9/10
Bigpapa 2009 ápr. 12. - 15:10:39 9/10
(8/28)
Alternatívának a Gálvölgyi show volt ugyan ebben az idõsávban,és sajnos rossz minõségben láttam a filmet (kórházban egy mini LCD tv-n) ráadásul a film utolsó 10 percét elaludtam,de ennek ellenére:
Kifejezetten jó film volt.Azt hiszem, Van Damme számomra utolsó nézhetõ filmje a Légiós és talán az Inferno volt.
Az utána következõ "E" kategóriás filmjeivel tökéletesen beleillik Dolph Lundgren és Steven Seagal alkotta lúzer "sikertörténetbe", vagyis, hogyan csesszünk el ,egy amúgy hihetetlenül jól mûködõ akcióhõs nimbuszt és romboljuk le, amit addig felépítettünk!
Ebben a filmben hihetetlenül jól játszik Van Damme.A rendezés is jó volt, a szereplõk is,de komolyan mondom itt láttam elõször, hogy ez a pali nem csak spárgában tud pörgõt rúgni,hanem színésznek is jó.
Bár az lenne, hogy ez az új Van Damme karrier elsõ téglája, amit szerintem jól lerakott.A drogos zsaru szerepét számtalanszor megformálták már.Ki jól,ki rosszul nyúlt a témához. Itt jól kapta el a karaktert.A vágások, az operatõri munka is meglepõen jó volt. Megkockáztatom, ez a film simán beleillene a mostani mozis felhozatalba.Hiszen valljuk be õszintén, idén már kaptunk 1350Ft-ért ennél sokkal gagyibb és unalmasabb filmet a "sztároktól"
Én 9-est adtam rá (amit nem hittem volna, hogy még életemben megteszem egy Van Damme filmnek), mert kellemes csalódás volt.
10/10
KlarkKent 2008 szept. 20. - 12:54:10 10/10
(7/28)
Remek alakítása van ebben is.Volt szerencsém ezt is látni.Fura mód karrierje parkolópályán lévõ szakaszán jobban alakít és olyan mint egy tényleges filmszínész.Nem úgy mint karrierje csúcspontján.
niix 2008 máj. 25. - 11:58:27 Előzmény Dj Soti
(6/28)
üdv!

érdekel még a bosszú mindhalálig c. alkotás?
10/10
Dj Soti 2008 ápr. 02. - 10:20:42 10/10
(5/28)
Ez az a cím amit az elözõ üzimböl kifelejtettem:*moderálva*
ez az msn címem is.
10/10
Dj Soti 2008 ápr. 02. - 10:19:45 10/10
(4/28)
Ha valakinek meg van ez a film akkor legyen szíves szóljon nekem mert szükségem van rá.Már régóta keresem de nem találom sehol sem.Ezen a címen elértek és a többit megbeszéljük ott.
porthos 2008 márc. 29. - 23:12:30
(3/28)
Viszont szinte már olyan ebben a filmben mint egy színész. Hiába, sok múlik a rendezésen meg a vágáson. Következõ filmje állítólag erõsen önironikus hangvételû lesz. Kíváncsian várom.
sznúp 2008 márc. 29. - 20:16:52
(2/28)
Viszont újságot olvas , amit eddig , valjuk meg , nem sok filmben láthattunk tõle :D :P
unisol1 2008 márc. 29. - 13:43:58
(1/28)
Biztos már nem tud. (vagy kész script-et kapott, és nem teheti meg, hogy bunyó híján visszadobja) Én mondjuk még nem láttam ezt a filmet, de nem is fogom...