Téma: Cargo

5/10
Raszkolnyikov-420 jan. 15. 20:34:30 5/10
(3/3)
Fuhhhh ez a film... Pedig olyan jól indult.... De ahhhh..... Egy tök jó zombis túlélős filmet ki lehetett volna ebből hozni, de inkább csak agyhalált okozott....
Sajnálom, de 10/5-nél többet nem tudok rá adni, ezt is csak hatalmas jóindulattal....

Ez a Cargo több sebből is vérzett, kb mint a főhös.... Pedig úgy kezdtem megörülni. Végre értelmes, józan gondolkodás, egy tök fain hajóval a vízen, horgásznak, a Pasi óvatos, nem megy fölöslegesen a partra. Erre mit csinál? Lát egy random partra vetett vitorlást, odamegy a Felesége értesítése nélkül, de oké, van rajta gumiruha, ez tök jó pont, azt nem harapják át. Egész jól kilootolja a hajót, de hal valami mozgást a kabinból erre eliszkol, tök oké, majd visszatér és úgy adja elő, hogy semmi sem történt, tök tiszta volt a terep, majd ledől aludni. Miért? Miért nem mondta, hogy hallott mozgást a fedélközből?

Én ha itthon a padláson látok két macskát amelyikek b*sznak, azt is elmondom valakinek, de egy zombijárvány közepette indokolatlannak tart egy ilyen információ közlését úgy, hogy az a vitorlás pár méterre van tőlük? Erre a Nő szintén nem szól a Pasinak amíg az alszik és odamegy a vitorláshoz, miért? Az előbb a Férje már kilootolta elmondása szerint, miért ment oda, pláne alkalomhoz nem éppen illően felöltözve? Még ha felhúzta volna a gumiruhát, az pont megvédte volna a lábát a harapástól, de persze miért csinált volna ilyent. Majd tudják jól, hogy nincs ellenszer, erre kisbabástúl nekiindulnak a szárazföldön a vakvilágnak, miért? Majd találnak egy autót, amin elegánsan lépjünk is túl, hogy gyakorlatilag kis benzin betöltés után pöccröff beindul. Majd jön a kihagyhatatlan autós baleset pár kilométer alatt az egyenes úton............

Létezik olyan g*cimocskos k*rva zombis horrofilm amiben képesek a túlélők egy egyenes, forgalomtól mentes úton 1 óránál többet baleset nélkül közlekedni? Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Quantanamoban az ilyen k*rva idegesítő klisékkel még Abu Nazir-t is sírva fakasztanák, nem hogy Engem..... Minden kib*szott zombis filmben el kell ezt sütni... hát f*szom.... Ezek a járvány előtt, hogy a g*cibe kaptak jogosítványt? Hogy a g*cibe maradtak életben délután 4 óra után? Ettől a k*rva klisétől kivagyok.... Indokolatlan vakbélműtéttel büntetném azt, aki ezt beleteszi a filmjébe!

Oooooké... Majd a Nő átváltozik, felébred mellette a Csávó és mit csinál? Hát nyilván úgy nyúl hátra a Gyerekhez, hogy bele tudjon harapni a Felesége... Miért? Egy faág odaszögezte az ülésbe, miért nem szállt ki és a hátsóajtón nyúlt be a Gyerekért? Miért kellett a két első ülés között hátra nyúlnia, ha végül amúgy is kiszáll és úgy szedi ki a Gyereket? Mire volt ez jó? Majd odakerülünk a gázos Pasihoz meg a Csajhoz ahonnan megszöknek, miért nem lőtték le az alvó Csávót? Miért várták meg, hogy utánuk induljon és lelője a Csajt? Gyakorlatilag egy logikus döntés sincs ebben a filmben....

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, de mérges vagyok erre a filmre, mert az első negyedórától Én többet vártam...!
10/10
BGEO 2020 szept. 13. - 10:32:55 10/10
(2/3)
Nem a zombik henteléséről szól, belső mély érzések drámai megjelenítése egy családról aki menekül, döntések, alternatívák, embernek maradni még ha zombi is lettél, nagyon szépen szemlélteti a belső küzdelmeket. Ritka ebben a műfajban, számomra egy nagyon mély film, apaként.
6/10
tonijani@gmail.hu 2019 máj. 17. - 20:14:39 6/10
(1/3)
Leírás egy mondatban:
Posztapokaliptikus thriller egy édesapáról, aki mindent megtesz, hogy megmentse gyermeke életét.

Egyszer nézhető, de semmi több.
Van hangulata a filmnek, cselekménye már kevesebb. Nem igazán horror, talán inkább Zombi-dráma .
Összességében nem mondanám rossznak, együtt és éreztem és szurkoltam a főhősnek, de egy valamit nem tudtam kiverni egész film alatt a fejemből:

Minden szenvedés és küzdelem oka, hogy a férj nem volt elég tökös, hogy otthagyja a megharapott feleségét, ahogy azt a nő kérte. Gyakorlatilag innentől kezdve mindent csak magának köszönhet

Nálam 6/10