10/10
proklima@freemail.hu 2024 aug. 07. - 09:04:38 10/10
(2/2)
Az előző - egyetlen - hozzászólással ellentétben szögesen más a véleményem. Ugyanazt a filmet láttuk? Mi az "hogy mérnöki pontosságal megtervezett"? Nem egy toronyház. Az alaptörténet nem újdonság, de egy gyerekrablás mindenkinek felkeltheti az érdeklődését, főleg, ha történetvezetés fordulatos. Mint itt. A színészek jók, a karakterek szintén. "Egy gyengébb kriminek elmegy"...Azt ne feledjük, hogy ez alapvetően romantikus film, hiszen Danielle Steel világszerte a romantikus regényei révén vált elismertté (több mint 800 millió példány). Közel 200 könyvet írt, ebből 157 regényt. Magyarul 134 jelent meg, ebből 117-et olvastam. 25 regényt filmesítettek meg, mind a huszonötöt láttam. Ez a film (is) nagyon tetszett. Minden romantikus-film rajongónak csak ajánlani tudom a Danielle Steel filmeket.
1/10
Rahar 2012 dec. 24. - 18:39:22 1/10
(1/2)
Mérnöki pontossággal megtervezett krimi. Az alaptörténet nem keltette fel az érdeklõdésemet, a történetvezetés is unalmas. A színészek nagyon gyengék, a karakterek egysíkúak. Egy gyengébb kriminek elmegy, aki a jobb thrillereket kedveli az szerintem ne nézze meg.