Téma: Cassandra

7/10
Csalódott jún. 11. 06:11:14 7/10
(6/6)
Kettős érzések vannak bennem.
Olyan mintha valaki írt volna egy igen kiváló novellát vagy lehet regényt, amelyet később meg akart filmesíteni. Az alap történet igen kiváló, és egyedi. Erre a filmesítésnél ugye megtalálta a Netflixet (más mai szolgáltató se lett volna különb)
Azok vették a kiváló történetet, telepakolták buzisággal, meg feketékkel plusz élettelen döntést hozó idiótákkal, és ennek árán vállalták, hogy megcsinálják.
A buzi szálat, ami minden részben jelen van én mindig átléptettem, és azt tapasztaltam, hogy semmi jelentősége nem volt a történet szempontjából. Csak kellett mert elvárás.
Azt sem értettem, hogy van egy latinos kinézetű nő, egy nemtudommi féle (fajtalan)nem néger férj és nekik vannak totál afro kölykeik. Ami nem is lenne gáz, de akkor miért nem afrok a szülők is? Vagy el kell hinnem azt is, hogy pl egy árja kékszemű fehér párnak is lehet néger kölyke?
A harmadik gond az az életképtelen viselkedés amit néha tesznek....
Jó...lehet hamarabb vége lett volna, de ez meg túl nyálas volt.... Azt a robotot kb felrúgtam volna, aztán meg kirágom magam a házból...
Szintén nem értem, hogy a csaj ott szalad el a házat vezérlő egység mellett, és nincs annyi esze, hogy egy fejszével megigazítgassa az áramkört....
Igaz így drámaibb lett , de teljesen élettelen, valószínűtlen ahogy befejezték.

De mint az elején írtam, az alap történet az nagyon jó. Egy másik csapat igen kiváló 10/10 es sorozatot vagy filmet tudott csinálni. Ezért egy kicsit lepontozom. De ez megérte az időt amit rászántam így is....
7/10
Gaddemon ápr. 03. 03:39:21 7/10
(5/6)
7.5*
Nagyon jó az ötlet, a történet, és jól visszaadták a 70-es éveket is. Tetszett, hogy tényleg kitöltötték a hat részt, és nem csak a fölösleges időhúzás ment. Viszont a színészi játék egyszerűen csapnivaló volt.
10/10
csomolungma márc. 12. 14:19:34 10/10
(4/6)
Kicsit tinglitanglin indul,de a végén bedurvul
Borzasztóan megviselt a vége

Spoiler

Nagyon sajnáltam a nőt Cassandrat és a kislányát,hogy az a szemét férje cserben hagyta őket a végén. Sose szerette őket, komolyan megsirattam, vagy fél órát sírtam. Ilyen kegyetlen embert!!!!! Sokkolt. De a zamira férje is kva gáz volt!!
Cirucu márc. 09. 14:51:16 Előzmény Amanda30
(3/6)
Kösz a SPOILERT... 🥴
9/10
Amanda30 márc. 04. 13:06:04 9/10
(2/6)
10-es is lehetne, ha nincs a szokásos beleerőltetett meleg szál megint...
Illetve még egy pár perc a végéről hiányzott nekem, hogy hogyan alakul az életük a továbbiakban.
2/10
Mizantropeee márc. 01. 09:02:18 2/10
(1/6)
Szuper. A németek is becsicskultak. Hozzák a kötelező polcorrect fost, nigga, buzzancs... 🙄
Azt az idegesítő kis feketemajmot pedig nyugodtan kihagyhatták volna...