crazyforyou 2007 nov. 15. - 23:51:23 Előzmény Ancsa80
(73/7203)
**moderálva** Ha pedig igazán igényes mûsort néznél,akkor még mindig elmehetsz az Operaházba,Nemzeti Színházba,Zeneakadémiára.A választás csak rajtad áll.
Oren_Iishi 2007 nov. 11. - 16:17:13
(72/7203)
Ámen! :)
1/10
Ancsa80 2007 nov. 11. - 13:09:25 1/10
(71/7203)
A mûsornak az a célja,hogy szórakoztasson,nem pedig az,hogy a produkciót látva felcsimpaszkodjak a függönyre és elkápráztassam az uramat. Aki már látott artista elõadást az meg tudja ítélni mennyire tetszett neki amit látott.Ügyes volt a csaj,de láttam már ügyesebbet is,had legyen már meg a véleményem,hisz nekem készül a mûsor,én szavazhatok - állítólag.Nézem a mûsort,mert szórakoztat,de azért még nem vagyok elájulva a felhozataltól.Ez nem irigység,hanem VÉLEMÉNY! :-)
Az igazi tehetségek SZERINTEM a Rontó-lány és a mesemondó fiú volt.Már miattuk megérte végignézni.Az énekesek tehetségének megítéléséhez pedig nem kell jazz szakon végeznem,hisz ott van a fülem,amivel hallom,és eldöntöm tetszik-e vagy nem.Szerintem az gondolja a véleménynyilvánítást irigységnek akinek saját véleménye nincs,vagy õ maga az irigy.
cseszter 2007 nov. 11. - 03:02:52
(70/7203)
Na ezt már én sem tudtam megállni,
nem szoktam fórumokra irogatni, de
annyira szórakoztató volt az a hozzászólás, hogy
azok akik kritizálják a mûsort irigyek lennének a
benne szereplõ elõadókra, hogy muszáj kiirnom magamból.
Elõször is a mûsor szerintem szörnyû,
azthiszem a kispályás szót találom a legjobbnak rá.
Nem csak a béna elõadók szórakoztatnak, úgy ahogyan annó a megasztár elõ-elõ selejtezõk, hanem elérték, hogy a zsûrin és fõleg a mûsorvezetõkön is szakadjak a nevetéstõl.
Csak a szerencsétlenségük szórakoztat.
Azért meg kell jegyeznem tényleg volt 1-2 produkció ami tetszett, csak pont nem azok akik tovább jutottak,
mert szinte csak énekeseket szavaztak be. De ilyenkor mindig a megasztár jut eszembe, ahol sokkal tehetségesebb embereket láttam.
De a lényegen nem változtat, az is nézi akinek tényleg tetszik és az is aki szörnyülködik rajta mint én is,
talán a különbség annyi, hogy én az sms díját nem adom oda a Stohl Buci fizetésére és az rtl klub tulajdonosának sokadik medencéjére. Maximum annyi történik, hogy legközelebb még nehezebb lesz a tv képernyõje elé csábitani, mert ez a csatorna mintha direkt azt akarná elérni, hogy a jó érzésû emberek ne nézzenek tv-t.
Azthiszem meg kellene köszönnöm nekik.
10/10
milupa15 2007 nov. 11. - 00:56:11 10/10
(69/7203)
Pontosan errõl van szó , nagyon igazad van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
crazyforyou 2007 nov. 11. - 00:33:19
(68/7203)
Tényleg ne irigykedjetek,ezeknek a fiataloknak van tehetségük.Ti megtudnátok csinálni azt amit az akrobata lány,vagy tudnátok így énekelni mint ezek a fiatalok,vagy táncolni...? Na ugye! Fáj nektek hogy ti csak az irodában ültök 8-tól 5-ig. Én is csak egy egyszerû melós vagyok,mégsem féltékenykedem arra,aki tud valamit.Intelligencia.
10/10
milupa15 2007 nov. 10. - 23:46:31 10/10
(67/7203)
A mai müsõr is nagyon jó volt ! És egyetértek veled az emberek csak irigyek a jóra.A mai müsõrban egyértelmüen egyet értettem a tovább jutó emberekkel .A legjobb a Rontó Kitty volt.Igazi tehetség egy hamis hangja nem volt.Mondjuk ezt megis értem a Rontó család nem csak Magyarországon , de egész Europában is elfogadott roma muzsikosok ezt külön hangsulyoznám.Tehát ,hogy idézzem Fábryt ez a génükben benne van.És annak is örülök ,hogy a mese mondó fiú tovább jutott szegény gyerek 15 éves korára olyan mint egy 10 éves és nagyon sajnáltam ezért remélem sokáig benn marad õ is meg a kittyy is !!!!!!!!!!HAJRÁ KITTY !!!!!!!!ÉLJENEK A CIGYÁNYOK!!!!!!!!!
10/10
milupa15 2007 nov. 10. - 23:33:19 10/10
(66/7203)
Ok!Ha te így láttod rendben , de nem tudom milyen duma az ,hogy kiemelték a kissebséget mért kénne kiemelni Toldi Vikit már nem kell kiemelni mert így is nagyon jó és kész ! Ja és csak irigyek vagytok a jóra ! ÉS SÜRGÕSSEN MENJ EL A FÜL-ORR GÉGÉSZETRE MERT EGYÁLTALÁN NEM VOLT HAMIS A VIKI !
oncogito 2007 nov. 10. - 21:47:03
(65/7203)
Mégvalami.
Ezek az emberkék "csillagok", sztárok akarnak lenni.
Ehhez nagyon, nagyon kevés az, amit produkálnak.
A zsûrinek bizony le kellene õket rángatni a földre, mert elszaladtak a vágyaik a valóságtól.
Vagy marad továbbra is a mai elõadómûvészek középszerûsége, a "pillanat emberkék" tucatja, mert valódi sztár itt nem fog születni.

Bejutni meglehet protekcióval, korrupcióval inkább lehetett, semmint tehetséggel.
Mert kiugró tehetség az eddig nem volt - és attól tartok, már nem is lesz.

Örülnék, ha tévednék.
oncogito 2007 nov. 10. - 21:22:05
(64/7203)
Véleményt lehet mondani arról is, ami sikertelen.
Szerintem ugy ahogy van, szánalmas az egész.
Lehet, hogy valamit tudnak, akik bejutottak, de tehetségük az nincs. Fõleg ahhoz nincs, amiben szerepelnek. :-(
Hogy a versenyzõknek nincs önkritikájuk, azt még megértem, de hogy a zsûri sem tudja kiszûrni a középszerûséget, az már szerintem bûn.
Nem igaz, hogy nincs ma tehetség... hol, kiknél kallódnak el...?