Andy 22 2006 ápr. 10. - 13:26:21
(6/206)
Nagyon jó sori. :)
kolibri 2006 febr. 18. - 16:51:03
(5/206)
Engem 18-20 éves koromban is le tudott szögezni a TV elé. Inkább ilyeneket nézzenek a kamaszok, mint gyilkossággal teli akciófilmeket. Hátha hat rájuk egy kis emberség. Szerintem nagyon jó sorozat! Ennyi!
dorisz 2006 jan. 23. - 18:36:17 Előzmény dodo
(4/206)
En a Dawsonon nottem fel. 13 eves voltam, amikor elkezdtek Magyarorszagon vetiteni, es 18, amikor vege lett. Ezen nottem fel:-)

Nekem valahol mindig az az erzesem volt mikozben neztem, hogy Alljatok mar meg egy percre, mert ezek az en erzeseim es gondolataim!!! Ti ezeket honnan tudjatok?!

Volt hogy egyutt lehetett sirni a szereplokkel, de olyan is, amikor egyutt vigyorogtunk...

Dawson nekem mindig is egy kultusz marad. Vannak, akik szerint ez az egesz csoppen. Lehet, hogy igazuk is van, csak nem szabad elfelejtenunk, hogy minden filmnek van egy celkozonsege. Ha ebbe beletartozol, akkor imadni fogod, de ha nem akkor nem is kell megnezni, mert nem neked szol...

Remelem, hogy hamarosan ki fog jonni DVD-n!!!
Ági 2006 jan. 21. - 11:51:42
(3/206)
Joshua J. tényleg jó színész, én is szeretem, meg még a Jen is jól játszott.
sixabi 2006 jan. 07. - 21:19:25
(2/206)
hát elég gagyi ez a sorozat... nyálfolyó....egy jó színész van benne joshua jackson...
dodo 2006 jan. 03. - 16:03:38
(1/206)
hi everyone!!! :-D

ha így haladunk csajok,srácok örökre így marad h a Dawson és a haverok lesz a legjobb sorozat itt a port.hu-n!!!:) legyen is így:) kedvencem elõször Dawson volt majd Pacey(de nem amikor Joey-val kavart) és amikor jött Chad Michael Murray:)akkor minden részt jobban megnéztem sõt felvettem vidire!de nem bánt szépen Jen-nel:(és megérdemelte amit kapott aztán a 2csajtól! jobb is h Joey-val nem jött össze jobban!

ti mit gondoltok a sorozatról? sztem tanító célzatú minden korosztály számára legfõképpen a kamaszoknak!és néha kellenek ilyen sorozatok!jó is h vannak:)):-D
írjatok sokat!pusz