:31 5/10 Előzmény napraforgó
(476/491)
HP- 44. résznél írja.
7/10
napraforgó máj. 22. 09:28:26 7/10
(475/491)
Megáll az eszem! Nina elnyávogja magát, hogy az a csúnya Erik nem akar mellette tanúskodni, erre Martin már száguld is hozzá, hogy megvígasztalja. Nem számít a munkaidő, a főnöki tiltás, le kell törölni Ninocska könnyeit. Ahh.
7/10
napraforgó máj. 21. 11:22:23 7/10
(474/491)
Én mostanában már inkább csak háttér tévézésként nézem, így nem tudom, hogy mi nem stimmel. Mihály szüleit álarcosok ölték meg, ez igaz, de nekem úgy rémlik, hogy amikor korábban mutatták ezt a jelenetet, akkor Baxa is ott volt. persze, lehet, hogy tévedek, de eddig állandóan azt mondogatták, hogy Baxa ölette meg Mihály szüleit.

Ne reménykedj, a sorozat 9 évados és még csak a 4.-nél tartunk. És igen, pont azért van tele ilyen sok hülyeséggel, mert azt a rengeteg részt valamivel ki kell tölteni.
5/10
Záporeső9 máj. 21. 09:31:51 5/10 Előzmény napraforgó
(473/491)
Ha láttad a visszaemlékezés képkockáit , és elolvastad... amit egykor nekem ajánlottál... ( H) akkor láthatod, hogy valami itt sem stimmel Mihály szüleinek meggyilkolása kapcsán. Nos, én nem vagyok sem író, sem hasonló, de hogy ebből a sorozatból lehetett volna egy egészen kiváló sorozatot kreálni , az biztos. Sok idétlenséget kihagyva is jobb lenne. ( Robo nem változott meg, mekkora pofon lesz ez a lányának... majd ha kiderül) Nem tudom meddig fut még a sorozat, de talán már nem nyújtják sokáig .
7/10
napraforgó máj. 21. 05:27:47 7/10
(472/491)
Nem értem, hogy mi okból kellett a 15 éves Mihállyal merényletet elkövettetni a nőgyógyász doktornő ellen? Hacsak nem az, hogy már gyerekként is pszichopata volt.
De még így sem értem. Ha Robóból csinálnának pszichopatát, még meg is érteném. Na de egy zseniális orvosból??? ennek mi értelme van?

Más. Engem nagyon idegesít Nina idétlen vihogása. Ha Martinnal van, mindig úgy vihog, mint egy kamaszlány. Pedig ő már kinőtt ebből a korból.
Anna nagyi is átment idétlenbe, ő meg úgy gurgulázik, mint egy pulyka. Zoli papa meg úgy beszél, olyan szakadozottan, mint aki csak olvassa a szöveget, nem tanulta meg előre.