K. Judit 2017 jan. 19. - 14:09:53
(7831/9141)
Hát attól függ, kit nyír ki Bangwon ...
Nekem nem mindegy, hogy a politikai ellenfelét öli-e meg, vagy a saját testvéreit (meg az anyjukat) - akár politikai okokból....
Sambongot nem fogom sajnálni, mert õ tervelte ki BW megölését, ugye útban volt neki, csak BW ügyesebb volt és megelõzte. Persze ez lehet, hogy egy 20-21. századi gondolkodás (nem mintha manapság nem lennének politikai gyilkosságok, igény mindenesetre lenne még többre is), de nehezen fogadom el, hogy akivel nem bírok szóban, annak elvágom a torkát.

Most hirtelen én sem emlékszem, hogy ebbe a "házasság" dologba Sambongnak volt-e beleszólása, esetleg volt-e ellenvetése, de elvileg õk most egy hajóban eveznek, + YSG. Nincs velük könnyû dolga Sambongnak, de ez a lépés amennyire hihetetlennek tûnt, annyira jól jött nekik.
Azt, hogy ideiglenesen ki kivel fog össze, vagy ki kivel fordul szembe, nem biztos, hogy fogom tudni követni, pedig tartok tõle, hogy a dráma többnyire errõl fog szólni.

(Ezért kéne minél gyorsabban lezavarni a 15-öst, és a héten még mondjuk kettõt.)
Cafee. 2017 jan. 19. - 13:27:00
(7830/9141)
Most annyit taktikaztak, hogy elvesztettem a fonalat, nem ajanlott szovetseget Hong in Bangnak Sambong meg par epizoddal elobb?
Cafee. 2017 jan. 19. - 13:25:23
(7829/9141)
Egyelore egyaltalan nem itelem el Bangwont, bar igy is indultam neki a sorozatnak, mert mint irtam egy uj dinasztia csak nayon kemeny kezzel tud megkapaszkodni a tronon, erre pedig nem a totojazos picit besarozodott tisztesseges YSG, hanem Bangwon alkalmas, de figyelem, hogy mikor jon el az a pillanat, amikor tulzasba viszi az eroszakot.
K. Judit 2017 jan. 19. - 12:05:03
(7828/9141)
Szóval így tudja "elérni", hogy Hong in Bangék hoppon maradjanak...
Nagyon kellett volna az a család szövetségesnek, Hong in BAng nem vette észre, hogy nem csak Sambong a veszélyes ...
Hiába a kémhálózat, ezt egyszerûen nem tudták megakadályozni.
K. Judit 2017 jan. 19. - 11:58:12
(7827/9141)
Persze, Bangwon is türelmetlen, csak most a másikról volt szó.
Ezért használta az apja pecsétjét, ezért nõsül most ilyen hirtelen. Így tudja megakadályozni, hogy Hong in Bangék hoppon maradjanak.
Egyértelmû, hogy BW senkire nincs tekintettel, se az apjára, se BY-ra, sem az új arára, sem a bátyjaira stb. Õ tudja mit akar, de megy arccal elõre, mint a tank.

Tudjuk is már a történelembõl, hogy õt senki nem fogja tudni megállítani.
Cafee. 2017 jan. 19. - 11:55:10
(7826/9141)
Ez a lany nagyon okos, sztem tarsra lel benne Bangwon es mivel tudom, hogy Sambonggal szembekerulnek, sztem hiaba szereti BoonYit, kesobb szembefordulnak egymassal, BoonYi ugyan fekezni fogja, de Sambong mellett marad. Feltetelezem.
Cafee. 2017 jan. 19. - 11:51:41
(7825/9141)
Hm, hat pont ezert nem akartam meg ebbe belemenni, sztem aki turelmetlen, az Bangwon. A fiu tenyleg olyan maganyos hoskent meg tudja magat es a lanyokat vedeni, persze, hogy nem egyszerre, de most YH- t koveti arnyekkent, meg azt sem erti, hogy a lany kivel van, miert es mit akar. Ugyanakkor o volt az , aki ott a,barlangban, amikor Bangwon is ratalalt Sambongra, beolvasott Sambongnak, hogy azzal, amit akar szenvedest okoz az egyszeru embereknek es rengeteg verrel jar, a kisemberek jarnak rosszul, aztan pedig elment egyedul igazsagot szolgaltatni, YH- t is arra akarja ravenni, hogy ne csinaljon ilyen veszelyes dolgokat, ne kemkedjen, szoval en azt latom, hogy tulajdonkepp meg meg van zavarodva vagy meg nem tudunk eleget.
K. Judit 2017 jan. 19. - 11:24:18
(7824/9141)
Az esküvõ a 15-ösben lesz, kíváncsi vagyok, hogy ezt a szép és okos fiatal lányt érzelmileg ki tudja-e zárni az életébõl BW.
(Nem mintha kötelezõ lenne, de a drámák már csak ilyenek, szerintem úgy van ez is kitalálva, hogy BY legyen az igazi ...)
K. Judit 2017 jan. 19. - 11:20:30
(7823/9141)
Ez a különbség. Köztük minden mûködik ...
K. Judit 2017 jan. 19. - 11:17:21
(7822/9141)
A két lányt nem tudja megvédeni. Egyszerre nem lehet két helyen.
Sambonggal az lehet a baja, hogy türelmetlen. Hogy hiába a sok tervezgetés, konspiráció, nem történik semmi. Nem fogja fel, hogy csak lépésrõl lépésre lehet haladni, és ez idõbe telik. Gondolom nem is érti Sambong bonyolult gondolatait, õ inkább az erõszak híve. Már sokakat megvádoltak annak az embernek a meggyilkolásával, akit tulajdonképpen õ ölt meg, ezért azóta bujkálni kényszerül. Újabb feladatot pedig nem kap. Közben látja, mi folyik az országban, tenne is valamit ellene, de csak magányos gyilkos lehet belõle. Én úgy értettem, ez a baja. Megy az idõ, nem változik semmi, félti a lányokat is, õ pedig tehetetlen.
Pedig sok minden történt, Lee Ingyom félre van téve, megy a politikai csiki-csuki. Én is kíváncsi vagyok, hogy mikor lépnek már egy nagyobbat, de hátra van még 35 epizód :))

(Már-már sajnálom ezt a nõt, látszik, hogy iszonyúak akarja, szabályszerûen egyfolytában ömlik a szemébõl a könny is, mégsem meggyõzõ. És kémia sincs köztük .... )