OszkárKov márc. 03. 12:52:24
(29/29)
Érdekes műsor mindenképp. Nagyon szeretem az ilyen műsorokat ami a kedvenc időtöltésemről szól. Ez pedig nyilván nem más mint a kaszinózás. Én mondjuk az online verziót jobban szeretem a biztonság miatt. Aki talán kedvet kapott annak nagyon ajánlom ezt az oldalt amit énis használok: https://www.kaszinok.info/ . Tuti biztonságos, még soha sem találkoztam átveréssel pedig már régóta használom.
Qksika 2017 júl. 05. - 12:07:28
(28/29)
Tegnap este rákattintottam véletlenül egy régebbi adás ismétlésére és nagyon csodálkoztam, hogy Bod Péter Ákos kikkel nem hajlandó egy asztalhoz ülni........nem kéne.
toportyán 2016 nov. 25. - 22:00:12
(27/29)
Egykori fideszes mûsorvezetõnek pofájára fagyott a vigyor ,köpönyegforgató . :D
10/10
huculpastor 2012 okt. 28. - 16:02:01 10/10 Előzmény huculpastor
(26/29)
Látom egy éve jártam erre... Most is csak azért, mert nagyon felháborított a ma délelõtti mûsor. Azt a világvége hangulatot, amit produkált két résztvevõ (Hörcher és Zárug) pár nappal azután, hogy tíz-hússzor annyi nemzeti oldali jelent meg Budapest utcáin, mint balliberális. Mintha vége lenne az Orbán-kormánynak, mintha rosszul csinálnák. Tanácsokat osztanak, hogy húzódjon balra, középre. Mintha azzal, hogy a szélsõliberálisok azt állítják magukról, hogy õk a közép, igazuk is lenne. Õk ketten vagy nem látják át a magyar valóságot, vagy eltévedtek a hazai politikai paletta hazudott egyenesén. Ahol a hazugság szerint van szélsõjobb, de nincs szélsõbal, szélsõliberális. Egyébként tiszteletre méltó volt Zichy világlátása és véleményei.
1/10
badoer 2012 aug. 12. - 11:14:43 1/10 Előzmény drProktor
(25/29)
Elképesztõen gané ez a mûsor úgy mindennel együtt.5 percet bírtam nézni belõle
drProktor 2012 febr. 15. - 13:22:39 Előzmény huculpastor
(24/29)
Hogy oda ne rohanjak, a meghatottságtól!

"Schmitt és felesége szépen énekelték (tudták a szövegét) az aktuális énekeket"

Próbáltad volna leiratni Palibával, majd nézhettél volna nagyot!
Nahaggyámá!
dantonb 2011 dec. 31. - 20:56:36 Előzmény huculpastor
(23/29)
Te pastor, te mán ennek is gazdát akarsz? Nem elég gazda neked a mindenre rátelepedõ diktatúra élén a Führerrel? Még ez is fel van higítva ,mert idõnként esetleg nem a leghabzóbb szájú jobbosokat is lehet látni? Nóóóómális???
dantonb 2011 dec. 31. - 20:53:04
(22/29)
Ezek még szilveszterkor is nyomatják a politikát az agymosást.csak az abaj hogy a szereplõk fizimiskája önmagáért beszél.Ránézésre hányingert keltõ és egybõl látni hogy hazudnak.Pesty úr Simon úr és a többi kretén.
10/10
huculpastor 2011 okt. 08. - 18:12:25 10/10
(21/29)
Bár nem illik itt más mûsorral foglalkozni, de tegnap (is) láttam a Korrektúrát. Tényleg nagyon jó volt (ráadásul indult az ECHO TV-n egy hasonló mûsor vasárnap esténként, a Közérthetõen).
A Civil Kaszinó új háttere rendben van, az ülésrend kevésbé intim, mint korábban. Stabilizálódni látszik, de a korábbinál alacsonyabb színvonalon. Nézem idõnként a Duna TV hasonló mûsorát vasárnap esténként. A Civil Kaszinó még mindig jobb volt. De most Bethlen vezetésével már lassan befogja az is a Civil Kaszinót. Az ATV Tétje is elfogadható idõnként....
10/10
idlosza 2011 aug. 06. - 17:23:09 10/10 Előzmény huculpastor
(20/29)
Én is hiányolok néhány megszokott szereplõt. Különösen Boros Bánk Leventét és Zárug Péter Farkast.
Nyilván uborka szezon van a Hír Tv-nél is.
10/10
huculpastor 2011 júl. 18. - 22:35:09 10/10
(19/29)
Rég jártam erre... Sokadik volt az utóbbi idõben a mai mûsor, ami felháborított. Megnéztem hozzászólásaimat, korábban nagyon pozitívak voltak a mûsorról.
Most fel nem foghatom, hogy a korábban élvezetes, jó színvonalú mûsort miért kellett felhigítani ismert, de gyér mondanivalóval rendelkezõkkel. Korábban volt két markáns csapat. Minden mûsort végignéztem. Ma már ritkán van olyan, amit képes vagyok végignézni. Volt néhány ember, aki képes (volt) vinni a mûsort: Czakó Gábor, Mráz Ágoston, Boros Bánk, Pesty László... Az újak közül egyedül Simon János aki besorolható közéjük. De a mai mûsor politológus hölgye (nevét nem jegyeztem meg), aztán Zárug Péter, meg Dörner kivételével a szinészek, nem alkalmasak érdekes, új gondolatokat, ismereteket hozó mûsor készítésére. Olyan lett a Civil Kaszinó, mintha nem lenne gazdája.
Legyünk túl rajta és kész, ki van pipálva. A nézõ meg elpártol.
Nagyon sajnálom.
1/10
hurvanyek 2010 okt. 26. - 10:02:46 1/10
(18/29)
Ha már "húsbavágó kérdés",akkor lám a Fidesz most lenyúlja azt a pénzt ,ami az elõzõ kormányok alatt összegyûlt a magánnyugdíjpénztárakban.Ez egy hatalmas összeg,amibõl pl Bajnai duplájára emelhette volna a nyugdíjakat v. a minimálbért stb stb.Ennek a javarésze a tehetõsekhez fog vándorolni, ill a hagymázas hülyeségek felemésztik.Utána szépen rászabadul az új nyugdíjasok tömege az államra, és kkor majd tényleg bedõl az egész ,és nemhogy megélni de még tengõdni sem lehet a nyugdíjakból.Rosszabb lesz mint most Romániában, de akkor már hol lesz Orbán?
Gratulálok sikerült a rendszerváltás egyetlen egészséges reformját is elkúrni.
Most azon izgulok, hogy Smitt aláírja e ezt a nyilvánvalóan alkotmánysértõ törvényt ill az Alkotmánybíróság jóváhagyja e? Emlékszünk, hogy a Bokrossal milyen kemények voltak pl.:DD
Rahel 2010 aug. 21. - 17:03:47
(17/29)
-Egy Bölcs!!:))
10/10
huculpastor 2010 aug. 21. - 14:28:11 10/10
(16/29)
Kevered az egyházat (intézmény) és a vallásosságot (hit).
Az államot és egyházat elválasztották (helyesen), de te az államtól (és vezetõitõl) el akarod választani a vallásosságot is.
Ez sehol sincs így (amerikában régi elv és gyakorlat az állam és az egyház szétválasztása, de a kormányüléseket imával kezdik).
Törõdj bele, hogy az ateizmus sem lehet államvallás és vége a kommunista egyház és hitüldözésnek Magyarországon.
Ahogy az ateizmus nem törölhetõ ki az államból, úgy a vallásosság sem.
Mert az állam magában foglalja mindkettõt és fõképp azokat az embereket, akik egyiket-másikat magukban hordozzák.
És emiatt nem diszkriminálhat senki, hitét, hitetlenségét, véleményét meg szabadon közzé teheti. Akkor is, ha neked a hit nem tetszik.
10/10
huculpastor 2010 aug. 21. - 09:46:49 10/10
(15/29)
Néztem tegnap a Szent István napi miseközvetítést.
Schmitt és felesége szépen énekelték (tudták a szövegét) az aktuális énekeket.
Láthatóan nem divatból keresztények. Te inszinuálod a köztársasági elnököt.
Keresztényellenes agitációt folytatsz itt, tiltani akarod, hogy egy mûsorban pozitívan foglalkozzanak a kereszténységgel.
Mint a kommunista diktatúrában volt anno.
10/10
huculpastor 2010 aug. 21. - 09:38:06 10/10 Előzmény meszag
(14/29)
A mûsor talán 3 éves.
Mi vagy te, ha 10 éve röhögsz rajta...
blowup 2010 aug. 16. - 18:54:05
(13/29)
Lingvicistaaaa?! Hú de régen hallottam ezt. Grammar-, vagy nyelvtan-náci, az megy most:):)
offtopic
dióhéj 2010 aug. 16. - 13:41:22
(12/29)
Kiss Ulrich atyának meglehetõsen különös az elõélete: http://fmh.hu/hetvege/20090411_a_parfumos_atya_ket_elete

A szabadkõmûvesség támogatása miatt keresztény körökben báránybõrbe bújt farkasnak tartják: http://hortuscarmeli.blogspot.com/2008/03/ulrich-atya-s-szabadkmvesek.html
offtopic
meszag 2010 aug. 16. - 13:22:45
(11/29)
Úgy 10 éve ezen a mûsoron röhögök. Megláttam benne szerepelni egy volt tankörtársamat... mit mondjak, régen se volt egy észlény... :D
10/10
huculpastor 2010 aug. 14. - 11:33:47 10/10
(10/29)
Nagyon jó, élvezetes és tanulságos volt a tegnap esti (szombaton 20, vasárnap 11 óra után ismétlik) Civil kaszinó.