Téma: Carrie

csikosi 2011 ápr. 04. - 12:43:53 Előzmény wrossi
(7/27)
Szia! Nagyon örülök a hozzászólásodhoz.
Igazából tényleg van ilyen dolog a suliban.
A most leadott film tényleg nem adta vissza az elvárásaimat, de ha láttad a bejegyzésemet, akkor meg tudod érteni, talán.
Közel sem hasonlít a film a könyvhöz, sõt igazából meg sem közelíti.
Végülis itt lányról szól a történet, aki azt tudja, hogy Õ bûnben született és a vér az csak egy átok rá.
Egyszer nézhetõ volt, csalódtam benne, aztán meg semmit nem ért.
Üdv.Neked
wrossi 2011 ápr. 02. - 21:53:24
(6/27)
Hû,ez a film nem az én igazságérzetemnek való.Voltam hasonló helyzetben 15 évesen,bár az én családom normális volt,de a suliban engem is csesztettek eleget.Ilyenkor muszáj valamit tenni,mindíg van megoldás csak nehéz gyerek fejjel rátalálni.Én vettem egy kondibérletet és elhatároztam,hogy megagyalom a legkeményebb csávót és akkor majd lesz tekintélyem.Harmadik közepére én lettem a legkeményebb csávó,de soha egy ujjal sem kellett bántanom senkit,vették az üzenetet anélkül is.Mindíg kívülálló maradtam,de soha nem is akartam közéjük tartozni,beértem annyival,hogy békénhagytak.Tudnék mesélni arról is ahogy a tanárok elfordítják a fejüket ha szembe kéne szállni néhány domináns diákkal,félnek a közösség erejétõl ezért inkább magukra hagyják a Carrie féléket.El sem tudom képzelni milyen lehet ha az embert még a családja sem támogatja,szerintem az ilyen diákok mennek gépfegyverrel az iskolába.Még a feléig sem bírtam nézni ezt a filmet,mert feltörtek a régi emlékek.Engem ne is hívjanak osztálytalálkozóra,mert az olyan mintha piros kendõvel legyeznének az orrom elõtt.
ShelbyGT0303 2011 ápr. 02. - 21:10:29
(5/27)
Szimplán gagyi.
csikosi 2011 ápr. 02. - 13:44:57
(4/27)
Sziasztok!
Ezt nem hiszem el!
Most olvastam ki az errõl szóló könyvet és örülök, hogy most itt megnézhetem.
Meglátom, hogy tetszik a film!
Szenzációs a könyv, de egyébként nem hiszek ebben, hogy kimozgatja és felforgathatja valaki az egész falut (várost) csak a gondolataival.
De azért lekötött.
Várom a filmet
bgsf 2010 ápr. 04. - 06:47:20
(3/27)
Ez egy újabb feldolgozás, és látványosabb! Én láttam és jobb mint a régi... Azóta ezt a filmet akarom megszerezni!
pozsizsuzsi 2009 aug. 17. - 15:15:48
(2/27)
Abból is van két feldolgozás, ez meg egy tévéfilm az IMDb szerint...
madness80 2008 júl. 07. - 12:50:11
(1/27)
abszolút jól sikerült SK adaptáció.