Joseph Barbera 2025 okt. 16. - 23:32:17
(4/4)
Kissé közhelyes a téma, sok sablonnal és sztereotípiával, a megfogalmazás isszájbarágós olykor.Mondjuk nagyközönségnek írt daraboknál talán így kell lennie...Ettől függetlenül szórakoztató volt és mindenképpen elgondolkodtató. Bár számos ponton egyértelmű volt, hogy nem jó, ha idős korára egyedül marad az ember, ehhez képest a végső kicsengés nem feltétlenül tűnt pozitívnak...vagyis ellentmondásos volt a darab mondanivalója
10/10
AB123 2024 okt. 12. - 22:47:28 10/10
(3/4)
Egy nagyon szórakoztató vígjáték! A színészek nagyon jók! Tulajdonképpen lehet elgondolkozni is!
9/10
kecsup 2024 máj. 30. - 09:53:47 9/10
(2/4)
Korrekt előadás volt nekem tetszett. A játékok jók voltak, bár megint az középkorű férfi fiatal csajra cseréli a feleségét sztereotípia beleírását a darabba annyira nem lájkoltam.
Tyrannosaurus(velo)Rex 2024 máj. 15. - 17:41:52
(1/4)
Egész jó előadás volt. Szinetár Dóra meglepett, mert még nem láttam, színházban és tetszett az alakítása. Ez most nem egy coming out, de Adorjáni Bálint 3D-ben is egy jó külsejű férfi és a kevés rokonszenves színészek egyike. Az egykori mozi nem igazán alkalmas színháznak az alacsony belmagasság miatt, csak ilyen kamaradarabok előadására felel meg.