K. Judit 2017 febr. 16. - 10:05:13
(8031/9141)
A lány szerelmén én is gondolkoztam, és arra jutottam, hogy õk néha nem különböztetik meg a szerelmet és a hálát.
Hálából ugyanúgy mindenre képesek, mint szerelembõl - egészen az önfeláldozásig.
Lehet, hogy volt már szó róla, nem emlékszem a király és a kardvívó lány szerelmének kezdetére, de nem csodálkoznék, ha a király mentette volna meg õket (a bátyjával).
Esetleg mikor elárvultak, vagy valami hasonló ...
K. Judit 2017 febr. 16. - 09:58:41
(8030/9141)
Borzalom.
A legdurvább, amit hallottam a gerincvelõ gyulladás. Ami nem rák, de nem lehet gyógyítani, így végigvándorol az idegpályákon, ahol már volt, ott többször is, míg a mozgásban teljesen meg nem gátolja a beteget...
Egyik jobb mint a másik :(((
K. Judit 2017 febr. 16. - 09:54:17
(8029/9141)
Igen, ezzel a történettel, Boo Yi és Bang Ji anyjáéval adósak még. (Bár néha az ilyesmit elfelejtik a végére.)
Befogadták? Enni kapott? Fedelet a feje fölé? Ja meg célt az életének....
Mindenesetre a bosszút - mert valamit mégis csak érez a gyerekei iránt - egy pillanatra sem felejti el, még senki nem tudja, de a rekedt hangú percei meg vannak számlálva. Úgy értettem, hogy õ adott parancsot a gyerekek megölésére, de GSM megkímélte õket. Vagy mert az apjuk, vagy a többi gyereket sem ölte meg.
Úgy látom, GSM-nek soha nem sikerül valami igazán rosszat cselekednie, vagy befejeznie legalábbis idáig.
Nem tudom szándékos-e, talán késõbb valami más szerepet szánnak neki.
Cafee. 2017 febr. 16. - 09:41:12
(8028/9141)
Tobbfele csontrak letezik, kerdes inkabb az, hogy hol, operalhato- e es hogy van- e attet. Tulelheto ha nincs attet, s ha operalhato helyen van. Manapsag mar hihetetlen megoldasok leteznek, kiszedik a tumoros csontot, beraknak helyebe egy egeszseges csontot a paciens csontjaibol / csipobol, szarkapocscsontokbol, utobbiak total feleslegesek, na jo, nem teljesen, de mar nincs sok szerepe/ Az a baj, hogy mindenkepp kell kemo mutet utan vagy elotte.
K. Judit 2017 febr. 16. - 09:41:02
(8027/9141)
Igen, szerelembõl elmegy megölni YSG-t, ha már a király annyira fél tõle.
Moohyul tudja ki õ, de nem ismeri fel, amikor kellene.
(Valahogy arra mindig van idejük, hogy hazaugorjanak átöltözni. Most már a szalmakalap mellett fátyluk is van ...)
K. Judit 2017 febr. 16. - 09:33:27
(8026/9141)
Most hallom elõször, hogy létezik csontrák ...., az a kérdés, belül, a csontvelõben van-e, vagy kívül. Mert ha igen, akkor azt le lehetne operálni - gondolom.
Sajnálom szegényt ...
Cafee. 2017 febr. 16. - 09:21:24
(8025/9141)
35. resz
Elezodik a helyzet, de Sambong es YSG egyaltalan nincsenek annyira feldulva, mint mi Poeun miatt. Sambong meg mindig hisz abban, hogy minden megoldhato bekes uton, pedig mar kivegezni viszik, amirol o meg nem tud, ill. majd az egiek akaratan mulik minden. Na erre mondta Mishil, " es egy kis szerencsen" / ami alatt az emberi beavatkozast ertette, itt most Bangwon lesz a kis szerencse.:)
Persze Poeun mindenfele hegyibeszedet tart, de eltokelt, hogy kinyiratja Sambongot, mert csak ugy lehet pontot tenni a reformjara. tehat a reformot sem akarja, csaka. Wangok hatalma erdekli, Korjo egyenlo nala a Wangokkal, de akkor miert sohajtoztak a kirallyal, hogy meg kell menteni Korjot, attol, hogy egy bab ul a kormanyon, mint eddig hogyan lesz mengmentve? Ja es a lany nem latja, hogy szeretett,kiralya milyen babfigura szerepet jatszik?
Cafee. 2017 febr. 16. - 09:09:05
(8024/9141)
A kardvivono neve Chuk Sa Gwang, de kesobb Yoon Rang.
Azt mondta Moohyul mestere, hogy nem tudja megtalalni a karvivo modszeruk gyenge pontjat, ellenszeret technikailag. De mond valami erdekeset, gyenge pont lehet viszont az adott kardvivo lelke, jelleme. Ezt viszont Moohyul megtalalta: a lany nem szeret olni es kedveli Moohyult. Igy a lanyt lelken keresztul lehet legyozni, gondolom. Ezt viszont csak Moohyul tudja, Egyikuk sem akar belemelyedni a politika reszleteibe, de mig Moohyul az ügyben hisz, azert harcol, a lanyt az erzelmei vezetik, szereti a kiralyt. Mi lesz, ha a lany osszekerul Banjivel, most csak mindketto lelket nezve.
Nekem ez a nevtelenek tarsulat es Banji es Boonyi anyja nem valami meggyozo, felfoghatatlan, hogy miert ezta not valasztottak vezetoul.
Cafee. 2017 febr. 15. - 23:44:39
(8023/9141)
Egyebkent elegge szegenyes a kiraly szobaja, agyon ulve fogadja az alattvalokat vagy ez az agy a tronja?
Cafee. 2017 febr. 15. - 23:41:59
(8022/9141)
Rossz hir, most olvastam, Yoo Ah In-nek csonttumora van, most diagnosztizaltak:(((
http://www.koreaboo.com/news/yoo-ah-diagnosed-bone-tumors/