Téma: Csillagkapu

10/10
Fõnix császárnõ 2012 okt. 21. - 06:01:49 10/10
(1155/1435)
Ami most volt annak régen csak az utolsó pár percét láttam.

Tehát ebbe a részbe egy azonosítatlan faj jelent meg.

Érdekes, mert asgard sugaruk volt tehát lehet eltévedt õsasgard, eltévedt õsök stb.

Csak a hajón volt s tényleg nem álmodta, kicsit hogy hallucinált az élet nagy dogairól jó is volt mint inden rész.
10/10
Fõnix császárnõ 2012 okt. 19. - 20:52:15 10/10
(1154/1435)
Az is érdekes hogy a Kull harcosok páncélzata óta se az oráj se senkinek de fõképp az oráj harcosoknak se volt olyan erõs a páncélzata.Igaz a replikátoroknak igen, de az õsök tudásával hatalmával rendelkezõ Ori hitközségnek nem.
Már ez a nap is letelt, az a jó hogy minden nap adják a viasat6on meg a többi rendes adón a sorozatokat csak jó is hogy ha esik ha fúj adják a sorozatokat mert akkor van értelme ha minden nap megnézheted.
Speciel qrva xar volt hogy heti egyszer volt régen meg állandóan össze vissza adták mert úgy már igencsak *-*
Így meg sokkal több minden meg sokkal normálisabban megnézhetjük.
10/10
Fõnix császárnõ 2012 okt. 19. - 08:49:45 10/10
(1153/1435)
Mindenesetre csak jó hogy itt annyi idõ után végignézhetjük a sorozatot, a tvbõl csak jobb nem a semmiért fizetek a tvért 1800at havonta.

Meg kezdjük ott hogy nagy képernyõ meg szép képhatás s kényelmesen elhelyezkedve tudod nézni stb. a géphez épp csak idefér az ember.stb.

Akkor a nézettség blogról tudom hogy Dobogón van a sorozat.

Akkor a mostani részhez annyit fûzök hozzá hogy nem is tudtam hogy a Kullharcosokba kukac is van, úgy látom ez már tradíció, azon túl tudjuk hogy kell mert így is nagyon selejtek mert csak úgy rakta össze õket a csukjásfickó.
A76 2012 okt. 18. - 13:07:49
(1152/1435)
A CSK-Atlantisz az AXN-en ment végig. Meg amúgy már le is lehet full-ba (az egészet) tölteni.
A76 2012 okt. 18. - 13:04:59 Előzmény Fõnix császárnõ
(1151/1435)
Kedves Fõnix Császárnõ!
Köszi a tippeket majd bekapcsolódom vmelyik ázsiai soriba.
A Smallville-t szereted, Az is megy a Viasat6-on (ugyan már sokadik része megy, a 8.ik évad holnap kezd, és ez folyt.köv.-ös).
10/10
Fõnix császárnõ 2012 okt. 18. - 08:32:11 10/10
(1150/1435)
Hoppá, elfelejtettem leírni hogy;

Nemcsak a Jaffa családba nagy a testvérek közt a korkülönbség, az én családomba 1000%ba megvan ez, én pl. több mint 20évvel vagyok a tesóimnál fiatalabb, lehet a Jaffáknál ez 50is de a lényeget el is mondtam ezzel.
10/10
Fõnix császárnõ 2012 okt. 18. - 07:03:02 10/10
(1149/1435)
Most már többször van, pl a tegnapira nem is emlékeztem, igen annyit jelent hogy sok sok éve csak heti egyszer volt.

Akkor Teal'c nek ez volt a 3.asszony a szívébe,
Ezek igazi Amazon Jaffák voltak, viszont sajnos sok szabadságért küzdõ testvérüket meg kellett ölniük a kukacaik miatt, a tretonin ezt a problémát legalább megoldotta.
10/10
Fõnix császárnõ 2012 okt. 17. - 19:09:41 10/10 Előzmény atomotnektek
(1148/1435)
Amit a v6 ad BSTG az egy remake, végül is mindegy, a v6ot nézem a legtöbbet, utána film+ s azután m1 (20csatornából)

Én is a klasszikus sorozatokat szeretem, meg sok mindent, pl a film+ rengeteg olyan alkotást ad ahol a csillagkapusok a fõszereplõk, például a Telhetetlen Ûr ott a Hegylakó meg Carter alkot egy párt, Carter ott is fizikus.
S ott is õ jön rá hogy vége a világnak mert az az erõmû egy fekete lyuk lesz.
Az a vicces hogy a Hegylakó minden nõt megdug :) Cartert is ágyba vitte
Mindenesetre az a jó hogy egy sokunk ízlése.

A remake alkotások nálam se nyerõk , sõt a remake Dallas is a nézõi 40%át vagy többet elvesztette.
Meg sok alkotás ilyen, a remake mûfaj sokaknak nem tetszik, ne jön be.
Pl. már attól is sóhajtottam hogy olvastam hogy megint akarnak Marco Polot pedig azt láttam a sorozatot, s színes is volt.
A remake azt példázza hogy nemigen van ötletük.

A csillagkapunak volt még az Atlantisz meg az univerzum, az Atlantiszt se adta végig a tv de az még tûrhetõ, viszont az Univerzumba sok szabályra meg mindenre hánytak PL Mozgó ûrhajóra nem nyithatnak féregjáratot,
s az Univerzum meg is bukott s pont amiatt mert a nézõkre/rajongókra ily módon hánytak.

Ez van, engem speciel néha csak a lehetetlen késõi idõpontok blokkolnak meg.

Lefekszek 21-22fele s kelek egyszer ekkor máskor akkor.
A lényege az hogy az alvás immun erõsítõ meg este csak jobbat pihen az ember.

Mindenkinek további szép estét, jó filmnézést!
atomotnektek 2012 okt. 17. - 17:20:28
(1147/1435)
Azért vagyunk egypáran, akik... khm... finoman szólva nem tudjuk értékelni a BSG-t.
Engem a világból ki lehet kergetni vele.
(érdekes módon, pl. a Stalkert még orosz hanggal, magyar felirattal is képes voltam legalább ötször megnézni...)
10/10
Fõnix császárnõ 2012 okt. 17. - 16:58:56 10/10
(1146/1435)
Igen, én az ilyen alkotásokat imádom.

Köszi, hogy megtöltötted élettel a fórumot, köszi hogy ajánlottál sorozatot.

Én is ajánlok: Ázsiai sorozatok nagyon ritkák, viszont akadnak, a részek szintúgy összefüggõek de totálisan végig izgalmasak , s azok is a csodálatos/lehengerlõ/magával ragadó kategóriában vannak.

A magyar címük teljesen -*- de igazán kiválóak.

Eddig hazánkba volt:
A palota ékköve(Dae Jang-geum)
A Silla királyság ékköve ( Seonduk yeowang)
A királyi ház titkai (Dong Yi)
A korona hercege(Yi San)

Itt végig a fõhõs neve volt az eredeti cím, de a párászt m1esek sose hagyják meg.

Igaz szappan-operázzák, így aki sima szappanoperát nem néz az nem tudja meg a magyar címük miatt, de véletlen ráakadtam s egybõl magával ragadtak.

Ha azt vesszük az összes film/sorozat az emberi kapcsolatukra épül s emiatt is nézek inkább sci-fi meg több olyan alkotást amik nem sima szappanoperák.

Az általam említettek, megtörtént valós eseményekre épülnek.
De a zenéjük a harcmûvészetük meg sok sok minden miatt nézek ilyen alkotásokat is.

A Dragon Ball is egy Ázsiai sorozat s az se sima rajzfilm lökött szereplõkkel történettel.
Mindenesetre ha kedved van hozzá belenézhetnél, igaz lehet szerencsén is múlt, hogy felfedezzem.

Úgy találtam rá hogy, 2010 januártól adták a DzsánGümöt akkor anyumék a hírek miatt bekapcsolták s ment s elsõ látásra magával ragadott. Azóta lesem mikor lesz ilyen alkotás a tvbe.

Mindenesetre ha nem tudtál róluk akkor most már tudod.

Köszönöm még egyszer , remélem hasznos volt az én tanácsom is.
A76 2012 okt. 17. - 15:23:28 Előzmény Fõnix császárnõ
(1145/1435)
Kedves Fõnix Császárnõ!
Én tudok jobbat! A Csillagközi Rombolót (Battlestar Galactica) v. a Caprica-t láttad már? Az elég összefüggõ, de nagyon izgi és fordulatos. Én elõször a Caprica-t néztem meg (a Csillagközi Romboló elõzménye), utána a Csközi Rombolót, és nagyon jól szórakoztam rajta. De hát ízlések és pofonok...
10/10
Fõnix császárnõ 2012 okt. 17. - 07:19:00 10/10
(1144/1435)
Az a lökött tudós gondolhatta volna hogy a vírus az terjeszkedik meg tovább fertõz.
De ezek az idióták mintha elfelejtették volna a vírus fogalmát.
Leállt az egész kapuhálózat, de természetesen ez is megoldódott lehet hogy de nem Báál belepiszkálásával volt a gond.
Hanem már azzal hogy nem gondolkoznak elõre, igaz mindennek van kockázata s emiatt nem is tudnának mozdulni ha csak a kockázatokra gondolnának.
10/10
Fõnix császárnõ 2012 okt. 16. - 11:31:48 10/10
(1143/1435)
Ezek a Narimok majdnem úgy néznek ki mint az Unasok.
Valószínûleg ahhoz a fajhoz tartoznak.
Csillagkapu forever.
Ennél a sorozatnál tényleg jobbat nem tudok.
10/10
Fõnix császárnõ 2012 okt. 15. - 03:33:25 10/10
(1142/1435)
Úgy látom hogy egyedül az Unasoknál találkozhatunk nyelvi akadályokkal.
Testfelépítésükbe is eltérnek, de a lényeg az.
Daniel a nyelvészprofesszor nélkülük hullák lennének, azon túl szó szerint igaz hiszen ha minden részbe a nyelvi akadályok lenének akkor ráfáznának mert rég hullák lennének meg akkor mi földiek is már vagy egy gazdatest vagy egy rabszolga vagy valami egyéb áldozatunk lettünk volna réges régen.
10/10
Fõnix császárnõ 2012 okt. 13. - 20:41:46 10/10
(1141/1435)
Jé, ez mekkora,
kétszer egymás után mentették meg civilizáció utolsó tagjait.
10/10
Fõnix császárnõ 2012 okt. 13. - 07:21:40 10/10
(1140/1435)
Tegnap lebuktak..

Ugyebár simán beszéltek egymással, Daniel meg megkérte Evallát hogy segíts lefordítani, tehát gond nélkül kommunikáltak, de az írásos szövegek már gondot okoznak.
10/10
Fõnix császárnõ 2012 okt. 11. - 07:35:16 10/10
(1139/1435)
Ha az írók annyira akarták volna akkor megmenekült volna az Asgard faj.

Valaha õk is emberei kinézetûek voltak de a torzulás megállíthatatlan volt, viszont olyan embert kerestek aki betudna akkora tudást fogadni.

Jonas Quinn a kulcs, hisz nagyon sokkal gyorsabban tanul, Nirtinél is a gép nem tett kárt benne, csak egy pár rész után volt egy tumora, ami miatt látott a jövõbe.

De az írók úgy döntöttek hogy kihaljon az Asgard faj.

Lehet nem akartak akkora sok Happy Endet, mert tudták hogy az élet se mindig (szinte soha) Happy.
10/10
Fõnix császárnõ 2012 okt. 10. - 06:30:41 10/10
(1138/1435)
Egyébként azt az Óriáskígyóst is azért néztem meg mert a Danielt alakító Michael Shanks volt a fõszereplõ meg a Darazsasba is.
A 20csatona közül azért is jó a Film+ mert egy csomó filmet ad, igaz mindig ismétlik is de ép most is a Film+t nézzük mert csak ott van még mûsor.
Egyébként Kábeltvre 1800ftot fizetünk csak az internet kerül sokba 4280ftba.
De õszintén a viasat6nál meg a film+nál több csatornát nem is nézek.
Érdekes, bátyám intézte a több adót, s tényleg jó mert sose látott mennyiségbe élményekbe lehet az embernek része, s annyi idõ után mondhatom hogy tv nézõ vagyok.
tomecs 2012 okt. 09. - 19:25:28 Előzmény Fõnix császárnõ
(1137/1435)
Bál - Boál... azonos szerintem is.
Amúgy a multkor Syler(Szájler - a szemüveges) hívta magát Silarnak vagy Silernek :)
10/10
Fõnix császárnõ 2012 okt. 07. - 08:25:03 10/10
(1136/1435)
Nos, aki nem látta nézze meg, neves színészek Adrian Paul (hegylakó)és Amanda Tapping (Carter, aki itt is tudós) játszanak benne, itt egy mesterségesen készített fekete lyuktól mentik meg a világot, a Film+ sikerére való tekintettel újra adja, jövõhéten délután pótolja aki lemaradt róla.:

http://port.hu/telhetetlen_ur_the_void/pls/fi/films.film_page?i_film_id=52805&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_topic_id=2