Zahire ápr. 04. 14:35:58 Előzmény Rainwalker
(9/9)
Te is úgy látod, hogy Csacsi egy kényes, affektáló picsa ?
offtopic
Felhőjáték márc. 19. 19:36:31
(8/9)
*fogadók, *elmondanám
Felhőjáték márc. 16. 21:36:10
(7/9)
Akkor kicsit szembe mennék az "árral". Egy olyan országban ahol orvosilag dilettánsok vezethetnek több száz fős pszichiátriai klinikát. Na meg aztán ott ahol a gyermekvédelembe került lelkileg súlyosan bántalmazottjai lásd befogadóotthonokat (Szőlő u.) gyermek lélek gyógyászokért kiállatnak...és jajszavuk nem hallgattatik meg ott...
Igen tudom ez a műsor nem egy akadémiai székfoglaló, szerintem viszont miből is indulunk ki ha mi mint gyakorlott agy-kurkászok folyamatosan jobbnál jobb ötletekkel látjuk el barátainkat, rokonságunkat. Természetesen életünk nehéz pillanatának megoldását kínálva másoknak.
Az igazság nem tisztem megvédeni a műsort ráadásul súlyos megállapításokat tenni mint azt itt voltak szívesek elkövetni. Viszont arra gondolok -legalább is nekem- jó hallgatni a megélt helyzetere választott megoldásokat. Azt még azért elmosdanám a hívásokat fogadok többsége elmondja érdemes lenne a helyzettel szakemberhez fordulni. Akinek anyukája és más hozzátartozója az 1 óra/ 20-50.000 pénzt meg tudja fizetni. Olyan csekélység mint a világvégéig érő várólista mint olyan... Az meg csak halkan üzenem esőembernek, hogy az a bizonyos fettünk levő azzal áldotta meg az ő nyáját amije van volt lesz...a készletből. Ennél persze mehetnék MÁS felé is de minek?
Meg még valami ..... sem rokona sem ismerőse nem vagyok senkinek... fülemüle pereket sem szeretnék itt nyerni. Na meg aztán semmilyen pártkönyvem sem nem volt és nincs.
1/10
DívaI márc. 16. 19:20:04 1/10
(6/9)
Másodszor nézek bele ebbe a szörnyűségbe, ahol avatott "szakemberek" adnak egy percben ostoba közhely-válaszokat a betelefonálók magasröptű ál problémáira. Azt nem tudom, hogy a betelefonálókat honnan akasztották le, illetve hogy vállalhattak ezek a neves résztvevők ilyen megalázó, primitív szerepet, de szánalmas.
Rainwalker márc. 15. 19:33:12
(5/9)
Förtelmes! Az érvényesülés új módja, hogy a szexuális hovatartozását reklámozza!
Ráadásul nagyon idétlen, hogy egy nagydarab, lapátkezű, kopaszodó ember úgy nyávog,
mint egy kislány... 0/10
1/10
DívaI febr. 23. 19:55:47 1/10
(4/9)
Nem hittem a szememnek, fülemnek, ez valami borzalom!
1/10
ligetiz51 febr. 20. 11:07:47 1/10
(3/9)
Nagy Ervin...és az öreg Gálvölgyi.(fiatal korában volt 1-2 jó filmje )..jajjj.
10/10
Timmmi68 febr. 16. 19:13:48 10/10
(2/9)
Nekem bejön a műsor. Ide jöttem át, amikor meguntam a riportalany öööö-zését, meg a kommentátor hölgy beszédhibáját az RTL-en. Ez jobb.
1/10
DUNAWÖLD febr. 10. 00:51:05 1/10
(1/9)
cilá kólcenter, josstét kívánook... Erre megy a mūsoridō, jajjissteneeemkeeee.
Teregessünk, vagy ne teregessünk a nappaliban?!?
Erre van a Ridikül. Vagy baràtok? Izzadsàgszagú.