Téma: Crooklyn

3/10
gimbiikeeh 2016 márc. 04. - 19:59:16 3/10
(3/3)
Most néztem meg. Csalódás volt. Igazából semmi értelmet nem találtam benn. A vége még talán jó is lehetett volna, de természetesen azt összecsapták, így az sem kárpótolt az unalom miatt. Egyedül a zenék tetszettek. Jó is lehetett volna, ha kicsit nagyobb gondot fordítanak rá, de így maradt az unalmas, egyszer nézhetõ kategória. Az pedig senkit ne tévesszen meg, hogy a DVD-n 94 percet írnak, a film valójában 110 perc volt. Azért nem mindegy.

3/10
SandCreek 2015 márc. 19. - 21:51:57
(2/3)
Az elsõ fele nagyon tetszett. Pörgõs, vibráló, élvezetes váltásokkal. A nélkülözések, különcségek, stiklik és szipuzások sok bájjal vannak keverve.
Egy afro-amerikai család hétköznapjai a mindig nyüzsgõ Brooklynban. A szülõk és a sok gyerek között állandók a kisebb-nagyobb összezördülések, de a film idõnként lelassít, és ilyenkor még jobban kitûnik, hogy remek színészeket válogattak össze. A zene és a sok mozgás szerves része a történetnek.
A második rész magán viseli az önéletrajzi ihletésû visszaemlékezések sajátosságát. Egyre nehezebb és kissé fárasztó az újonnan felbukkanó számos további rokonnal való azonosulás. A vége igen drámai, viszont erre már nem maradt sem elég idõ, sem elég részlet, hogy erõvel hasson.

Összességében, élvezetes, rengeteg jó humort is kínáló családi történet, amely sokszor a ház elõtti utcán és közeli kisboltokban folyik tovább. Az utolsó negyedóra valahogy nem igazán sikerült, de Alfre Woodard a mama és Zelda Harris a kislány játéka végig elbûvölt.
Spooner 2009 febr. 25. - 11:35:08
(1/3)
háát elég gyenge a story-ja... sajnálom, mert amugy jó lenne, de lényegében nemszól semmirõl.. :-(