francika 2007 nov. 03. - 11:32:58 Előzmény Chemeng
(3/3)
Okos Kata itt csak beleesett a szórásba, már ami a Cool iq-ját illette. Most kit védsz? A lányt, aki kiszolgálja az iq-mûsorok nézõit és elõbb-utóbb idomul az igényekhez, vagy a tévét, ami sztem tönkre fog menni, mert nem biztos, hogy a megcélzott réteg vásárlóereje elég nagy a reklámszerzéshez, vagy a sok szõke csajt és roma polgárt, akik ezeket az ostobácska mûsorokat nézik? Ha nem volnának ilyen mûsorok, ez az egyre szélesedõ réteg talán kénytelen lenne okosabb dolgokkal kikapcsolódni...
Chemeng 2007 szept. 20. - 20:33:38 Előzmény choxy
(2/3)
Cool TV fika oké, de a bugyuta mûsorok valószínûleg igény miatt léteznek (lásd brazil sorozatok, valóságshow-k stb.) azaz a magyar átlagember színvonalának megfelelõen. Ha így ismered a Coolt, akkor biztos te is nézed... Kata tetszik vagy nem tetszik (szuperszexi -e vagy nem) az egyéni izlésed, viszont attól, hogy milyen szerepet aggatnak rá, még nem biztos, hogy olyan IQ-light, mint a nézõi. Mellesleg gyerekkorom óta ismerem családostul, nekem más a véleményem. Látom, a neve is tetszik, nagy poén a mûvirágozás. Szerintem életedben nem volt fele ilyen jó nõd se, ha meg lány vagy, akkor biztos a jó öreg irigység ütötte fel a fejét.
choxy 2007 szept. 02. - 14:07:13
(1/3)
Az a "mák/Kata/virág" a "szuperszexy"???:))))Ugyanolyan IQ-light "mûvirág,mint az egész Cool-TV egész mõsorvezetõ stábja,meg a bugyuta,idióta,halmozottan értelmi sérülteknek való "mûsoraik".
Ej,ej,a magyar média "sötétkamrája"...:(((((