2/10
Atis88 2025 szept. 22. - 08:56:00 2/10
(27/47)
Büntet, de nem a jó értelemben. Sajnos gyenge, nagyon gyenge.
20agh 2025 szept. 21. - 23:02:42
(26/47)
2 pont de csak azért mert nincs benne leszbi/homo/travi szál, nincs túltolva indiai, afro, kinai kötelező karakterrel, de itt kb ki is merül. Becsülettel megnéztem igaz itthon ma, de kár az időért sajnos. Talán 2 max 3 mosolyt csalt az arcomra de akkor sokat mondok, Tipikusan az a film aki a régi címével akarja bevinni az embereket a moziba és ennyi. Elvesztegetetett idő.
1/10
metalstorm71 2025 szept. 21. - 16:08:14 1/10
(25/47)
Felhivták hozzáértő "kritikusok" a figyelmet hogy nem szabad összehasonlitani az eredeti Csupasz Pisztollyal.... Hát ez lehetetlen... Nem volt elég több mint 30év egy normális történethez, a netto 75 perc egy örökkévalóság! . Aki látta érteni fogja: A rendörfönök nő férje Ronald volt az egyetlen szereplő aki nem tett a filmhez negatívumot! A "film" annyira egysíkú mint a mozgáskultúrája Liam-nak... Ha egyetlen pozitívumot kellene kierőltetni a filmről: 2025-ős és nincs tele homoszexuálisokkal és biszexuálisokkal.....
5/10
doricki23 2025 szept. 21. - 14:57:39 5/10
(24/47)
Gyenge film, pár jó poénnal. Nem több. Nagyon egyszernézős.
1/10
Feri05 2025 szept. 21. - 10:05:25 1/10
(23/47)
Kifejezetten gyenge film ...
3/10
Gulácsi Péter 2025 szept. 15. - 21:44:04 3/10
(22/47)
Volt benne pár jó poén, de összességében csak egy nagyon gyenge ripacskodás.
Erőltetett viccekkel és unalmas sztorival.
k11zoltan 2025 szept. 14. - 14:52:54
(21/47)
Abban reménykedtem, hogy legalább egy "annyira rossz, hogy jó" kaliberű poén lesz benn.
Kár volt.
Siralmas.
1/10
Dabi Gábor 2025 szept. 03. - 16:18:50 1/10
(20/47)
Hitvány ripacskodás. Melyik klasszikus lesz a következő amit sárba tipor Hollywood egy borzalmas remakkel?
1/10
Norbilko 2025 aug. 28. - 10:13:30 1/10
(19/47)
Az eredeti egy igazi kultfilm, amin még közel négy évtized után is könnyesre tudod magad nevetni, köszönhetően Leslie Nielsen páratlan karakterének és David Zucker parádés rendezésének. Ráadásul a második és harmadik rész is meg tudta őrizni a színvonalat.

Már eleve fenntartásokkal kezeli az ember, ha egy ilyen kultfilmhez hozzányúlnak... de ez az "új" valami elképesztően élvezhetetlen lett, nemhogy közelébe sem ér az eredetinek, de egyenesen megszentségtelenítése annak.

Rettenetesen bugyuta, elcsépelt és erőltetett poénok, amin nevetni nem igazán tud egy csupasz pisztoly rajongó... inkább csak fogja a fejét. Liam Neeson egy tehetséges színész, de karrierje során nem volt átmenet a kemény, rideg karakter és a paródista között... egyből egy "csupasz pisztoly" főszerep nagyon hiteltelenné teszi ezt a filmipari hulladékot. Pedig lett volna alkalmasabb színész a főszerepre, pl. Kevin James, Ben Stiller, Will Ferrell vagy akár Bill Murray...

Hiányoznak azok a merész poénok is, amikor a rendező az adott kor társadalmi sajátosságait paródizálja ki, pl. LMBTQ vagy bevándorlás...

Óriási hiba volt, hogy nem David Zuckernek adták a rendezés privilégiumát, de hát tudjuk hogy működik Hollywood...

A filmnek talán egyetlen pozitív hozománya lehet, hogy más sokkal tehestégesebb rendezők is kedvet kapnak a paródia jellegű filmekhez és újra lendületet kap ez a műfaj.
5/10
kybuck 2025 aug. 28. - 02:03:30 5/10
(18/47)
A fő probléma az ilyen filmekkel, hogy óhatatlanul összemérődnek a kultikus eredetijeikkel, itt sincs ez másképp: várjuk azokat a poénokat, amik a ZAZ és Nielsen filmjét viccessé tették, de nem nagyon akarnak jönni, zömmel inkább csak poénocskák csorognak, olyan bugyutaságok, mint például a Man In Black 2-ben, amiken nevetni kéne, de nem igazán tudsz (nem beszélve azokról, amik magyar vonatkozásban érthetetlenek). Nem nézhetetlen, a maga módján még szórakoztató is, de a klasszikus mellett egyértelműen csak egy vázlatos utánérzés. Sajna az utóbbi két-két és fél évtized a lelketlen, elszúrt folytatások és rebootok korszaka, nagyon kevés kivétellel, és a Csupasz pisztoly sincs köztük.
5/10
molnibalage83 2025 aug. 27. - 09:26:01 5/10
(17/47)
Teljesen középszerű a film. Megpróbálta mímelni a régit, de már más a kor, már az, amire lehet reflektálni, a laboros james bond paródiás rész teljesen hiányzott, stb.
A magyar változatban a szóviccek és egybeket nagy részét nem sikerült átformálni úgy, ahogy azt tették jól pl. a 2. résznél.

És a szinkron. Őszintén, ki gondolja azt, hogy a mai szinkron lehetőség érintőleges távolságban is van a Sztankay és Sinkó szinttől? Még a mellékszereplők is jók. Sőt, az EPIZÓDSZEREPLŐK hangai is anno dramaturg által voltak választva. Látszik is a difi. Az első részben a oktató a kocsban, a 2. részben a bombás/vekkeres jelenetben MINDENKINEK a hangja ült, pedig kb. kettő mondatot mondott a három szereplő.

Ez a film kb. még a stream időt se nagyon éri meg...
1/10
babszika123 2025 aug. 22. - 12:24:15 1/10
(16/47)
Nem hazudok, ha azt mondom, hogy életemben nem láttam ilyen rossz filmet. Konkrétan fájt nézni, 15 perc után el is mentünk, nem tudtuk végig nézni, körülöttünk ülök is hangosan arról panaszkodtak, hogy ezért képesek voltak pénzt kiadni….
5/10
Serengeti 2025 aug. 21. - 13:51:35 5/10
(15/47)
Nem olyan rossz... (de nem is olyan jó). Van néhány poén, ami bejöhet, de az eredeti magasra tette a lécet. Túl sokat ne várjatok tőle, nézhető 1x, de ebből ennyit lehetett kihozni 2025-ben.
offtopic
mrking 2025 aug. 18. - 13:05:52
(14/47)
A seasoned matchmaker (Dakota Johnson) finally finds the perfect partner in her own life: everything aligns, every box is ticked. But just as she’s ready to settle, her old flame (Chris Evans) reappears – he doesn’t meet any of her expectations, yet remains irresistibly magnetic. The other man (Pedro Pascal) is wealthy, refined, and offers stability – but the choice isn’t so simple. This time, she’s not giving advice to others... she has to decide for herself.

👉 https://myavatarworldmod.com/
8/10
gBandi1983 2025 aug. 17. - 13:22:39 8/10
(13/47)
A 7 pont csak a címnek szól.
Nem rossz, de nem lehet még csak egy lapon sem említeni az eredetivel. Ezeket a filmeket képes voltam egymás után többször is megnézni, úgy, hogy a szemem nem tudtam levenni a képernyőről. Ez sajnos egyszernézős.
1/10
Dolche 2025 aug. 14. - 21:58:26 1/10
(12/47)
Kidobott pénz volt. A régi sorozat nyomába se ér. Kínosan nagy csendben ment le a film pedig sokan kíváncsiak voltunk rá.
Sz. Péter 2025 aug. 14. - 17:28:36 Előzmény Brokkoli52
(11/47)
Nem MacFarlane rendezte.
Akiva Schaffer.
4/10
Brokkoli52 2025 aug. 14. - 09:51:24 4/10
(10/47)
Nagyon vártam a filmet.
MacFarlane rendezésében bíztam, nagyon kedvelem a munkáit, őt gondoltam a leginkább alkalmasnak arra, hogy a filmhez dukáló poénokat fog felvonultatni. Nem tudom, hogy póráz volt-e rajta, vagy ez csak simán nem sikerült, mert a poénok szinte minden esetben gyengék, a film második fele már inkább fájdalmas.

Pl. a végén a bagollyal repkedés már tényleg bollywood...

Hiányoztak az alpári poénok, amiktől a régi filmek olyan zseniálisak voltak és amitől pl. McFarlane animációs sorozatai is hemzsegnek és könnyes röhögéseket generálnak.

Jó, a hőkamerás kutyás jelenet biztos az ő ötlete volt, az valóban ütött is :D

Neeson-t szintén nagyon kedvelem, de szerintem pont, hogy nem tudott azonosulni a szereppel. Nielsen poénokra remekül ráerősítő mimikája nyilván nem helyettesíthető, de mintha meg sem próbálták volna pótolni, egyszerűen nem hiteles.
A szójátékok angolról magyarra történő átültetése - bár valóban nem egyszerű feladata - sem igazán sikerült.
Összességében is kicsit olyan hatást kelt a film, mintha gyorsan össze kellett volna csapni volna valamit.
Nem mondom, hogy TV-ben egyszer nem nézhető, de én konkrétan a mozijegy árát is sajnáltam rá.
10/10
Slayer_HUN 2025 aug. 12. - 22:19:50 10/10
(9/47)
Teljes mértékben hozza a régi filmek hangulatát. Liam Neesonnak is nagyon jól áll ez a szerep. Mi jól szórakoztunk rajta. Remélem, lesz még folytatás! 10/10
1/10
magicvoice 2025 aug. 12. - 03:09:04 1/10
(8/47)
Ezt kár volt elkövetni. Annál is rosszabb, mint amit el tudtok képzelni.